70

Анонимен

преди 5 години

Не на наглите кучелюби, не на парадиращите ***, не на деградантските антибългарски НПО-та!

69

да

преди 5 години

До кучИНе съм много сигурен че знаеш какво точно означава анархия.Поинтересувай се малко .

68

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше да има някакъв отпор срещу кучкарите. Дано да е само началото и наистина има някакви положителни резултати. Тази криворазбрана "любов към животните" си чисто психично отклонение. Кучкарите имат проблеми в общуването с хора и затова се вманиачават по любимците си, но това не значи, че нормалните хора трябва вечено да ги търпят.

67

Анонимен

преди 5 години

кога някой ще сложи тениска с такива надписи насочени към депутати и политици? отговора е никога, защото сте джен дъри!

66

Гост

преди 5 години

Крайно време е да се научат собствениците на кучета. Че трябва да се съобразяват къде ги разхождат и като си свършат работата да им почистят.И аз имам куче и не си позволявам да го вкарвам в площатката където играят деца.Това е манталитет.Щом има забрана значи трябва да се спазва.

65

Ха-ха

преди 5 години

Да ходят да тичат по стадионите и на Витоша.Ама там много малко хора ще им видят марковите маратонки и екипи

64

Анонимен

преди 5 години

У България закони нема.Това го виждаме всеки ден. Всеки си прави каквото иска, все едно държавата е лично негова, ама само когато трябва да я използва, като трябва да пази...С две думи ако си хвърля фаса ще е на улицата, ако си хвърля *** ще е през балкона, ако яде ще си хвърли хартийката на улицата. Кучето му като изходи някъде не си прибира там... Отделно не го води на каишка, не му слага намордник.Ама иначе всеки е родолюбец, патриот...

63

Анонимен

преди 5 години

Защо да не ги разхождат? Така хубаво торят улиците и тротоарите.

62

Анонимен

преди 5 години

В България дивотията е издигната в култ, като му кажеш на кучелумпела, че песа му цапа, че децата ти се плашат от него, той ти е много ядосан, налита на бой, псува, кълне и т.н. Като им кажеш на еко талибаните, че такова нещо като бездомно куче няма и е недопустимо присъстието му на улицата, той изпада в дива ярост. Да искаш от тези хора да се държат нормално, възпитано, като цивилизовани човеци, очевадно се представя по медиите за много нагло.

61

просто човек

преди 5 години

Аз от баба си зная че жена която гледа котки в къщи няма деца.Затова без да го афиширам, като разбера че момичето гледа котка в къщи правех стъпка встрани и се отдалечавах.Сега като възрастен наблюдавам че хора с болно чуство за лидерство гледат куче за да могат да го "водят". Като цяло, това е вид психиатричен проблем.

60

Анонимен

преди 5 години

Най-после някакъв отпор на кучелюбите, но пак вместо диалог, има агресивни нападки. В цивилизования свят кучета са разхождат само на повод и намордник, когато минират собственика почиства, единственото изключение е в специално оградени терени. Разбира се тук правила няма, кучелюбите са винаги над закона, тяхно изконно право е да правят каквото си искат, те винаги са прави, техните действия не се коментират, те може да дразнят останалите, може да цапат, разнасят зарази и т.н.,но това не е проблем

59

Анонимен

преди 5 години

Тоя е ненормален. Ако им се тича да си наемат зала или някой стадион ! Парка е за всички

58

кучИ

преди 5 години

80% от кучкарите в София не са наясно със задълженията си по закон, или се правят на разсеяни, защото никой не им държи сметка. Масово се разхождат огромни песове без повод и намордник из парковете, визирам Южен в случая, тъй като там ме е нападало домашно куче на поляната. Да не говорим, че са много важни и предпочитат да не събират изс.раното от люимците си, дори по тротоарите. Хората си обичат мизерията и анархията :)

57

Анонимен

преди 5 години

Който квото иска да философства - навън в Европа проблеми с кучетата НЯМА!А ние тука брутетата в България не можем да се оправим? Щото некви ощипани искат да се изкарат сърцатите мечета които о-о-о са толкова модерний. или просто нахални.. българина ли не знае да изкара една лопата и една кирка

56

За децата

преди 5 години

тези тоалетни са безплатни до ръст 1,20

55

Относно

преди 5 години

децата, които са водени да се изакат зад храстите. Хора, по света в парковете има тоалетни - чисти и хигиенични в повечето случаи автоматизирани и доста начесто разположени. Струват по 50 стотинки и няма нужда да се мъчиш зад някой храст.

54

Анонимен

преди 5 години

Мустакатия е *** мутра на Цветан Цветанов. Граждани, пазете се.

53

Анонимен

преди 5 години

Става дума за един психопат, човек с отклонения, който седи по цял ден в гората зад Руското посолство и е наковал знамена по половината дървета, а на останалите е изрисувал кървави кръстове. Преди време беше гонил преминаващите с нож...

52

Анонимен

преди 5 години

Мен па ме дразнят многото хора в парка.Да се забранят!!111В парка никакви хора.

51

Анонимен

преди 5 години

А думите на тениските какво общо имат с животните и стопаните им? Или са сложени ей така, без контекст, просто да ги има?