113

Ааааааа!

преди 5 години

Защо не писахте за братята Куаши и другите ислямски терористи, че за Из роди, а този нещастен измъчен човечец който ДЕНЕМ И НОЩЕМ Е ПРЕЖИВЯВАЛ ВСИЧКИ ИСЛЯМСКИ ЗВЕРСТВА И ПЛУВАЛ ДО ШИЯ В ШИРОКАТА РЕКА ОТ КРЪВ ОСТАВЕНА ОТ ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ ПО ДУМИТЕ НА МАГАХАН . ТОЗИ ВСЕКИДНЕВЕН ИСЛЯМСКИ ТЕРОР И ХИЛЯДИТЕ ПЛАЧЕЩИ ЖЕРТВИ С МНОГОСТРАДАЛНА СЪДБА КОЯТО Е СЪПРИЖИВЯВАЛ ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК

112

Анонимен

преди 5 години

О,ШИПКАТри деня младите дружини как прохода бранят.Горските долини трепетно повтарят на боя ревът.

111

Анонимен

преди 5 години

Да си спомним 5 века по какво робство сме били и кой е изклал българите в град Батак.Нека сега те да плачат както преди са плачели нашите деди...

110

Всъщност

преди 5 години

няма много голяма разлика между клавиатурните кръстоностци тук и ***. В големи групи, когато мислят, че са анонимни, са много силни и смели. Иначе мищоци.Затуй сигурно форумните супергерои мразят ***. Защото всъщност мразят себе си.

109

Гошо

преди 5 години

Оригиналното неорязано видео - https://satoshibox/qqp54dass8fdu66553ifiao7

108

Ааааааа!

преди 5 години

АГРЕЦИЯТА Е ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ НА ИСЛЯМСКАТА АРЕСИЯ И ПОКАЗЕН ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ Защо спряхме за говорим за терористичните актове в Париж Ница и много други градове в Европа и Англия и невороятния ислямски тероризъм и агресия осакатил душевно МИЛИОНИ ЕВРОПЕЙЦИ

107

Анонимен

преди 5 години

Против тероризма и невинните жертви съм, смятам че това не е начина, но като българин се гордея че нашия народ е един от спасителите на християнска Европа. Иначе има начин за справяне с мутикултуризма: вместо да бомбите БИ, им оправете държавите да си живеят там, вместо да идват в Европа и да се давят в средиземно море. А тези които са вече тук ги върнете обратно. Обаче кукловодите не искат това и създават омраза и вражда между цивилизациите, подпомагани от слугите им.

106

до Анонимен до Ужасъ

преди 5 години

И ти не допринасяш за генофонда. Дарвинизма също допуска грешки като тебе. Но като цяло работи. Малко сте, страхливи сте и за че.п за зеле не ставате.

105

Анонимен до Ужасъ In

преди 5 години

И ти не допринасяш за генофонда. Дарвинизма също допуска грешки като тебе. Но като цяло работи. Малко сте, страхливи сте и за *** за зеле не ставате.

104

Анонимен

преди 5 години

Koйто защитава србите пред българският интерес е предател достоен за разстрел

103

Адам Смит

преди 5 години

До Анонимен 103Тоалетна е панелния коптор където живееш

102

Ужасъ Inc.

преди 5 години

Не ми използвай псевдонима, измисли си свой ако имаш възможност

101

Maximus

преди 5 години

В този форум има доста за Милев. Д-р Милев. Психиатър.

100

Анонимен до Ужасъ In

преди 5 години

Ей потурлак това ще бъде само началото на хората им писна от вашата извратена религия. Изкривена религия за промиване на мозъци, ще се съобразявате както ние се съобразяваме със вас. Европа е християнска както и Нова Зеландия, ако не ви изнася вземайте си килимчетата и обратно в Азия, Африка, и пустинята там къдито ви е мястото. И аз подкрепям на 100% това което е станало, вие сте непоносими.

99

Анонимен

преди 5 години

Руснак е и отмъщава за Чечня.

98

Remove kebab

преди 5 години

Каквото повикало, такова се обадило... Благодаря за вниманието!

97

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента да поканим уплашените мюсюлмани от Нова Зеландия в Европа - да се заселят, да заплождат европейките и да ислямизират континента. Защото сме либерал-социалисти и наш дълг е да превърнем Европа в една голяма обществена тоалетна.

96

Анонимен

преди 5 години

Добри и лоши хора има сред всички вероизповедания, етноси и националности!Този убиец към кои е и кого всъщност подкрепят маргиналите?

95

Анонимен

преди 5 години

Крайстчърч си защити името успешно!

94

МНЕНИЕ

преди 5 години

В Медиите излезе информация че стрелеца е Украинец , Вярно ли е ?