19

Кмета

преди 5 години

Щом са незаконни ще ги узаконим, избори идат.

18

Анонимен

преди 5 години

До sidАми като пребиеш рома, и цялата му рода се изсипе пред блока ти-много логично е и твоето семейство да го пази жандармерията. Не гледайте толкова едностранчиво и не си вадете глупави заключения. Полицията не е отишла там да пази някой си щото така и изнася, а да предотврати сблъсъци и саморазправи. Щото ако ги нямаше полицаите днес щяхме да четем новини за масови погроми и да броим труповете от двете страни.

17

Уууу!

преди 5 години

А защо трябва да пребият някой за да се раздвижи общината ?Нали получават заплата?!

16

до 46

преди 5 години

Казваш България вън от ЕС...? И минута разговор по GSM - 5 лв,.....

15

до43 Съда е виновен!

преди 5 години

Грешиш ***! Не е виновно властта, защото полицията ги е арестувала, както и при всички всички случаи на ... престъпления до сега досега, ноо съда след това ги пуска с пробация, условна присъда или някакви смешни ефективни присъди и то за умишлени убийства! БСП и Първанов през 1996 г направиха реформа в съдебната с-*** и то такава, че сложиха свой хора по на ръководните постове после ги направиха недосегаеми и неконтролируеми! Когато Цветанов ги притисна те пишеха писма до Брюксел че се бъ

14

Анонимен

преди 5 години

Ако българин открадне 100 лева ще бъде шум до небето и ще лежи в затвора..Управляващите от ГЕРБ и оп крадат милиони ама не те виждам да вдигаш шум...

13

Край

преди 5 години

Големият проблем е че в условията на наложената в ЕС либерална демокрация държавата не може да наказва подобни хора. В затвора на тия им е по-добре от вкъщи. глобите са нищо.В страни в който има подобно население има БОЙ има глад има и принудителен тежък труд. Ром демокрация не го лови.Единствения изход е България вън от ЕС или заедно с Румъния и Унгария да променим ЕС.

12

V

преди 5 години

Висчки имаме права, но имаме и задължения и отговорности! Учим, работи, плащаме данъци, опитваме се да живеем добре и законно. Щом искаме права трябва да дадем и нещо от себе си! Никой не е длъжен на никого! Ако ще сме равни да бъдем равни на 100% а не само когато ни изнася да говорим за "правата на малцинствата" и да се преструваме на защитници на онеправданите. Няма наказание в тази държава освен за българите. Ако българин открадне 100 лева ще бъде шум до небето и ще лежи в затвора.

11

баба мара

преди 5 години

обратно към индия не знаят бълг език незаконни къщи на чужда земя не плащанена данъци нямат образование и занаят и полицията ги пази а нас кои да ни пази

10

Паралела с чеченците

преди 5 години

Паралелът с чеченците е много точен. Те са били изселени и когато се връщат макар и по-малко на брой започват систематично да бият и избиват руснаците. Една рускиня много добре го описваше - ние учим нашите деца, че е лошо да се бият и убиват, чеченците ги учат точно на обратното. Победителят е ясен, абсолютно като в нашия случай

9

агата

преди 5 години

Като стане въпрос за Анадола, нали много ги защитавате, ето ви демокрация и на вас

8

Анонимен

преди 5 години

Единственото което може да направи всеки един е да си закупи законно оръжие. Все пак по добре в затвора, отколкото в гроба. А и след като започне да се стреля при самозащита, естествено и нападенията драстично ще намалеят. Другото...да се чака на полиция, единение, протести, вече се доказа, че не работи и няма как да стане.

7

до 31

преди 5 години

Ти или не си в ред, или си с феноменално ниска обща култура! Чеченците са си живели там от от много време и не са искали насила да остават в състава на РФ. Какъв паралел със ситуацията във Войводиново правиш?

6

Гробокопач

преди 5 години

И на изборите, пак си сложете Бойко, Тумбака, Винкела и Бялата ***;)))

5

Анонимен

преди 5 години

Кой пък вярваше на Валерката и патрЕотарите тия лъжеха,за да се докопат до власта!И бяха избрани със същите гласове от гетото!

4

Анонимен

преди 5 години

Има решение !Но първо трябва да се вкарат в затвора всички корумпирани кметове,които целенасочено ги оставят незаконно да си строят къщите,защото същите тея после гласуват за тях.А като се случи нещо,ги пазят.Това се отнася и за кмета на това село!!!Той е главният виновник.Къде е жандармерията като ходят да крадат и убиват хората по домовете им??

3

Анонимен

преди 5 години

Една баба по тв каза, че докато са го ритали са минали много коли, но никой не спрял. Няма вече мъже. Битката е изгубена. Въпрос на време е да се въоръжат и да избухне гражданска война, в която българския страхлив и изнежен етнос няма шанс. Това вече се е случило в Чечня. Руснаците са били много повече, но не са били единни. Може да боли, но това е истината.

2

Аз

преди 5 години

Нямаш 11 клас 5000 евро по сметка и връша гражданството... Само изселване от страната

1

Като

преди 5 години

се разкарат жандармеристите, да се съберат момчетата от 68-*** бригада специални сили и да действат!