26

До Ромчето

преди 5 години

Не смесвай нещата! Тук българи се бият с българи, не са нападнали роми!

25

Анонимен

преди 5 години

В сащ щеше да има три млади трупа

24

Шопо

преди 5 години

Бият се като женички...

23

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Я да извади палката и да ги зачатка тия олго****. Кво стои и гледа.

22

Анонимен

преди 5 години

изглеждат що годе здрави момчета, но са си шубета, нито нанасят удари, нито изчакват да ги ударят, докато не дойде полицая за кураж, че ако все пак загрубее играта, ще има кой да спре насрещната страна. Чудя се защо не излизат навън, а до релсите, където могат и те да паднат и да бутнат някой и да стане огромна трагедия.

21

Анонимен

преди 5 години

У САЩ и двамата бяха фира, даже и тримата. Неподчинение на полицейска заповед и ако полицаят се почувства застрашен може да ги стреля, а там не се шегуват.

20

Доктор

преди 5 години

Ако имахме нормална полиция ,полицаят трябваше да извика колеги ,да забере цялата група нехранимайковци и право на кариерата за камъна за магистралите ! Само 3 дни им трябва на анаболните манекени ,за да добият представа как живее нормален човек. Докато няма военна служба и крути мерки с жив труд , ще има само увеличение на агресия и простотии по нашите земи.

19

Анонимен

преди 5 години

Комплексарщина.

18

BG

преди 5 години

Майко мила, и на тия полицаи им се плаща заплата !!! Че и увеличение искат !!! И това в метростанция на европейска столица !!!Ако беше в нормална държава - тия двамката долу на земята с белезници и в участъка. По 500 часа обществено полезен труд ще им дойдат идеално възпитателно

17

Нонсенс

преди 5 години

Каквото и друго да направи полицая ще е виновен. Няма права полицая и тогава защо да го слушат. В САЩ дали така ще го отсвирят??? - не мисля.. В соца затова имаше ред защото милицията респектираше нарушителите, затова сега се изкарват репресирани, но хората бяха спокойни за живот и за бъдещето си. Ако искате ред трябва да има реални и респектиращи наказания, но и морал и етика. Другото е това което става сега - анархия. Сами помислете какво послание за младите е това положение.

16

Анонимен

преди 5 години

Видеото страшно ме разсмя. Оставаше накрая дикторът на станцията да обsви победителят, а полицаят като рефер да му вдигне ръката за победата. :)

15

Крайна деградация

преди 5 години

Каква безскрупулна анархия е настанала. В присъствието на полицай ,който уж трябва да те респектира да те стресне да вземе мерки , ситуацията ескалира и се влошава.Отделно вообще големите биткаджии не ги интересува ,че има видео-налбудение, и за защо ли кой ли полицай ще си свърши работата за да ги арестува за хулигнаство и нагло нарушаване на обществения ред. Деградацията с крайна фаза тотален разпад на гражданското общество.

14

Лелелеле

преди 5 години

Мале какви са жалки!

13

И?

преди 5 години

Даже не се и биха... защо е новина това? Просто група вилиджърс контактуват помежду си в столицата.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами добре си се бият момчетата, няма нищо смешно. И полицаят всъщност си свърши работата добре. Предвид това, че е сам, успя да охлади страстите и да ги разтърве. Не е оферта да скочи сам срещу петима и да почне да гърми с пищова в затворено помещение, пълно с хора. Добре, аз нямам забележки.

11

До 5

преди 5 години

Дъравата трябва да знае своите "герои" и много добре е снимал този ,за да се види какво става по София и да се приемат мерки и срещу полицая и срещу тези "герои". Браво за този който е снимал,това е гражданско самосъзнание и все повечко таквиз ,трябва да се очистят "плевелите".

10

Хм

преди 5 години

Чакаме клипчето

9

чарли

преди 5 години

Отново Руска намеса.

8

Анонимен

преди 5 години

Просто се вижда какъв е авторитета на властите..Нулев. Да продължават с корупцията и всеки да знае, че срещу скромна сума може да си прави каквото си иска :)

7

Анонимен

преди 5 години

"Мъжете, които като деца са играли прекалено много Мортал Комбат, при сбиване предимно подскачат и приклякат" - Иво Сиромахов