159

Анонимен

преди 5 години

ЛИЦЕМЕРИТЕ ОТ ГЕРБ !!

158

Цецка от Цачево

преди 5 години

АМА ГЕРБ НАЛИ НЕ СА КОМУНИСТИ!

157

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ аз те подкрепям,защото тези партизани са се борили за свободата на европейските държави и срещу Хитлеризма,те са отдали живота си в борбата за свободна Европа , навсякъде по света има паметници в тяхна чест и на борците срещу фашизма,дори в Америка,само у нас са хулени!

156

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова което ще дойде след ГЕРБ,ще е много по-страшно,предпочитам да останат герберите,за да не страдат хиляди хора!

155

Анонимен

преди 5 години

Не изпитвам съчувствие към тия, които са рязали партизански глави и са се снимали с тях, за тия които са убивали дори деца. Да роднините на т.н. жертви на комунизма не могат да мислят като мен, но моите предци не са били в лагери!

154

Анонимен

преди 5 години

Не знам ама Тиквата ни води от 2001г- силови министерства, кметски кабинети, 3 правителства..Държавата се дави в тиня, който не го вижда е или сляп - или платен

153

Анонимен

преди 5 години

Пак падна яко плюене в паницата,от която са яли.И то доста богата на мръвки манджа.

152

Анонимен

преди 5 години

Бях съмишленик на почти всички големи партии- и СДС и НДСВ и Герб, Атака и Фронта. Баста! Сега съм за БСП- не за друго, а защото предпочитам да ме крадат по- грамотни и по- ерудирани хора, а не неграмотници и простаци политици.

151

Анонимен

преди 5 години

Кои почитат жертвите на комунизма.Бойко Борисов-член на БКП и син на полковник от милицията,Цветан Цветанов-сътрудник на 7-ми отдел на ДС и син на личния шофьор на ген.Григор Шопов-босът на ДС,Цецка Цачева-секретар на ОК на БКП-Плевен,Румяна Бъчварова-дъщеря на Генчо Бъчваров-гл.редактор на вестник Отечествен фронт.Лиляна Павлова-внучка на партизанин и пръв приятел на Т.Живков,Спас Гърнето-член на БКП и пламенен партиен поет,Тома Биков-Волов-син на активисти на БКП и т.н...

150

Гг

преди 5 години

Тъпия Герб

149

Веселчо

преди 5 години

От ГЪРНЕТО посветено на Септемврийците:Слънцето ги канеше на обед,звездите им постилаха легло,птиците надминаха по полетИ всичко туй наскоро е било.И всичко туй е толкова отдавна Кръвта ни рядко в нас ще закипи.Делата им загубиха ли давност?Забравихме ли техните борби?Каква е, боже, твоята присъда Та те умираха без божия ти кръст,Но ти приемаше ги вчера, за да бъдемНа стража днес пред святата им пръстЕдин обесен поп да ни е знамеЕдин изстрелян стих да закърви.......

148

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...Бившите млади активисти на БКП,потомците на Политбюро и няколко дузини нещатни сътрудници на бившата ДС почитат своите жертви.

147

Анонимен

преди 5 години

Същите "жертви" след Втората световна война ги има във всички победени държави. Демократите в България защо не обявяват 1 февруари за международен ден на жертвите на Народния съд след Втората световна война. В Франция са осъдени на смърт десетки хиляди, в Германия 2 милиона, и т.н. Вие тук в България с едни 2730 осъдени на смърт фашисти сте се захванали.

146

Анонимен

преди 5 години

На снимката г-жа Лъжа.

145

до 156

преди 5 години

До АнонименКакво ни казваш с тези ГЛАВНИ БУКВИ - айде превъзпитай се вече, а ?

144

Анонимен

преди 5 години

Евала на американеца които е прочел романа ,"До Чикаго и назад" и турил ни за вожд на територията в днешно време героя на Алеко.

143

Анонимен

преди 5 години

Курнелка като не ходи на работа кой и е крив?

142

Анонимен

преди 5 години

Харесваме си ГЕРБ,БСП,ДПС и всички български партии,не искаме да ни натрапвате чужда воля,на нас ни е добре с ГЕРБ!

141

Анонимен

преди 5 години

БАЙ *** В ДЕЙСТВИЕ-ДЕВИЗЪТ "НИЕ СМЕ С ВАС ,КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ". Е ТЕ ТОВА СА ДРУГАРИТЕ/ГОСПОДАТА/ ГЪРНЕВСКИ,АНТОН ТОДОРОВ,РЕВИЗОРО,......ГА ЯДОХА И ПИХА С КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА ЛОШИ,ОДИ ИМ ПОСВЕЩАВАХА,ШАЙКИ РАЗОБЛИЧАВАХА..... КАТО СЕ ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА СМЕНИХА ПЕСЕНТА. БЪЛГАРИТЕ ОТ СТАРО ВРЕМЕ НА ТАКИВА ИМ ВИКАХА МЕКЕРЕТА!

140

Анонимен

преди 5 години

Бива ли така да сквернят днешния ден, използвайки го за политически нападки и трупане на точки? И да внушават, че БСП=БКП?!Комуниста вика: "Дръжте комуниста!".