112

КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ

преди 5 години

БСП - НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК ПРЕДИ 5 ГОДИНИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪХА ОТ БСП...

111

Анонимен

преди 5 години

За пореден път ще се гласува на принципа на изключването и по - малкото зло.

110

Мето

преди 5 години

Който гласува за БСП е по дефиниция бавноразвиващ се.

109

Калеко Алеко

преди 5 години

Абе то и на последните парламентарни избори, такива като "АФИС" даваха на "Курнелка и СиЕ" 3-4% предимство ... Да ама не, червените бабички и техните производни, май пак ще си останат само с мечтите за "Светло комунистическо бъдеще" ... !!!

108

Анонимен

преди 5 години

Гласуваш за БСП.Получаваш ДПС,ДОСТ и Евророма.

107

Анонимен

преди 5 години

Изборите на евродепутати трябва да са мажоритарни а не по наредени от партии наши другари по листите.

106

Така е

преди 5 години

Класацията се води от герберастките калинки, които са проядени от корупция, кражби и простотия. Тиквите оглозгаха народа до кокал.

105

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

104

Чоко

преди 5 години

До Ognyanz. Чакам да чуя коя е алтернативата. Казах , че БСП не е такава.

103

ognyanz

преди 5 години

До Чоко: Винаги има алтернатива. А еврофондовете ще спрат от само себе си. Независимо кой управлява - няма нищо безкрайно. Проблема е, че чуждестранните инвестиции клонят към нулата. Независимо от това, че Бойко се прегръща с когото му падне.

102

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите

101

Чоко

преди 5 години

Най-лошота е , че няма реална алтернатива на ГЕРБ. Хубави, лоши, това е . Вариант с БСП на власт изобщо не е удачен защото еврофондовете спират веднага и следват нови КТБ и опоскване на Държавата.

100

Абе луди ли сте ?

преди 5 години

Кой ще си вкара трън в гащите, видяхме ги вече какво представляват!

99

Анонимен

преди 5 години

Когото комунистите управляваха преди 89та година народът живееше добре.

98

опетков

преди 5 години

Интересно с кого са намислили да управляват ако е без ДПС и ГЕРБ? Ще има пирова "победа" май през Май. А иначе, макар и да е лошо за страната, нека идват на власт червените, явно не можем да се разминем с това, народът бързо забравя и е време да си припомни какво следва от тяхното управление. Дано след тях се пръкне нещо свястно.

97

Българин - родолюбец

преди 5 години

Най голямото зло за България е бсп никога да не го допуснем пак

96

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

95

Баба Ванга

преди 5 години

Не се бойте българи бсп е бита карта ника няма да дойде на власт електората им е пътник

94

България е във НАТО

преди 5 години

Боже пази България от комунисти те са лъжци крадци и убийци те са най големия враг на България !!!!!

93

ognyanz

преди 5 години

До "Провалилата се БСП": Много дълбоко си бръкнал в архива си за този копи/пейст. Публикуваш го вече хиляда пъти.И какво общо има с темата? А и другите край него.