177

Анонимен

преди 5 години

Така ще каже Путин . Но първо взе златото. И освен златото сигурно е конфискувал и техниката на фирмите от САЩ и ЕС.

176

Питам

преди 5 години

за един прЕятел, къде се хваща БСТВ, да чуя истината! Поначало съм социопат и лустрат, нямам приятели, но тоя е пиянка от входа и ме наведе на мисълта да чуем правдата! Та къде се дава, ако цензурата във фашисткия режим на Бойко не я е забранила? Има ли оператор?

175

бай иван

преди 5 години

Само комунистите си жертват народа в името на егото. Венецуаела беше най-богатата държава в ЮА, а сега имат 1 млн. процента инфлация. Мадуро довършва кризата която започна Чавес. Всички страни около Венецуаела са против политиката на Мадуро понеже тя им доведе 3 млн. бежанци.На руснаците не им много дреме за Венецуела понеже са на 10 000 км. Просто го правят за да са контра на САЩ. САЩ искат да махнат Мадуро защото инвестиците им в района им страдат.

174

стига бе

преди 5 години

Пиночет идва на власт след държавен преврат подпомогнат от ЦРУ и САЩ. В Чили на власт идва военната хунта, която избива хиляди, но това не е проблем за ДВ.То превратите са отработени доста добре от САЩ, прилагат ги навсякъде и по всяко време, а УЖ налагат демокрация. Не, просто поставят на власт марионетки, когато имат интерес в дадена страна или регион.Приказките за демокрация и свободи са за наивници. Такива като нас, в Украйна, Сирия, скоро и във Венецуела.

173

Анонимен

преди 5 години

има допусната грешка в статията , пише че путин е решил да не се предава на американските демократи , трябваше да пише че не се предава на световния терорист а не демократ

172

Е начин

преди 5 години

Нека да погледнем ситуацията в Света към днешно време.Съществува плурализъм в икономическо отношение днес т.е.на икономически идей,понеже има няколко модела на икономическо развитие на обществата от различни раси.И това дефакто не е заплаха за никого а е стремеж за просперитет защото се развива конкуренция и тя е в полза (малко или много) за всяка нация(международна търговия).Лошото идва от новия старт на надпреварата във въоръжаването.Ресурси употребени за самоунищожение.Жалко е но е факт.

171

Мдаа

преди 5 години

Мдаа, такава е съдбата на управниците на малките държави по света . Или си агент на КГБ или си довереник на ЦРУ или си таен служител на МОСАД . А понякого и на трите . Иначе все някой ще те обяви за диктатор , все някакви търговски забрани ще ти сложат или ще си под ембарго и ще ти изпратят омиротворители за да издигнат на твое място някой свой послушен "довереник" .

170

Анонимен

преди 5 години

Всичките приятели на путин МУСТАКАТИ . Защооооооо?

169

до 176

преди 5 години

Не разбра ли, че им омръзна да се кланят на американците, защото ги ограбват.

168

Анонимен

преди 5 години

Тези в латинска америка неразбраха, че няма как да се кланяш на русия и да има просперитет в държавата ти.

167

Анонимен

преди 5 години

Путин прибра от Мадуро 20т. злато. И му обеща да не го изостави.- Е тия работи с даването на Москва ги знаеме .

166

Анонимен

преди 5 години

От хилядолетия се търси"философския камък"на управлението на хората.Само като си представим през колко етапа е преминал човешкият род в развитието си до днес и не е проумял до днес свещената истина,че в основата на неистовотовото желание да владееш целия свят,(да управляваш съдбите на милиарди хора)и да се разпореждаш еднолично с богатствата му,стои единствено и само лакомията за власт чрез парите.Не просперитета на народите а стремежа за безграничната властта е лудостта тласкаща света към гибел

165

Просперитет

преди 5 години

Сега вдянах! Просперитета на една държава не зависи от благосъстоянието на народа и ( той може да живее и бедно), а от просперитета на държавата! Доста добре развито с основи Ленин, Хитлер и Сталин! Едните интернационалсоциалисти, другите националсоциалисти! Все на социализъм ви дърпа!

164

1905

преди 5 години

Има една руско -японска война, японците ги разкатават! Сталин 1945 анексира Манджурия за отмъщение, срещу остатъци от разбитата от американците Квантунска армия за 6 дни! В ,,боевете" има общо 3ма убити съветски войници!Но е повече от окупацията на България, тук няма нито един!

163

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

още ли немате статия за "децл"? да се глобяваме ли или само ще се уволняваме?

162

Анонимен

преди 5 години

Трамп няма да изостави приятелия си от Саудитска Арабия. Заради един журналист няма да се карат за дреболии. И Мей има друга работа и не се кара на приятелите на приятелите.

161

Отто фон Бисмарк

преди 5 години

Ще се изплатят,не си образувайте стрес - откраднеш ли нещо от руснаците,след време те идват и винаги си го взимат обратно! ВИНАГИ...

160

Само така

преди 5 години

Американците си тръгват от Сирия, защото е близо до Русия. Венецуела е близо до САЩ, но Путин пак ще натрие носа на американците.

159

Мавзолей

преди 5 години

ще има ли?

158

Анонимен

преди 5 години

Прод.И просперитета на една нация не зависи само от богатството и а и от това до колко и до каква степен то се използва за увеличаването именно на просперитета и а не за разни глупави и недалновидни властови решения и просперитета на отделни личности,защото е казано-"в единството е силата"Хан Кубрат ни го е казал още когато е дошъл тук по тия земи със снопа от лозовите пръчки.Ама пуста лакомия."Г*з глава затрива"е казал пък народа ниТа воината и лакомията не ограничават мизерията а я увеличават