55

V

преди 5 години

Мозъчните хирурзи умират от глад ,а пластичните станаха милионери .Що никой не ще мозък ???

54

Гостенин

преди 5 години

Нормално ли е да ги популизирате такива?

53

не може да бъде!

преди 5 години

Сега вече разбирам защо един известен руснак казва - "Грудь вперед,даже если ее нет"

52

Нещо

преди 5 години

бизнеса не върви май щом мама още ни храни и издържа. Освен ако мама не си изкарва парите с 1000 кубика напред и детето да е тръгнало по нейните стъпки.

51

А

преди 5 години

Младото поколение гледат и подражават на такива "модели" и си мислят че това е начина да си успяла жена и да се харесаш на мъжете.Една позната искаше да си прави подобни интервенции и й казах че е луда,а тя ми каза че явно на мен не ми харесват,на другите мъже им харесвали. Сигурен съм че почти няма мъже които това да им харесва,защото си е отблъскващо пластмасово и изкуствено,но мнението на младите дами за съжаление е силно повлияно от всичките кифли ,златотърсачки и там подобни.

50

Анонимен

преди 5 години

Хайде,пак в Дубай върви на екскур зиика!!!!!

49

КЛОЗЕТНИЯТ ИМПЕРАТОР

преди 5 години

ТОВА Е МОЯТА ЦАРИЦА!!!

48

sdfhksd

преди 5 години

на това нещо речникът му се състои от 6-7 думи О.о

47

Анонимен

преди 5 години

Това е реклама на госпожицата.Сега като се наредят кандидатите и ще се изплати заема набързо ,като предишния.Ама тя вина няма.,който налапа въдицата той е шарана

46

Шишо Б.

преди 5 години

Ще повърна.

45

Анонимен

преди 5 години

Журналистите и теле-водещите да си изкарвате парите като се гаврят с хората, и то умишлено. Еми пpocто е детето, такова е сега, вие ли ще го съдите - това са ценностите на демокрацията, и поне тя се опитва да прави нещо, старае се да даде от себе си това което иска демокрацията от нея, а журналистите се възползват и са я изкарали сеир да си правят и пари да печелят от това, като че ли няма други новини и събития по света.

44

анонимен

преди 5 години

до тук стигнахме - високи идеали и цели, не се учудвайте, че поколението е това, което е

43

granik

преди 5 години

В началото на кариерата си всички чалга певачки изглеждаха , така като тази тарталета, дебели, мазни,пухкави и с село-винтидж излъчване. После ,като започнат професионално да работят с тях ,разни специалисти, започват да ги превръщат в модни икони и стилна визия. Така ,че тази просто е на кота нула сега.

42

Анонимен

преди 5 години

Хайде,да кажем,че момичето се е подвело по модата.Ами тези които дават този заем за гърди акъл имат ли.За бизнес не дават,а за гърди дават.Какво е това нещо?????

41

Анонимен

преди 5 години

И мен не ми харесва тази мода, а идеята за животозастрашаващи операции и импланти без причина ме ужасява. Но не мога да съдя и обиждам други хора за това какво правят със собственото си тяло и как си живеят живота. За да потънеш в дългове, да търпиш страшни болки и да поемеш такъв здравословен и естетически риск, поривът трябва да е много силен и той не идва от хубаво. Нещо в изискванията и идеалите на обществото е сбъркано.

40

ай въй

преди 5 години

Лелееее тая колко се е обезобразила у фейса не е истина!

39

Анонимен

преди 5 години

Фалшиваааааааааа

38

Анонимен

преди 5 години

Камъни и чакъл, вместо мозък, са и в главата на тая Каменова!

37

Анонимен

преди 5 години

Тези ще ги има винаги.Въпросът е, защо им се дава гласност и показност по всички медии?

36

ааааааа

преди 5 години

била завършила интериорен дизайн в париж.божке ще си прережа вените.къде е тоя невероятен институт в париж.