42

Анонимен

преди 5 години

Не е имало роби. Имало е мирни поданици на Падишаха.И са носили фесове. Вероотстъпници.Гледайте филма ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО.Там е истината.

41

Иван

преди 5 години

Освобождението ни, ОТ КАКВО???- ОТ ТУРСКО РОБСТВО!!!!

40

до 32

преди 5 години

Ти от обед ли си се наквасил че пелтечиш ве алкаш?И Русия тръгнала да освобождава подобни ***!

39

Анонимен

преди 5 години

До дедоИ пак половината щяха да са в чужбина...

38

Анонимен

преди 5 години

Земем сменим тая конституция, че много мекушавипка една така ми се струва... Бая женска. Време е за мъжка и здрава конституцийка!

37

Дедо

преди 5 години

Историята не може да се промени докато сме живи ще казваме ИСТИНАТА-ОСВОБОЖДАВА НИ РУСИЯ! Ако не е бил руският император Александър 2 сега можеше и да няма България а вилает ***!

36

Анонимен

преди 5 години

На мен друго ми е чудно, хубави са тези снимки, хората със знамена в ръцете... Нищо не пречи да има повече български знамена по София и по градовете. Нали живеем в България. И ако може да са чисти, изгладени.

35

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред подвига на нашите руски ббратя, които заедно с нашите български опълченци, сложиха край на едно петвековно робство!Слава на братята руси -освободители, брагодарност за всички останали народи, които имат принос в това историческо за България събитие, за да я има.Историята зна е истината, въпреки Киряк-стефчовците.Няма да обяснявам кои са.Повтарям -не историята е ***, според една сентенция, а *** са тези, които плюят по историята срещу заплащане.

34

Анонимен

преди 5 години

До 26Братя... Ок, ама ако и сестри са.. Караш ме да се чувствам много гадно, все едно съм Ленистър, след последната си визита в Украйна, ако ми следиш мисълта ;)

33

Анонимен

преди 5 години

Слава на братска Русия и всички герои участвали в освобождението ни.От Османския поробител! Вечна им памет! Ще ги помним!

32

Анонимен

преди 5 години

До ДедоИстината е една и тя се помни от нас и нашите деца освобождава ни Русия,--нищо не освобождава, ако то не е било живо, а се включва на финала на един естествен процес на саморазпад на османската империя, приписвайки си "велики" заслуги за един естествен процес ... а няколко години след това не си мръдва пръста и заедно с други "велики" сили гледа грандиозният марш на скок през половната страна, с който сърбите са разбити!

31

Умен сeлянджър

преди 5 години

Ша са оораии балгариита, *** оарво трябва да изфачками сичкит е прости сeлянджари...

30

Анонимен

преди 5 години

Абе къде е Батко?

29

Анонимен

преди 5 години

Русия е искала да превземе Цариград и да си осигури Босфора, но Англия като вижда, че руснаците верно тръгват вече към Цариград, и казват, че ще се включат във войната на страната на турците... и войната приключва.

28

Анонимен

преди 5 години

Добре че бяха западните журналисти и дипломати да осветят зверствата на турците.

27

Анонимен

преди 5 години

Жалко за горките хора...

26

Българин

преди 5 години

До Анонимен 21Aми тя истината е, че 60% от личният състав и дадените жертви са на етнически украинци = нашите истинкси БРАТЯ и СЕСТРИ!

25

Анонимен

преди 5 години

22 септември е по-съществената дата! "войната на капитаните срещу генералите" това една от големите победи в историята! Сам-самички, всички "велики сили" са стояли и гледали"3 март" е щял да се случи "от само себе си" по един или друг начин, впредвид предстоящото саморазпадане на османската империя... аналогията: футболен мач /500 години/ здрава игра на отбора обаче без гол и в 90-тата минута влиза резервата-чужденец със свежи сили и ...бележи...кой има заслуга сега да не се загуби мача?

24

Анонимен

преди 5 години

Няма нито един паметник на Освободители, който да е пипнат.И в същото време бетона в Борисовата градина е обществена тоалетна. Никой не обича комунистите.

23

Дедо

преди 5 години

На днешния ден няма по мразени същества от Амтроловете и техните господари които мърсят ефира с ксенофобие и омраза! Истината е една и тя се помни от нас и нашите деца освобождава ни Русия, а предателите работещи за ингилизите и хамериканците ще останат на опашката на историята и ще бъдат забравени, заклеймени и поругани! АМИН!