83

Анонимен

преди 5 години

Защо са живеели заедно, след като нещата не вървят? При това са били под наем. И бракоразводно дело имат насрочено и пак заедно живеят... Ясно е било, че той няма да се промени.

82

Анонимен

преди 5 години

Тази история е толкова невероятно гадна. Ако имаше прокурори на място, майка му също щеше да е на подсъдимата скамейка като съучастник. Защото тя е съучастник. Надявам се в затвора някой да го отърве от мъките този насилник. Защото това заслужава. Всеки който бие и убива жени, трябва да бъде разкаран от този свят. Защото една жена може да износи ограничен брой деца през живота си и убивайки жена, всъщност убиващ НАРОДЪТ НИ! Това е елементарна сметка. Няма жени, няма деца. Просто и ясно.

81

Анонимен

преди 5 години

Жената си избрала мутра или такъв с пари а и изневери .Жената няма да се хване с клошар или с такъв с заплата 500 600 лв млад слаб готин мъж.Не сме и го избрали ние.Тя си го е избрала

80

Анонимен

преди 5 години

Сигурно му е изневерявала и не е издържал на напъна! До нас живеят едно семейство от двайсетина години и за всичките тези години съпругата му изневери сигурно с над 20 човека! А той горкия ходи си на работа и нищо не подозира!

79

123

преди 5 години

Стига с тази Истанбулска конвенция ,тя е в разрез с християнската религия, фани чети малко литература Българино....! Проблема е в бездействето на обществото, МВР и прокуратура и съд т.е в самите нас, а тази джендърската конвенция да си я заврът в....... джендърските части!!!

78

Анонимен

преди 5 години

А на подчовеците прекарващи живота си в тея сайтове, най-големия проблем им бе истанбулската конвенция. Тези, дето жена не са виждали, дете няма да имат никога. Провидението ще се погрижи за вас

77

АНОНИМЕН

преди 5 години

Вместо мацката да си събере багажа и да си иде у дома , тя останала при мъжа си , който навярно обещавал ,че ще бъде за последен път. След като и милицията не го е стреснала , какво е чакала тя или по-точно друго е чакала , но си е намерила най- неочакваното . Но какво да кажа аз като нито с пръст не съм посягал на жена си , нито съм и изневерявал , но съм разведен?Просто не пожелах да напусна малкият град и да отида да живея в София , където тя също не отиде заради новият си мъж?

76

Анонимен

преди 5 години

Г...АК да се чете голтак

75

Анонимен

преди 5 години

И как точно ще помогне Истанбулската конвенция???Вий като не сте наясно, защо сте против и въобще вземате отношение? Човек който отрича нещо с което не е запознат, е г...ак!!Чули и те за *** и каквото им в главата това и в устата!

74

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че се опълчихме яко на инстанбулската конвенция и ни остана свободата да дърмоним на воля женските, пък и който падне!

73

До Анонимните

преди 5 години

"Що е седяла при него въпреки, че я е биел не разбирам?"Е тя си е била тръгнала вече. Той я е убил буквално часове преди бракоразводното дело. Я си представете, че тя е плащала наема примерно, а той е бил безработен. Какво ви говори това, че като я е пребил, се е изнесъл. На мен ми говори, че дори той по-скоро е приемал, че това е нейният апартамент.

72

Анонимен

преди 5 години

"чрез ИК ще има кой да поеме защитата на жената и да приеме насериозно подаденият сигнал."Я стига си мазал. А за наддържавната Гревио нещо да кажеш? Някакви, дето и те не знаят какви са, ще казват на останалите как да дишат.На народа му е писнало да му задават наклон на носа. А е злопаметен и не прощава. Ако мозък нямате, поне си задействайте инстинкта за самосъхранение. Вижте как колегите ви от Хелзинската задруга на пръстена се изпокриха като хобити под назгул. Вземете пример.

71

Един

преди 5 години

Мама е съучастник в престъплението. Още от момента на възпитанието на маминия 41 годишен. И двамата в затвора!

70

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука за истанбулски конвенции, но някаква законова промяна очевидно трябва.Вече колко случая се събраха само за последните 2-3 г., в които жена, която е подавала жалби срещу насилник, бива не защитена от държавата и в последствие убита. Очевидно в сегашния закон нещо пречи на органите да осигурят по-адекватна защита.

69

Анонимен

преди 5 години

Айде, нпо-продажниците налазиха форума да цъкат минуси.Няма да стане. Откажете се. И да ни измамите няма да стане, щото пръчки и дървета се намират навсякъде. Нито през задната врата, нито замазано, нито пребоядисано нито " *** то не е чак така".

68

Анонимен

преди 5 години

А мама, която е възпитала и отгледала това чудовище и му е помогнала да си събере багажа, въпреки, че на една крачка е била малтретираната жена, кога ще я задържите?

67

Анонимен

преди 5 години

И как точно ще помогне Истанбулската конвенция???Колко пъти трябва да обяснявам, че вместо от полицията да "съветват" мъжа да не бие жена си, чрез ИК ще има кой да поеме защитата на жената и да приеме насериозно подаденият сигнал.

66

Анонимен

преди 5 години

Какво го е накарало да изперка толкова, сигурно има причина, която удобно не се споменава.

65

Добре де

преди 5 години

... "Докато не приемете истанулката конвенция, всеки ден ще четете такива новини." ...И как точно ще помогне Истанбулската конвенция???Наказания за убийство, побой и дори само за заплаха си има в Наказателния кодекс.

64

Анонимен

преди 5 години

Най -лошото е ,че признае вината си и ще се оттърве с условна присъда ,а трябва да му отрежат топките и да го пратят в затвора да служи за булка на асаните.