24

saki

преди 5 години

Жалват се ,че живеят в мизерия, но беловласия сърдит дядо си хвърли фаса на земята и го стъпка с краче. А иначе е ясно ,че пискат за незаконните си гаражи,които единия се изпусна ,че давал даже под наем.

23

Драмата е,

преди 5 години

че между незаконните гаражи има и законни такива. Поне двама от възрастните събеседниците си носеха папки с документи, но в уйдурмата само се спомена, че за гаража си 1-ят собственик е плащал данъци от 30 и повече години.След като сме толкова радетели на частната собственост и правото, редно е и този факт да бъде отчетен и съобразен. Нищо чудно, да се повтори 22 с частните имоти, ремонта на улиците в тях и новата зелена зона, тъй като в част от нотариалните актове има и собственост в/у земята

22

Василев

преди 5 години

Пожарната и линейките да не би да са три метра широки???Агент Никалас Хейндж!ЦРУ!!!

21

Гражданин

преди 5 години

Цял живот някой искат да си живеят панелките, да си "пазят своето" место пред блока и ако някой им спре , да се пукат гуми , драска ключ и какво ли още не. За състоянието на улиците , може да се попита кмета къде отиват парите от паяците, които са най-активни в квартал Лагера.

20

Топ

преди 5 години

А когато ги построиха тези три блока по 18 етажа(три села) и с достъп само с една малка уличка, която едвам минава една кола, направиха си пътеки към другите малки имоти през които да минават, затвориха достъпа към тези малки имоти, обрадиха се с незаконни гаражи (1 гараж е към 3 паркоместа и после се оплакват,че няма паркоместа) и още много има ама няма да ми стигне мястото...та вие ли ще се оплаквате от нещо....???!!!!!!!!

19

Василев

преди 5 години

Всичко е законно, на три метра е оградата, да си махнат гаражите селяните прости и да се освободи място , за да могат да дишат!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Важното е че арестуваха Иванчева и я тикнаха без присъда в затвора.А стадото си пасуваше. Включително и тия. Така им се пада.

17

Анонимен

преди 5 години

И Кичука в Пловдив е ужасен! Не се мисли за зелени площи, а само за строежи - въздух не остана! Сечат се дървета... заради новите магазини унищожиха прекрасни чинари и засадиха някакви си палми. Има ли свободно петно, то се застроява, вместо да се засеят дървета, типични за нашата флора. ПОГНУСА!

16

Кирчо

преди 5 години

Те тези завзели земята със незаконни гаражни клетки, едно борче непосадили, сега търсят съчувствие и се оплакват. По вида на околоблоковото пространство ще познаете колко ги еня за района в който живеят. Или просто завиждат за новата ултрамодерна и озеленен кооперация с подземни и законни гаражи, която ще изникне под носът им

15

от доста време...

преди 5 години

.. ми прави впечатление, колкото по олющен, мизерен и напукан ти е блока, толкова повече ти пречат околните новостроящи се сгради... А това, че съседа е с незаконен бетонен гараж и ти си паркираш колата в калта не е важно...

14

Митьо

преди 5 години

Да бяха купили съседния имот и нямаше да има строеж, можеше да си направят градинка и беседки. Какво искат, на частен парцел да не се строи, щото са много важни. А че са затруднили достъпа до блока с незаконните си гаражи общината ли им е виновна?

13

3M

преди 5 години

Стига лъжи! Гаражните клетки са незаконни! От няколко години се премахват в цяла София!

12

Анонимен

преди 5 години

Да се свети името на баронеса фон Данчето Фандъкова.Благодарение на високата и компетентност, честност и професионален екип от архитекти работещи неуморно за подобряването на градската среда в услуга и удобство на гражданите столицата се развива.

11

Гашо

преди 5 години

Ревящите първо да си махнат незаконните гаражи. Тая стена Ко им пречи. Да се връщат на село

10

Честен

преди 5 години

По телефона:-Вие се свързахте с телефона на НАП*Ако искате да си платите данъците, натиснете звезда*Ако не искате , натиснете решетка*Ако искате да Ви ги опростят, натиснете полумесец

9

Тинев

преди 5 години

Важното е да се гласува за ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 5 години

Та колко беше кв.м в Лагера?

7

Анонимен

преди 5 години

Е за това ли е този рев? Вместо 3 метра да бъде 2.20.... Нали пак ще я има тази стена??

6

petko

преди 5 години

Старите пенсии реват за *** си. А какво да кажат тези, които нямат такива грозни гаражи.

5

Анонимен

преди 5 години

Ахаха, българска работа! Оплакват се, че има незаконно строителство, обаче не искат да им бутат гаражите, които също са незаконни. Ей затова сме на това дереджи щото когато ти удисва закона може да се нарушава, а като е в наша вреда се възмущаваме!