197

ники

преди 5 години

Кога ще го слагат в мавзолей мумифициран?

196

Гoшу

преди 5 години

До 249Абсолютен концлагер е САЩ. Там ядат по една шепа ориз на ден, от китайските квартали им го раздават. Опозицията се избива, неудобните с измислени присъди по затворите. Пият препарат против гъбички на краката, щото нямат пари за вхиски :) Границите им са затворени и трудно им дават визи за други страни. КОйто американец свари, бяга в Путикленд в рая и там вече е щастлив - свобода, равенство, високи заплати :) Хахахахха

195

Гoшу

преди 5 години

ХАхахаха, триете ли, а? Свобода на словото по Путиновски. НАписах следното като отговор на един коментиращ, ама и него го изтриха:Близ.ру и Днес-а са колхознически сайтове, спонсорирани от НПО-тата на ***. Близ-а е на Свинян Пеевски, а Днес-а е на депутат от БСП. Какви искаш да са новините им? П.П.Не си правете труда да ме триете и БЛОК-вате, защото пиша през ТОР. Вече сте ме блокирали :)))

194

Гoшу

преди 5 години

За 251Винаги съм се кефил на глупаците, ама това да кажеш че в САЩ искали Путиту за президент, не е просто да си tъp :) Трябва да си си откровен ***, с родени ментални деформации. Те там му се подиграват и му се смеят. Смятат го за екзотично диво животно, затова му обръщат внимание донякъде :)

193

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИНА Е ВЕЛИК И УМЕН , РЕШАВА МЕЖДУНАРОДНИ ПРОБЛЕМИ И СВЕТОВНИ А КАТО ГЛЕДАМ СЕЛАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЕСТЕСВЕНО В КАКВА МИЗЕРИЯ ЖИВЕЯТ.....ПИШЕ РУСИЯ Е ***.?????

192

анонимен

преди 5 години

Путин е едно джудже с огромно его, като Наполеон, като Ленин! Историята се повтаря и да не забравяме "постиженията" им!

191

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 5 години

РЕЙТИНГЪТ НА ПУТИН НИКОГА НЕ Е БИЛ ПО-ВИСОКСЛАВА СССР, СЛАВА ПУТИНЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА - ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ! ИСКАМЕ ГЕРМАНСКИ ПЕНСИИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! ВЪН ОТ ЕС И НАТО!

190

Червен

преди 5 години

От колко пада? От 80 на 75%? Хайде не се занимававайте с глупости, ами си гедайте рейнтингите на мижавите европейски политици, които рядко надвишават 40%, и то в най-добрите им години.

189

Анонимен

преди 5 години

Одобрението му в цял свят се е вдигнало ! Дори в ФАЩ хората го искат за американски президент. Това тук всички знаем кой го плаща

188

НРЦ

преди 5 години

И как така доверие му главуват 30%, а 65% одобряват политиката му ?А, *** ?

187

Проамерикански трол

преди 5 години

Мразя всичко съветско, нямаше наркотици тогава. Мразя всичко социалистическо, не можех да си сменям пола тогава, не можех да парадирам по прашки и пухен сутиен с презерватив на главата. Не ми разрешаваха, да го правя с кози. Не ми и плащаха да драскам по сайтовете като се боцкам и тъпча носа с прахчета. Караха ме и да уча тогава, даже и да смятам, да мисля. Америка е велика, свободно си затъпявам до закърняване

186

Анонимен

преди 5 години

До всички НПО мишки и *** ***, и да плюете по Путин, и да се пените Руснаците си го обичат. Няма как да си ***, гей или наркоман и да харесваш Русия и Путин само извратените в България са против Путин.

185

Не лъжа

преди 5 години

Путин е умен,Путин е смел, Путин е истински орел.

184

баба Ванга

преди 5 години

лоши новини

183

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОф пропаганда било. Миналата година Путин в едно видео сам обяви, че "В Русия има близо 80 милиона крайно бедни при население от близо 130 милиона и това е проблем."Хайде отивай да спориш с Путин понеже ти знаеш по-добре нищо, че си виждал Русия само на картата.

182

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно това.

181

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

От както Путин забрани гейпарадите, много го мразят половопроменливите

180

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е положението другари и товарищи, само с бензиноколонки не се живее, особено когато по-голямата част от бензина им изтича в конвертируем вид в джобовете на рушките олигарси или отива за надпревара във въоръжаването и създаването на нови "безаналогови" военни бракми ... Нацията която не може да произведе един свестен телевизор, а новите "Лади" само се зглабят в раСССия, е забучила чифте пищови на голия си *** и е тръгнала да плаши с тях човечеството ... !!!

179

До 325

преди 5 години

Тя Германия е по социалистическа от нас в момента бе медузо ! Безплатно образование, безплатно здравеопазване, помощи за безработни, високи пенсии, всички социални помощи идват точно от СОЦИАЛИЗМА ! Но нали сте безмозъчни невежи фашагите, мисълта при вас е нещо невъзможно. Цял свят се променя и бори за повече социализъм, даже бягате там да се спасявате а плюете по него. Да е.. и пр... ви двугънкови мекокитковци

178

питам ПУТИН

преди 5 години

Г-н В. Путин бихте ли дали пари на гладни българи?? Нашият Бойко НЕ ще да счупи държавата,ако дадете малко парички,да се включим и от България в гласуването.