78

Анонимен

преди 5 години

Абе защо бре овце се тъпчете тук като стадо, най-голямата цензура е тук, на това ли му казвате ДЕМОКРАЦИЯ ! Да бяхте излезнали на площада и да изтриете завинаги БКП с клонингите и: ГЕРБ,ДПС,БСП, Патриоти, и други там имитаци Независими, те са носители на злото и на мизерията, как не разбрахте тази истина вече 39 години бе ? Не ги ли виждате бе, някога бяха партизаните, сдадоха властта на децата си, сега са внуците на партизаните, колко по-тъ'пи трябва да сте за да не виждате това ?

77

Анонимен

преди 5 години

Искам да пазя мира и спокойствието, ако може да ми кажете къде да си взема парите.

76

Анонимен

преди 5 години

8 млн. разделено на 600 имама и 120 души помощен персонал прави по над 11000 лв. на човек годишно. Т. е. българската държава изцяло издържа имамите и персонала на мюфтийството.

75

Анонимен

преди 5 години

На една маса, с ангажимент да пазят мира и спокойствието. Защото той не е даденост.ХОДА Е ДОБЪР; ПО-ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА ДА ГИ ДАДЕ ТИЯ ПАРИ, ОТКОЛКОТОДА ДОЙДАТ ОТ ВЪНШНА ДЪРЖАВА...ПРИМЕРНО ИСЛЯМСКА

74

Анонимен

преди 5 години

Автора, противно на това което твърди, явно няма нищо против рекета и терористичните заплахи, стига да излизат от устата на лица с духовен сан...

73

Анонимен

преди 5 години

Догодина ще натрупат още повече дългове - нали държавата ги плаща. И като си вземат парите пак ще са готови да пазят мира и спокойствието.

72

Анонимен

преди 5 години

Излиза,че туй е годишен дълг-заплатите на всички длъжностни лица с помощния персонал с някои други данъци,такси,добре де,дадоха ли ги на куп по предназначение щом било държавно задължение за издръжка и не могат да се самоиздържат от дейноста си обявена,а тя е на съпътстваща институция щом им е отделена материална база как активи,че след като са светска и религиозна институциите,то за тях остава и напътстващата роля за изграждане на светогледа на верите при верноподаните,що за разузнавания тогава

71

Един

преди 5 години

Църквата, джамията, Шабатите и всякакви подобни са отделени от държавата. По закон е така. Те са си собствена губерния. От какъв зор трябва да им покриваме масрафите ? Имат си имоти - 4700 на брой на фесляците и те ги отдават под наем. Нашите пък имали 3000000 приходи. И ние да им плащаме, щото да не се развали религиозният мир ?! Нещо като заплаха ли отправят тия? Демек, ако не ни дадете пари ще ви спретнем етническа конфоронтация ?! ДАНС къде са ? Самосезиране нещо или......

70

IYI

преди 5 години

Българите са откраднали недвижимите имоти на мюфтийството, които са за над 8 000 000 000 лева. Сега опрощават някакви си кирливи 8 000 000 лева

69

Анонимен

преди 5 години

Не искам да плащам нито дълговете на мюфтийството, нито тези на БПЦ! Имат си "стадо" да ги храни! А НАП да се хванат на работа и да разбутат тази схема! За 1.50 на бабите искат касов апарат, но в църквата свещите как се продават? А попът да не би като взема пари за опело, да ходи с касов апарат в джоба?

68

Мюмюн

преди 5 години

Къде е Бойко Ефенди от Банкя ? За една псевдо мутра питам.

67

Анонимен

преди 5 години

И аз много се възмутих от този същия предпоследен абзац!

66

Анонимен

преди 5 години

За 1,50 лв. от едни баби данъчните се правиха с часове на маймуни в един селски културен дом. Ама за 8 млн. са ларж - хаирлия да им е на тия в мюфтийството.

65

АНТИ

преди 5 години

Кой ви е виновен ?!Защо се гневите ??Скачахте за свобода, но я обърнахте на свободия.Но понеже не може да се побългари демокрацията,живеете в мутрокрация, като маФията е превзела държавата.Такива сте българи, тук останали, даже и зад граница си правите мизерии !!

64

Анонимен

преди 5 години

Щом според автора 8 милиона не са никакъв проблем за държавата аз бих ги взел. Няколко пъти. Без проблем!Така де, държавата нито ще обеднее, нито ще забогатее (пак според автора).Между другото я питайте някой познат пенсионер колко му е пенсията и дали за него 20 лева са много или малко.

63

Анонимен

преди 5 години

В България се плаща, за да не се правят незаконни неща - плащат субсидии на политици, за да не се финансират незаконно, плащат на религиите, за да не се финансират от чужбина, плащат на едни загорели граждани за да не се топлят на твърдо гориво. В нормалните държави има закони, които всички трябва да спазват, ама тук - не. Тук на определени категории им се плаща, за да не нарушават законите.

62

Анонимен

преди 5 години

Тези нарушават не само човешките юридически закони, но и Божиите! Каква е тази религия, която заплашва, изнудва и бърка в чужд джоб, каква е тази религия, която слага парите на първо място?!

61

Анонимен

преди 5 години

На фона на всеобщата бедност в смесените райони- Разград, Силистра, Търговище, Шумен, Кърджали, Родопския край, където безработицата е голяма, заплатите са най- ниските, властта дава 8 млн. на Мюфтийството. Под претекст, че било за етническия мир. Не се връзват нещата. Подобрете жизнения стандарт на хората, създайте раб. места, от това зависи стабилността на властта и етническия мир, а не от Мюфтийството.

60

Въпрос

преди 5 години

Уважаеми непродуктивни религиозни търтеи, докога само ще вземате без да давате ?

59

Анонимен

преди 5 години

Безбожници.Яли,пили и се веселили,а друг да плаща.