13

Бо кл уц и

преди 5 години

Значи може един депутат да взима 3500-5000лв, ИТ спец 3000-4000лв, бакшиш 1500лв и всяка сервитьорка и танцьорка в чалготека 2000лв, а човек учил 6 години да почне на 1200лв с перспектива да стигне 1500 след 10 години. Евала държава. Докато не се промени простия комунистически манталитет, че здравеопазването е безплатно и се полага на всички, ще се затъва. НО простака тегли кредит за най- новия телефон, но за здравето го мързи и като опре ножа до кокала псува и бие, че му искат пари

12

Анонимен

преди 5 години

Хигиенисти няма вече в София. Няма. Който иска да вярва. Търсят се под дърво и камък. Никой не иска да работи на минимална. И после като не намерят взимат външна фирма да чисти и тя взима много повече пари за да чисти за месеца. Каква е логиката?

11

Анонимен

преди 5 години

Без лекари, без учители... Е нищо поне комунисти бол на всякакви позиции. Агенти на ДС в парламента колкото искаш от която партия си поискаш. То не може хем комунизъм, хем благоденствие.

10

Анонимен

преди 5 години

В София няма хора за работа. И по-зле ще става.Ама нищо дайте им там минимална заплата 560 лв. бруто, което е 450 лв. нето и се чудете защо няма хора. Като ходят в маалата и онези да го бият.Положението става интересно. И то по-бързо отколкото си мислех.Мислех си, че до 6 г. ще настъпи колапс в България, а то какво стана.

9

д-р Пешев

преди 5 години

Така ще бъде , докато не се създаде закон съгласно , който всички завършили медицина ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да минават 2 години през спешна помощ. Същото да се отнася и за мераклиите за големи пари на Запад. Пребиваването в Спешна помощ ще бъде огромна школа за тях. Изкарваш си 2-те години и тогава право за специализация и гурбет! Така е в много страни в света!

8

НЯМА Материал

преди 5 години

14 екипа като тези лекари до 10 години ще се пенсионират. А после става страшно. Но на никой не му пука. Ако сега линейка закъснява, то ще дойде ден, когато въобще няма да идва. За тези мизерни 1200лева НИКОЙ млад лекар няма да се навие да работи на тези мизерни условия. НИКОЙ Как на 25 завършил току що да се изнесеш от вкъщи, да създадеш семейство и да си самостоятелен с това. За сравнение на запад чисто 2500 евро, дори ирумъ Ама нека, един ден ще викате IT специалисти и таксиджии да ви лекува

7

ХоХо

преди 5 години

Спешно намерете пари за достойни заплати и лекарите сами ще дойдат.

6

ББ

преди 5 години

При тия добри условия за работа и това достойно заплащане защо ли няма желаещи за работа? Странно...

5

гербовец

преди 5 години

Ние в столицата ще се оправим, Фандъкова ще привлече кадри. Ето, скоро ще е и столичния оупън да ходим да гледаме. Това е нещо като австралия оупън и юес оупън, а при нас е столица оупън.

4

Охобохо

преди 5 години

Учи мама,учи за доктор за да те бият ''шведите'' в махалите!

3

Охобохо

преди 5 години

Значи се търсят 250 спаринг партньори или боксови круши за без пари.Накратко им трябват 250-доктор-шамарояди!

2

реалист

преди 5 години

Къде потънаха допълнителните 500 мил лева? Има само един правилен отговор - в частните болници за заплати, техника и лукс. А държавните мизерстват и умишлено са затриват. Видим резултат от крадливите суджуци.

1

Че

преди 5 години

кой при условие, че е учил 6 години ще иде да го бият по махалите за жълти стотинки?