80

SP

преди 5 години

Паси толкова обичал ***, че като лижел америкаснки *** вкусвал чак от закуската им.

79

Анонимен

преди 5 години

Как да има консенсус Путин подписа пакта за мигрантите Ние нещем пък и по джендърски *** от кремълското джудже няма Самото му име на женски детероден орган говори

78

Анонимен

преди 5 години

"Нямаме национален консенсус по Инстанбулската конвенция, пакета за миграциите, енергийните проекти"Консенсус има- твърдо против сме истанбулската конвенция. Соломончо, ти бавноразвиващ ли си, че не си го разбрал досега?

77

Анонимен

преди 5 години

"Паси: Всичките ни енергийни яйца в руската кошница!"На Паси устата му е пълна с американски яйца- от онези кожените.

76

Край

преди 5 години

Слушайте Паси и крадливото Ленче и далече ще стигнете. Даже ядрени бомби ще имате - като Джулиана Гани.Телевизиите ви управляват - каквото го няма там - никъде го няма.А тоя и подобни на него всяка сутрин ви облъчват.

75

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Всичките ни енергийни яйца в руската кошница---Така излиза накраяВъзражения

74

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Бългафия загуби миларди като отказа Южен поток,---България спести 6 000 000 000Е с тоя отказ

73

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Германия строи Северен поток 2 ---Щото няма къде да мърда и ИМА ИКОНОМИЧЕСКА ОБОСНОВКА

72

Анонимен

преди 5 години

Германия строи Северен поток 2, а Бългафия загуби миларди като отказа Южен поток, а сега пак ще купува руска газ с транзитни такси за Германия и Турция. Не стига това, ами вече се молим тръбата на Турски поток да мине през българия, а Русия ни казва - разберете се с вашите господари дали ще ви разрешат.

71

Анонимен

преди 5 години

До Е как да не псувaш..Спокойно, Паси даже не е еврейн, никой не го брои за такъв! Обикновен безродник!

70

Анонимен

преди 5 години

Ми що сме си сложили всичките яйца в руската енергийна кошница? Що не купуваме газ и нефт от САЩ, Норвегия, Катар, Египет, Азербайджан, Казахстан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан и къфто си искаме стан? Защо само от Русия?

69

Анонимен

преди 5 години

Явно господин Паси иска всички яйца да отиват в американската кошница и за българската изобщо не мисли.Относно Истанбулската конвенция, как да няма национален консенсус бе господин Паси? Ами не я искаме. Не го ли казахме достатъчно ясно? Или, според Вас, консенсус ще има само ако я приемем и всичко останало не го считате за резултат?

68

Ганчо

преди 5 години

Какви яйца, какви пет лева. Май не разбрах те, че САЩ са ни забранили да говорим за разни потоци и сега ние се чудим какво да кажем. Г-н Паси въпреки, че е във властта май не е присъствал на разговорите и не му е казано. Г-н Паси всичките ни яйца са запъртъци.

67

Анонимен

преди 5 години

Пак ли идват да ни /усвубуждават/....................xaxaxa..........абе няма освобождаване от тях

66

Анонимен

преди 5 години

Енергийните в руската кошница, оръжейните в американската, а българите - насадени на пачи яйца от агресивни егоист и като "българина" Мони.

65

Йосиф Барух

преди 5 години

някой да се смили и да престане да кани Moнката на интервюта сутрин преди да е изтрезнял че станахме за смях

64

ПроСоТо

преди 5 години

България се обезлюдява и застарява с кошмарни темпове,населението масово е болно,стандарта ни на живот удари африканското дъно,а тоя...да не използвав подходящия израз за да не го батърдисат../всъщност,израза е "тая май...уна"/ бръщолеви за някакъв "Консенсус за Истанбулската конвенция" и "пакета за миграция"!..Такива като тоя ги оправя само онова съоръжение от дърво,с формата на буквата "Г"..но съвсем се сдуха народа,живее в някакъв сън...

63

Анонимен

преди 5 години

Кажете кога Паси е положи,поне един венец на паметник на загиналите за свободата на България от османско иго.Посочете кога е положил венец или е изразил почитта си към загиналите български воини в Кербала,загинали на хиляди километри от родината си за чужди интереси и за чужда слава.А след като САЩ и НАТО искат да купим Ф-16,да се съгласят българските енергини проекти да бъдат осъществениТова дефакто ще покаже дали България може да бъде мост между Русия и ЕС и НАТО и в двете посоки .

62

Анонимен

преди 5 години

---БОЙКО, ГОЛЯМ СИ! БИЕШ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НЕ СЕ СПИРАШ!---е това изби ри6атабойчието второ поколеншие комунистсишгурно са го видели да се самобичуваелектората му само от де.бил.чета

61

Кух профил

преди 5 години

И на Теменуга не й е лесно. Каква чупка да направи, на кой да угоди, кви да ги дрънка.... Нали знаете какво е раздвоение?