155

До Ели

преди 5 години

Тоя Северин си призна всичко и как я е убил. Ти новини четеш ли? Има и видео запис как бяга от местопрестъплението.

154

Турчин

преди 5 години

за това в Европа ви наричат джипсита. Защото сте ги оставили джипситата да станат над един милион и сте направили развъдник.

153

Ели

преди 5 години

Първа грешка, защо сте сигурен, че Северин е престъпник, конкретно нападнал ли е журналистката? - бил си на местопрестъплението, очевизец си?Втора грешка, Северин, без да знаете дали е престъпник, го определяте като заплаха за всички българи=> следователно следвате логиката: "на аквариума и рибката". Докажи ми, че Северин е "убиец" - всичко написано от теб е хипотеза, върху нея градиш неверни внушения и изводи, нарушавайки презумцията за невинност.Мат с пешката.

152

Чесно

преди 5 години

До Ястрреб Османлията Ердоги паша е виновен.С вас не делиме нищо.Отдавна нема лоши чуства.Обаче нещо се заиграва пашата с лошото момче с име на женски полов орган, та патето Дони му спре военните поръчки и ни натискат за Ф-ките.*** бъдете рахат на лисиците от юг вече са обещани, може покрай тях и за нас да има нови самолети.А те лицемерно и съвсем не по христянски не ви обичат и биха ви удавили и в капка вода, както се казва на чист български.

151

noFreeman

преди 5 години

Прочетох ви всички писания тук... Аз въпроса за мен си съм го решил... Живея кротко, но законната ми ловна пушка е до мен и съм си подготвил 200 патрона... незаконен ми е само пистолета с 16 патрона... както и да е, но стане ли нещо такова трепя на място колкото и да дойдат... в нашето село са към 70 от които 20 по така мъже... казвам ви един няма да остане... на 60 съм, после каквото такова... да сте здрави Българи!!!

150

Ъъъъ

преди 5 години

Храни куче да те лае. В хазната ще спестим няколко стотин милиона, ако данъкоплатците не храним 1 милион цигороми. Българите са ги спасили да не ги качат във влаковете към концлагерите, а те това не го знаят и парадоксът е че съм ги чувал да казват - българите ***.

149

Жорката

преди 5 години

До Европейски тюлениПреди години направих забележка на български ром в трамвай 22, след като се опита да се събуе и пред всички да си размаха оная работа. След забележката ме нападна и в самозащита го набих, а една жена ме помоли да го набия още малко, защото го виждала и друг път и се надява боя да го възпита и да спре. Ромите нямат ценностна система и при тях само боя и страха възпитава. На завършена личност на повече от 20 или 30 години възпитание без наказание не става.

148

Please

преди 5 години

Иде ми направо да запея като на мач: Бой-ко Бори-сов ром, ром... Защо изпрати качулките да пазят ромите бе, Бойко? За тях ли те е грижа, или за България? Обаче ще те призная, ако пратиш един отряд да си направи бойно-учебно занятие в тая маала. За два-три часа само. Много те моля! Плийз!

147

Анонимен

преди 5 години

Много лесно можем да се оправим с ***, ама на никой не му стиска. Тъй като масово раждат под 18 г. а това педофилство, просто пращат бащата в панделата за 10 лета и така раждаемостта на кафяви ще падне доста бързо.

146

олд шетърхенд

преди 5 години

Има разлика м/у военен и видове военни и рази полицейски служби наи-много проблем биха имали в Бг братята роми ако бяха попаднали на някой действащ полицай от група за задържане --там можеше малко да се пообъркат--военият си е обучен но не енякакъв тесен специалист в самоотбраната с голи ръце ,да минава някакво обучение което го знам и само се усмихвам--пак ще ви кажа при полицията има хора който сами могатда се справят с такива ситуации ,здрави са бързи са и носят на бой па и бият....

145

????

преди 5 години

Българската държавност до толкова липсва, че сме позволили на това племе да създаде държава в държавата!

144

Ястрреб Османлията

преди 5 години

До ЧесноДа, знам че най-големият страх на турската армия е да бъде атакувана от българската! Затова турският генерал щаб реши да увеличи броя на ловджийските дружини по българската граница с още една - станаха общо 3. Носят се слухове, че купувате нови самолети и затова се предвижда към всяка дружина да се прибавят и по няколко ловци на патици за въздушна отбрана. Не сме забравили "По пет аскера на един нож!" Още ни държи влага! :-))

143

Анонимен

преди 5 години

Възможно да са им платили на ромите пари да се заяждат с другите дето ги видят,че не са от техните,че те от друго какво може да искарат лесни бързи пари,а и що не се надуват на техните си роми при забележки,нещо там не предят,а и там не вървят техните им номера, даже и при забележка от ром що *** си натискат пърцалите и искат извенениеи,че при знак от рома за прието извинение бързо се изнасят,на което рома казва хайде бегайте,че осмърдяхте махалата,ама да му скачат на рома значи зле за катуна

142

До Ели

преди 5 години

Аз не съм присъствал на разговора между китайски учител и неговия ученик. Ти явно си. То от бягане в тежки ситуации сме стигнали до там-България граничи със себе си! Аз ти пожелах близки срещи с хора като Северин от Русе. Ти като контрапункт ми пожелаваш здраве и дълъг живот. Извод - знаеш, че среща с такъв като него, дори и непровокиран, щe означава заплаха за здравето и живота ти! Сама се хвана! Шах и мат!

141

????

преди 5 години

Какво се правят на "ощипани" и журналисти, и политици, и значителна част на обществото. Махалата има собствени закони, с тартор. Върти се всякакъв вид "бизнес", наркотици, проституция (вкл. и износ на такава), деца раждат деца (а имаме закон за педофилията), гласува се за номер (13-13 ли беше :)), крадат ток, вода, че ги и продават.. и още и още колкото искаш "блага" за България! Лицемери!

140

Анонимен

преди 5 години

Ромистите разбираъ само от тояга. Как може нормален човек след като събори някой да продължи да го рита до безсъзнание. Боят пеиключва, когато някой падне. Всичко друго е изродщина. Сега в ареста, заслужават по една гора бой всвки ден.

139

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално командос да бъде изненадан. Странно е генерал да зове военни на протест. Голям т*шак е министър, който не знае с каква власт разполага, а още по-голям, когато генерал не може да защити хората си. Мноооого мишки!

138

олд шетърхенд

преди 5 години

Абе и мен кто ме видиш ще си кажеш --това е един 50--53 годишен чичка 115 кила ,ама много знаеш ,че чичката и до днес има нещо останало от 10-тина години бокс ,много боища по улиците и бая тренировки по карате. Има един лаф при уличния бой кантар няма иска да си се млатил по улиците.Вярно е че всеки спортист който в момента е във върхова форма има теоритично предимство НО трябва да го реализира и само един инкасиран силен удар срива всички теории , а това са все пак 2-*** човека ,няма спец. няма

137

Наблюдател Блгд

преди 5 години

В крайна сметка,последствия няма да има за тези ***.Ще бъдат под домашен арест ( разбирай на улицата ) и ще си правят пак същото. Като се замисля,онзи маннгал,който ритна жена по стълбите в метрото в Берлин,сигурно вече е жена на някой двуметров и гологлав немец,в някой затвор в Германия...Тук едва не го убиха,а ние ще ги интегрираме и няма да насаждаме етническо напрежение.Пълен смях!!!

136

Ястреб Османлията

преди 5 години

До До ястреб османлияНе, няма да ти го дам да го бараш!!