27

до25

преди 5 години

Митовете ги разправяха тука до 89 г-- после излезнаха много факти наяве ама ти вече не разполагаш с място в паметта всичко е заето за съжаление с невярна пропаганда.

26

Анонимен

преди 5 години

Американски войски във Венецуела, нови руски ядрени ракети на Куба. Светът може да погледне в ядрената бездна както през 1962г. Този път обаче, не е ясно дали ще може да отвърне погледа си.Днес в САЩ се води студена гражданска война, капитализма е в системна криза, ЕС се тресе. Задава се световен икономически колапс, в тези условия нито САЩ, нито Русия могат да си позволят отстъпление.Русофили и русофоби ще останат доволни, защото спорът им, анимирани ли са ракетите на Путин, ще се реши.

25

:):)

преди 5 години

до23шистите затварят на 60$ не 50$

24

Анонимен

преди 5 години

Та Путин до сега да е признал нещо--то такъв си е принципа отричане и нищо друго само отричане и това е --и факти и макти да има той си отрича и това е --то и затова кой им вярва на тях...най вероятно вече са изпратили наемници и съветници въпроса е как са решили да отговорят щатите или са ги примамили в капан за източване в Русия и без това положението с парите на хората е на кота 0... има и друг вариант Тръмп руска разведка по принуда..

23

АнонимеН

преди 5 години

МАДУРО ПРИКЛЮЧИ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА ВЕНЕЦУЕЛА НЕ Е ТАКА СТРАХЛИВО И МИЛОСТИВО КАТО ТОВА НА СИРИЯ!!!КОГАТО БАШАР АСАД ПОЧВА ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ТЕ ПОЧВАТ ДА БЯГАТ ВМЕСТО ДА СЕ БИЯТ ЗАТОВА ВЕЧЕ НЯМА И ДЪРЖАВА!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА ВЕНЕЦУЕЛА ПО-СКОРО ЩЕ УМРЕ ОТКОЛКОТО ДА ПОЗВОЛИ НА МАДУРО И БКП РУСИЯ ДА ГО ИЗГОДИ ИЛИ УПРАВЛЯВА СЪС СИЛА!!!ТЪЙ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР АКО НЕ ИЗБЯГА В БКП РУСИЯ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТИВА НА БЕСИЛОТО!

22

Бай Петко

преди 5 години

Аз пък преди 15 минути пих вода

21

Анонимен

преди 5 години

До 16 Да така Чавес дойде ,защото въпреки многото петрол венециелците не живееха ,като богатите на нефт арабски държави!Само че има един проблем ,американците са изгонени от петролните полета ,а стандарта на живот е по-лош и преди!И ако искат да живеят богато ,да видят ,че всички араби слушкат който трябва!Продават петрола срещу долари и няма ембарго и санкции!Просто Венецуела няма капацитет за Велика държава ,и не трябва да се стреми към това!

20

Анонимен

преди 5 години

не си мислете че Сащ може да свали нефта драстично. Под 50$ и там става нерентабилен добива, особено от шистови нахофища. Просто затварят.

19

Анонимен

преди 5 години

Песков ---все някой ден ще се сблъскате с натовците и ще се види мита за непобедимостта ви по 500 000 човека се предавахте на оня с мустачките и забравихте и криете за помоща която ви бе оказана от запада -- на всеки е ясно че нямаше да победите фюрера и дори само да се бяхте забавили най-вероятно щяха да ви смажат защото те бяха пред направа на атомна бомба... цялото ви перчене и непобедимост и голямата ви ,,коравост ,,е мит срещу мноооого слаби държави ....

18

Анонимен

преди 5 години

Путин вие за петрола на Венецуела !

17

Анонимен

преди 5 години

От кумова срама руснаците няма да признаят бързо Гуайдо за президент!След време и това ще се случи ,защото Мадуро ,яко го е закършил,и не се вижда как Русия и банките й ,отпуснали кредите от 11милиарда долара в последните 15год.,ще си върнат парите!Гуайдо ,ако е тарикат трябва ,да обещае ,че ще признае кредитите ,а след това да изгони руските фирми акционери в държавните компании!

16

Анонимен

преди 5 години

Русофилията изпада в истерия когато е заплашен някой диктатор на Путин !

15

АнонимеН

преди 5 години

ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАДУРОТУРЦИЯ, РУСИЯ, ИРАН, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ , КУБА , МЕКСИКО, СИРИЯМАДУРО ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ И ИСЛЯМСКО-ШИИТСКИ РЕЖИМИ :D

14

Анонимен

преди 5 години

като виете срещу Мадуро, що не се поразровите в миналото преди ерата Чавес колко добре в кавички са живяли венецуелците....

13

Анонимен

преди 5 години

Путин си подържа Мадуро, а венецуелския народ мизерства !

12

Анонимен

преди 5 години

гладни хиени вият за нефта на Венецуела.

11

Факт

преди 5 години

На кой му пука какво признават чеф.утите,те са слуги на САЩ.

10

Анонимен

преди 5 години

това вече не е нормален свят, тотално двойни стандарти, разпускай ООН и ТСВ, май е неизбежно за жалост....лоша работа...и 300 милиона янки не усещат че им идва края на хубавия живот...

9

Анонимен

преди 5 години

Израел какво се изказват от другата страна на света?

8

Анонимен

преди 5 години

До що беЩе продава страната си на САЩ, нямо по-сериозно основание от това за да го изберат за президент.У нас нали е същата работа, само дето не се бунтуваме.