130

степан

преди 5 години

Трудно почти невъзможно да стигнем Китай и с лиценз и без

129

Анонимен

преди 5 години

ЖИВЕЕШ В ЕВРОПА И КУПУВАШ САМОЛЕТИ ОТ САЩТВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРАТУМБАК

128

Тези

преди 5 години

Тези власт ще видят през крив макарон.

127

Анонимен

преди 5 години

Лицензии за какво, то цялата военна промишленост в СеСеСеРето е на база на откраднати от немците технологии от машини ди патенти, когато те почнат да плащат тогава може и да имат някакви претенции

126

Анонимен

преди 5 години

"Има един стар спор между България и Русия руснаците твърдят, че военното производство в България се извършва по техни лицензии, което не е вярно"Каракачанка, кажи ми, ние българите сме измислили АК-47 или Макаров? Не че искам да им плащаме на руснаците, ама е тъпо - откраднали сме им продукта, поне вкарайте малко разлика в дизайна, че да не ме е срам като лъжете!

125

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов нищо не разбира от оръжие.....Ни западно, ни рускоЛИЦЕНЗИТЕ ТУМБАК СТРУВАТ ПАРИ НЕЗАВИСИМО ЧИЯ ЧУЖДА ТЕХНИКА ПРОИЗВЕЖДАШ

124

Анонимен

преди 5 години

Тумбака да си ходиЗа нищо не става

123

Анонимен

преди 5 години

Този тумбак-войвода Каракачанов започва да ми харесва. Време е да дадат ултиматум на руските агенти в България да се държат по-прилично иначе шут.

122

Анонимен

преди 5 години

Абе мисля си дали да не произвеждаме и Ф-16 без лиценз дали е достатъчно демокрaтично, защо да купуваме като можем да ги произвеждамe.

121

нема

преди 5 години

Новите българи не могат да произведат лук, картоф или домат Вие коментирате уружье.

120

Анонимен

преди 5 години

До До 136Каква логика има да сравнЯваш коли с оръжие колатА си е твоя ако искаш трабант карай.

119

Анонимен

преди 5 години

Това е цената която руснаците ще платят за 45 години колониално владичество над България.

118

До 136

преди 5 години

Има известна логика. Като се замислиш Москвича и той както и Мерцедеса има двигател, 4 колела, скоростна кутия, волан. Защо да давам по-вече пари като мога да си купя Москвич?

117

бай х

преди 5 години

шкембе министър не трябва да лежи на тия остаряли лицензи от преди 30 години от тогава до сега какво ново /бг продукция / измислиха в тия заводи ? защо ще купуваме от запада нови верижни машини ...а нашите заводи правят модели от преди 50 години ..... къде са инженерите ,технолозите , новите технологии , софтуери ....така наречената военна промишленост няма никаква модернизация

116

Анонимен

преди 5 години

Абе Словакия и те са в Европа но купуват Ф16. Ние да не сме по-прости от тях?

115

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо да купуваме от краварите, когато произведат евтини и качествени оръжи като руските ще купуваме от краварите сега засега Русия е най-доброто След края на ВСВ Паулус казва на Чуйков - Май ви научихме да воювате, Чуйков му казва - А ние ви отучихме.

114

Анонимен

преди 5 години

САЩ НЯМА ДА РАЗРЕШИ ДА СИ КУПИМ ЛИЦЕНЗИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА РУСКООРЪЖИЕ.....ТАКА ЩЕ НАЛИВАМЕ ПАРИ ХЕМ В НАШАТА ХЕМ В РУСКАТА МЕЛНИЦИ

113

Петров

преди 5 години

Преди руснаците да освободят българската рая последната е била въоръжена с "камъне и дърве". Сега, покрай СССР и комунистите се повъоръжи и се помисли за голяма работа - не си плаща вересиите щото била раят *** високо европейско равнище - изнасяла руски автмати от 47 година за Зимбабве.

112

Анонимен

преди 5 години

КАРАКАЧНОВ В ТАЯ ДЪРЖАВА ЗАКОН НЯМА ЛИ БЕКВИ СА ТИЯ РОМСКИ ПРОГРАМИ И КОЛКО ЩЕ СТРУВАТ

111

C-400

преди 5 години

Царя направи оръжейни заводи, комунистите направиха оръжейни заводи какво направиха демократите - нямат пари за един лиценз. Aбе мишки оръжието няма националност. Нямаш ли най-доброто оръжие си за никъде най-доброто е С-400. Китай купихa лиценз за С-400 и го произвеждат под някакво китайско име. То бива да сте прости ама чашата прелива ако сте патриоти ще купувате най-добрите оръжия за Българи без значение откъде.