21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22ОСвен, ако няма печалбичка за нас ;)

20

Анонимен

преди 5 години

"Съвсем спокойно може да сравним ситуацията във Венецуела с тази от България в края на XX век"Ама разбира се - 1 към 1!

19

Анонимен

преди 5 години

Президента не е подкрепил никого,а изразява обективната си преценка,че само честни избори могат да променят ситуацията в страната,но герберската хунта изопачава думите му и пак му вменява изгодна за тях позиция.Толкова са елементарни,че ако не беше тъжно и жалко,щеше да е смешно.

18

Факт

преди 5 години

Румяна Коларова-Соросово ме.к.ере,човек на Плевнята.Какво повече?

17

Анонимен

преди 5 години

В нищо не трябва да се месим,нито ни засяга по някакъв начин,Мадуро има над 8 000 000 поддръжници, докато противника му има само 90 000 гласа.

16

Анонимен

преди 5 години

Чичо Дончо са го засърбели ръцете за нови войни,а нашия бай *** го е засърбяло на друго място и чака чичо Дончо да го почеше.

15

баба мара

преди 5 години

убииците от сащ повтарят кубинската криза от 1962 след това преврата в чиливсички лат ам президенти измряха от рак сега на дневен ред е петрола на венецуелаи къде са им интелектуалците да пишат да демонстрират къде са им ценноститевсичко е бизнес и печалба останалото е за де-билите

14

Мда

преди 5 години

Явно на Банкянеца му се вижда малка България и си умира да се навре в световната политика!Ама за там умствения му багаж е твърде малък и постоянно ни вкарва в беля!Както в началото на Сирийската криза,когато прие у нас отявлени терористи,представени за опозиция.Сега Асад си остана,обаче България загуби позиции в Сирия!Изобщо-тежък случай,оправихме нас си,та подхванахме и Веецуела!Впрочем доводът от ЕС го направиха не е убедителен!Ако от ЕС решат ритуално да се самоубият и ние ли да го направим?

13

Анонимен

преди 5 години

Бойко е такъв жалък плазмодии - знам такива истории от приятели, които са му били съученици/състуденти. Абсолютно аналогично управлява и държавата. Женски полов орган с една дума.

12

Д0 6

преди 5 години

Как защо?Защото така са казали началниците.

11

Анонимен

преди 5 години

Комуноидите търсят и под вола теле като повод за саботажи, компромати и скандали, Грипена все гледа да се изпъчи пред някоя камера като решетникова старлетка в Холивуд, Боко не им обръща внимание, от което ония врещят още по-гръмко, само жълто-*** медии грабват мегафона и преекспонират глупости от рода на "Ужас, ощипаха ни!", "Демокрацията е в криза!" "На протест! На бунт!"Мракобесниците сатанизират не някой друг, а сами себе си и наш трольо заупокойно им припява - акъл за 20 долара.

10

Анонимен

преди 5 години

Тя герберастията винаги е за хаос,анархия и безредие!Погледнете какво е в Тиквария и си правете изводите!Герберастията да си мълчи и първо да оправи нашенския кен3еф пък после да се меси в чужди държави!

9

Анонимен

преди 5 години

Точно пък от Румяна Коларова да се очаква обективна оценка?Абсурд!

8

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБаджийите сътвориха страшни скандали - намесиха ни в най-големите геополитически плетенеци - от оръжия за Ислямска държава с американско съдействие до намеса в проблеми на Юнжоамериканския континент. Хунтата на ГЕРБ ни настрои против редицица държави без никаква причина. Ще се опарим яко след няколко години, после се чудете защо на България й се случват само лоши неща - ей такива същите гнусотии сме правили до 1944-а.

7

ognyanz

преди 5 години

"гражданите на Венецуела сами да изберат кой да ги управлява след провеждането на честни избори с международно наблюдение". Това е позицията на президента Радев. Кого това не го устройва и защо?

6

Анонимен

преди 5 години

То е ясно,че на Мадуро ще му клъцнат мадурите и ще гепят нефта на Венецуела,но защо ние се бутаме между шамарите и изразяваме позиция?От какъв зор,след като нямаме никаква полза от това.

5

Анонимен

преди 5 години

тез гербери не схващат ли че все повече опротивяват, с разните си лаещи кучета и куч.ки..

4

Анонимен

преди 5 години

Гледайте клипа на сатирикът Лий Кемп за опита за преврат, който Съединените щати се опитват да направят във Венецуела.

3

Анонимен

преди 5 години

тази очилатата на снимката е томата Биков но със сутиен....

2

Анонимен

преди 5 години

Този т.н. Президент др. Радев е кара бос по тръните. Той си мисли, че все още е в казармата. Каквото си реши това е . Хей другарю ти какво решил си с ***......... Този човек е срам за България .