78

Анонимен

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов , цените на горивата за месец се повишиха с 5 % . Ако това се случва в Америка , ще откриете Тръмп във. Венецуела !

77

3-ти пол

преди 5 години

Явен пример за *** лидера на бсп - 100 кг тестостерон в женско тяло и се заканва да се разберем като мъже.

76

Анонимен

преди 5 години

Партиите не се делят на комунисти и членували в партията, а на евроазиатски и български партии !

75

Анонимен

преди 5 години

Внукът на садиста Кацамунски!

74

Обективен

преди 5 години

До:72Партията на Б.Б. са 80% комунисти и агенти, оцапани с тъмносиня боя! Във всички български партии е пълно с агенти от ДС!

73

Анонимен

преди 5 години

Ами тъй е БСП върви смело надолу щото го води амазонската кралица с наднормено тегло и предстояща пенсия и от нейните викове на безхаберие не може даже на Радев генералската тактика да се чуе.Ит БСП се чува каквото от МС фараона ще правя квот си искам бе.Да не реши някой че обиждам жените, всъщност някой от най-умните предложения за лява политика идват от жени, но загубената истеричка Нинова не е от тях, пък и аз още се чудя дали това всъщност не д мъж със сменена ориентация.

72

Стратег

преди 5 години

До РеферендумВиждам, че губиш референдума, ахахахахаххахахахаа;))) Защо въобще се напиняш д аго правиш? Управляват ние тие, които ние решим, сиреч, не щем Бахур Бехар, който ни бе натресен от Меркел и САЩ!

71

Обективен

преди 5 години

До: 62ГЕРБ=БКПЗащо мразиш комунистите, а подкрепяш пребоядисаните??? Къде е логиката???

70

Гледна точка

преди 5 години

Зеленият пъпеш е Решетниково- Ниновата пионка! Не разбра ли, че тези които така усърдно защитава, не го имат за пет стотинки. Бушон който който като свърши, ще го изхвърлят от политиката като мръсно коте!

69

Анонимен

преди 5 години

До 70Ако искаш нагледен пример за евроазиатци виж: Радев, Нинова и цялата русофилска диаспора с тяхните ментори от Московската Орда !

68

ДО АНОНИМЕН

преди 5 години

Съжалявам, че бих те разочароваха. Далеч съм от желанието ми за спор. Всеки има право на лично мнение. Вероятно не ви изнася чуждо мнение, но вашият избор си е личен. Категорично не бих се съгласила, че добрият избор са комунисти или протурска партия, чийто председател е Карадайъ, който трудно говори български. Или партия с обвиняеми и олигарси. Седна дума най-добрият избор за Б-я е ГЕРБ И ББ.

67

V

преди 5 години

И да не искам .Без ромовете (които са азиатци) тази страна не може да бъде управлявана. Проблема е в думите ,,независими и българи,, Ако те бъдат заменени от евро-атлантически и ромове ,няма как да има държава България . Това вече е друга страна ;) И не е на българите

66

Анонимен

преди 5 години

Какво значи евроазиатци? Руснаци и китайци ли? Защото Баце драпа, ако може да подлъже китайски инвеститори да дойдат у нас и "Пътя на коприната" да не ни пропусне, а Медведев ще е на посещение в България след няколко дни. По покана на Борисов.

65

Референдум

преди 5 години

До 68Специален въпрос за тебе: Искаш ли да бъдеш управляван от азиатци ?НЕ +ДА -

64

V

преди 5 години

От нищо с думата евро не искам да бъда управлявам .Предпочитам думите независими и българи . Но това е въпрос на морал ;) А не на хранилка .

63

Референдум

преди 5 години

Въпрос: Искате ли да бъдете управляни от евроазиатци ?НЕ +ДА -

62

трик

преди 5 години

БСП не влиза в парламента за да НЕ гласува приемането на Македония в НАТО останалото е КГБ цирк за ЦИК.

61

Анонимен

преди 5 години

Един приятел днес ме пита: Има ли в Европа по голяма простотия от герберастката? И сам си отговаря: Няма.

60

Анонимен

преди 5 години

Българите не желаят да бъдат управлявани от евроазиатци !

59

!!!

преди 5 години

Далавери, корупция, кражби и простотия. Това представлява герберастката шайка.