153

Анонимен

преди 5 години

40% от доходите отиват за храна - сметай бате за каква мизерия става въпрос, ние сме по-зле от Африка.

152

до 157

преди 5 години

а чия беше, да не би немци, като визираният по-долу завод за хладилници, да бяха дошли да ни построят поточната линия и ние като маймуни да повтаряме показаното ни какво да правим. Може да бяхме преписали от Епъл и АйБиЕм, но това не значи, че някой друг е направил завода и е моделирал целият производствен процес. Всъщност, една от най-успешните Американски компютърни компании - Compaq, започка като клонира АйБиЕм - ако мислиш, че е лесно да клонираш технология - давай!!

151

ЕВРЕЙСКА ГАДИНО !

преди 5 години

До Анонимен1980 заплатата ми беше 175 лева - бях 4-ти развяд стругар-фрезист1 литур мляко - 30 стотинки1 кило сирене 2.401 кило свинско - 2.801 чифт объвки - 5 леваимах панелка - 14 500 лева струвашеимак кола 3500 лева всяка година ходех на море !!!нямаше безработица !нямаше престъпност 1а магазине БЯХА ПЪЛНИ !!!!

150

600 000

преди 5 години

чиновници са ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ЕДНА ПАРТИЯ

149

Анонимен

преди 5 години

Правец колко точно беше наша технология?

148

Анонимен

преди 5 години

До ПРОМИТИ МОЗЪЦИПромит мозък си ти.нарича се конкуренция. който е по-кадърен - за него има.За мързеливи негодници като тебе няма.

147

Анонимен

преди 5 години

До ПРАВ СИАйде да не се лъжем а?При соца взимах 160лв и нямаше какво да си купя с тях щото магазините бяха празни. Само консерва копърка и тахан халва.Хората си стържеха задниците с вестници и правеха по 500 буркана зимнина за да не измрат от глад.

146

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

преди 5 години

и 10 000 лева да ви направят заплатата пак ще тънете в мизерия,защото евреите веднага ще ви вдигнат цените и пак едва ще връзвате двата краядокато не се вдигнете и не изколите юдо-масонската лихварска банда която управлява света все ще вивеете като роби !!!

145

до 151 от р0б

преди 5 години

може и да се прави в България, но Българска технология ли е или се ползва р0бски български труд на поточната линия? правиш ли разлика?!

144

Анонимен

преди 5 години

А за хладилник колко научни факта трябват? Защото всеки десети хладилник в Европа се прави в България.

143

Даниел

преди 5 години

Според мен истината е друга: За да живее НОРМАЛНО (не луксозно) едно 4 членно семейство в България всеки от родителите трябва да печели на месец поне по 2410 лв.

142

В чужбина

преди 5 години

ходим на екскурзия за да СПЕСТЯВАМЕ, а не да харчим.Защото тука мутрите по ски курортите и по *** ни съдират кожите. А тези деца нали трябва да видят и природа. Работодателите нямат никава полза от даване на заплати под масата, защо да си го набутват да плащат данъци и заради нас стигат им рушветите дето дават на чиновниците безотчетно та да вземат някоя поръчка да имаме работим.

141

600 000 чиновници

преди 5 години

До ФенХотелите, кръчмите, граничните пунктове, МОЛ-те ги пълните вие- чиновниците от държавната администрация. 600 хил. хрантутници! Без грам полезност. Не произвеждат ни стотинка добавена стойност, само консумират.

140

ПРАВ СИ

преди 5 години

До АНТИ"Нали за СДС скачахте, с ръцете с дватапръста, като изоглавени по площадите ?"ПРАВ СИ !това овче племе разруши държава като градина за *** музика и американскки дънки !да му се радват сега на "капитализма" и"демокрацията" - получиха това което заслужават !!!

139

едноклетъчен р0б

преди 5 години

чува ли ли сте факта, че за да призведеш молив ти трябват над 1000 научни факта. вие какви заплати търсите в Деиндустрализирана държава, дето от производител на компютри, макар и скапани, но далеч над молив, вече и молив не може да произведе. Обаче, така е цял ЕС - помните ли как само преди 20 години всичките ви мобилни тебефони бяха Европейски - Нокия, Сименс, Алкател и т.н. Вие мислите ли, че краха на Европа е случаен? Мислите ли, че случайна цялата индустрия беше изнесена от Запада?!

138

Златотърсачка

преди 5 години

Аз се ожених за ИТ специалист и има и за детето и за пазаруване в мола.

137

анонимен

преди 5 години

И югозапада заприлича на северозапада! Кюстендил се нареди до Видин! В Дупница е страшен погром! Затвориха огромни предприятия: Мини Бобов дол, Енергоремонт Бобов дол, свиха производството на Актавис и ТЕЦ Бобов дол, няма ги машиностроителните заводи! Сега търсят само продавачи и шофьори! Заплатите 500-600 бруто! И без "наблюдението" на НОИ и КНСБ, усещаме мизерията

136

Анонимен

преди 5 години

До ФенОтдавна мина времето на заплатите под масата. Това беше преди 15 год.Обаче на вас от ГЕРБ не ви оттърва да признаете мизерията, в която живее бълг. народ и измисляте евтиния сценарий за заплатата под масата.РАБОТОДАТЕЛИТЕ НЕ ПЛАЩАТ. И 100 пъти да повторите лъжата за заплата под масата, пак ще си остане лъжа.

135

АНТИ

преди 5 години

Искайте си достойните заплати от СДС.Нали за СДС скачахте, с ръцете с дватапръста, като изоглавени по площадите ?!

134

Фен

преди 5 години

Още веднъж ще кажа. Данните за заплатите са взети от НОИ. Или данъчните. НО колко от тях са реални. Колко пари се дават под масата. И всички са съгласни с това. Данните показват, че има едни 30% "балъци",както биха ги нарекли останалите, които си плащат пълните осигуровки и данъци. Не може в БГ да има толкоз луксозни коли. По време на отпуск всички гранични пунктове да са задъатени. Хотелите и кръчмите да са пълни, ако написаното в статията беше вярно на 100%. Да има много хора с ниски доходи.