14

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Че Мадуро измъди венецуелския народ е ясно. че трябва да се маха е още по-ясно. Но ме притеснява факта, че алтернативата Гуайдо също е върл ***. Та ако и като вземе власта, каква е гаранцията, че няма да даде кранчетата на петрола на друг комунистически клан и венецуелския народ пак да тъне в мизерия.

13

АнонимеН

преди 5 години

БКП ВЕНЕЦУЕЛА ПРИКЛЮЧИ!!ОТ 2020-ТА ДА СЕ ГОТВИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БКП РУСИЯ!САНКЦИИТЕ КОИТО СА НАЛОЖЕНИ НА КОМУНИСТИЧЕСКА БКП РУСИЯ СА МНОГО МАЛКО!

12

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР МАДУРО ПРИКЛЮЧИ И ТОЙ И ИЗБОРНИТЕ МУ ИЗМАМИ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Мадуро им каза че иска парламентарни избори, но ще блокира с вето антинародните закони.

10

Анонимен

преди 5 години

Бразилия свали българката Дилма Русева с подобен преврат и сега е с фашистки президент.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7А защо на краварите самолетите ги разкарват със кораби насам -натам не могат ли да прелетят 1 океан толкоз ли са ненадеждни. Hие като купим самолети трбва и самолетоносач за тях че да доплават до целта.

8

Анонимен

преди 5 години

Колумбия е съседка на Венецуела но е в съюз със САЩ и с още по-голяма бедност от Венецуела. Известна с наркотичните картели и банди по улиците и ужасяваща корупция. Бразилия също с огромни гета в Рио. Мексико също.

7

Наблюдение

преди 5 години

Какви циници са тия кравари! Спират приходите на Венецуела със санкции, предизвикват хиперинфлация и хранителен дефицит, а после изпращат хуманитарна помощ! Опитват се да купят верните на Мадуро военни и чакат като лешояди той да падне. Отврат!

6

Анонимен

преди 5 години

Най-естественият вариант би бил Мадуро да опре до Путин...

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Защото тия самолети са подходящи за атака на самолетоносачи.

4

Анонимен

преди 5 години

Сирийски сценарии-тоя иска да преговарят,кани ги на избори марионетката е непреклонен.Нещо като в Украйна.Крайният резултат би бил още по-лошо положение във Венецуела и собственост на петролните залежи на американски фирми.Точно като в Украйна.Бедните да правят като вятъра както винаги.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Защо да пращат армия Венцуела има армия Путин е пратил 2 бомбардировача те стигат тез бомбардировачи могат да летят по 25 часа във въздуха и носят анимационни бомби дето не ни е работа да ги знаем. Путин ги прати много близо да краварника да прелетят да ги огледат добре краварите накъде отиват и си кацнаха където трябва. Дори преди около седмица се вдигна голям шум и врясъци от НАТО. Путин е 3 хода напреде.

2

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ще докарат армия и мишоците-революционери ще избягат в САЩ.Обстановката просто ще потвърди новата студена война.САЩ още не са схванали,че вече все по-малко са световен хегемон.Тва е.Не съм "фил" или "фоб" ,просто тактиката на "докарваме си армията и инсталираме марионетно правителство" все по-малко ще работи.Мадуро им предложи избори.Те искат преврат.

1

Анонимен

преди 5 години

Загрижените гробари да пратят хумнитарна помощ на Мадуро, краварите пратиха и Боко тиквата да прати салам и краставици и сужуци!