108

Анонимен

преди 5 години

Само тиквеници могат така да се навеждат на всички и да губят повсеместно! Коя европейска развита държава няма бизнес с Русия? Лаят, налагат санкции за пред света и балъците, но бизнесът върви! Само ние сваляме потурите и се хилим като пачи по евроседенките!

107

БГ

преди 5 години

Ако Русия не ни крадеше в последните 80г и не се месеше в политиката ни можеше и да се получават нещата

106

Анонимен

преди 5 години

До БГНие не щем от Гърция!През северния полюс за Каспичан не искаш ли да прекараме?Качествения газ ни е под носа и можем да го получим директно,а ние ще се набутваме със скъп газ и посредници от на майната си Райна? Защо правите българите на и..д...и..оти?

105

Анонимен

преди 5 години

Искаме директна тръба от Русия - български поток,без посредници,които да ни грабят!И ако мислим за бъдещето си,трябва да прокараме такава директна тръба,освен турската!

104

Анонимен

преди 5 години

Пък макетата си копат газ от Горна Македония(по старому - Луната)

103

БГ

преди 5 години

Втечнен газ ще си вкарваме и от Гърция така че не мисли от къде газ ще вземаме

102

Анонимен

преди 5 години

А бе. Какво стана с американската шистова газ? И с катарския втечнен газ? И с норвежката газ, с египетската газ, с Набуко, с азербайджанската газ - бе толкова много алтернатива, толкова много диверсификация и как така пак ли опряхте до Русия, а?

101

Анонимен

преди 5 години

При соца се живееше най-добре. При евроатлантизма е само бедност и мизерия, дали ще са ГЕРБ или БСП все тая, вече 30 години само сменяме а мизерията става по жестока. Българите винаги ще са слуги на Запада, който и да управлява.

100

БГ

преди 5 години

Русия върти,върти и пак до вратата на България опира щото само тука минава номера що не продължиха през Гърция и пак за Сърбия щото гърчолята си гледат интереса и с 20-30 трола няма мине номера

99

Анонимен

преди 5 години

Със скоростта на модерен F-16V Block 70 - напред към светлото евроатлантическо бъдеще.

98

(*_*)

преди 5 години

До Анонимен 114Руската марионетка Орешарски да се съобрази с американски сенатори?Бегай се скрий.Нямаме стенограми от тези срещи.Но имаме думите на Путин (даже мога да ти намеря клипче) ,в което той обявява смъртта на 'Южен Поток'. Нима смяташ ,че чистият като дyпе на пеленаче Путин би излъгал?Южен поток беше спрян от руснаците - просто Труция предложи повече пари за газ при по-евтино трасе.

97

БГ

преди 5 години

С Китай ,Японие и Ю Корея но за Русия нея кой я *** за слива с икономика колкото на Италия

96

Сандо

преди 5 години

Меркел спря южен потон а северн поток 2 тече в същото врме с пълна сила

95

Анонимен

преди 5 години

На гербер не вярвам, освен ако е за вдигане на някой данък, такса....

94

Анонимен

преди 5 години

До БГДа,беее,бягали,затова цял свят се натиска да търгува с Азия и Русия,само колко бизнесмени от цял свят имаше на бизнес конференцията в Петербург,само ние тук сме балами.Защо да не си изкарват пари хората,пречи ли ти?

93

Анонимен

преди 5 години

Бре какви радетели за Южен поток станали българите, как искали да правят Южен поток, но лошият Путин и Милер от Газпром обявили, че закриват Южен поток, даже в интернет го пишело а те така жадували, жадували за Южен поток. Ми защо ви е Южен поток бе пиленца, защо американските партньори не ви доставят изгодно шистова газ?

92

БГ

преди 5 години

Къв кран ще държиш бе нито тръбата нито газта щеше да е наша Щял да държи може нещо друго не но е крана

91

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ извършиха историческо национално предателствоотказвайки да строим "Южен поток".Щяхме да държим първия кран в Европа в наши ръце.Сега се чудят герберите как да замажат предателството си, но вече е късно.

90

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Затова ли след срещата с тримата американски сенатори Орешаркси излезе като попикано мушкато и обяви, че България закрива Южен Поток

89

Анонимен

преди 5 години

Странджа Да имаш възможност да си един от основните играчи на транзита на руски газ, да печелиш от това минимум 30 години от транзита, в другият вариант да се молиш на за същата газ не е идиотия а шизофрения.