126

Панама пейпърс

преди 5 години

На бушона работата е да бъде бушон,срамна работа няма.

125

До 133

преди 5 години

Добра си беше кметицата, да си изберете и Вие такава, че София заприлича на гето.

124

Анонимен

преди 5 години

Освен нагли ,те били и изключително прости .....ами това да е обица на ухото на жителите на този квартал ,кой си избират за кмет ! Право са казали старите хора -от всяко дърво *** не става !!

123

Курнелия Нинова

преди 5 години

Иванчева е мой човек и ще я спася от затвора!

122

чудно

преди 5 години

имат снимки на това че са н маса и пият кафе,че си е сложила ръката може би на коляното,ами защо не чувам за снимки с кутията с пари как ги носи до колата

121

Гнил полъх

преди 5 години

От лицето - бивша кметица лъха само отвращение, лакомия и идва само лъжа след лъжа. Можеше успешно да стане секретар на Позитаното. Но вместо това ще ходи в Сливен.

120

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се сещам за "абсолютния престъпник" и едни много пари, дето сега целокупно ще му изплащаме...

119

мхм

преди 5 години

Иванчева не е "простовата". Иванчева е много прос.та лелка. Така е като се вземеш насериозно, а си с акъл на колибри... Чудя се другата лелка, "заместник-кметицата" с какъв акъл се е вързала с Иванчева в далаверите, изглежда ми малко по-интелигентна!?

118

Think

преди 5 години

Ще ме извинявате много, имам познати фризьорки...Много точни момичета... Ама от фризьорка-политик... Толкоз ! Смях и драми !

117

Новинар

преди 5 години

Като гледам какво е представено от сересетата и разследването, тая може успешно да се кандитатира за президент, по-хитра е от настоящият и лъже повече. Г-жа Лъ.ж.а я подкрепя на драго сърце.

116

ззз

преди 5 години

до ДНЕС.БГ"Уважаеми" , защо нищо не пишете за либийския танкер отвлечен от Бургас със съдействието на "морака администрация" и "гранична полиция" , въпреки две решения на съда, последното на ВАС!Б-я ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО е "ПИРАТСКА ДЪРЖАВА" и дефакто в монента сме в морска ВОЙНА с Либия!Официално има заповед ВСЕКИ български кораб в Либийски териториални води да бъде арестуван!Проблемът в момента се разглежда в ООН и се очертава да е скандалът на столетието за Б-я, а ДЕНЕС.БГ мълчи като мишки!

115

Анонимен

преди 5 години

юнашко сърце не трае! защо кмет на София, направо президент да я направим! тая си е простовата, нагла, лакома и безочлива тетка! по бързо в сливенския, там обитателките с нетърпение я чакат!

114

хей съдебна система

преди 5 години

А пък леля Данче подари на един бизнесмен 2,4 милиона лева уж за лихви обаче тя е в бяло,а Иванчева в пранги!

113

...

преди 5 години

Ех ББ и МАФИЯТА не успяха да докажат че тази женица дето ЕДИНСТВЕНАТА И ВИНА Е, ЧЕ НЕ Е КМЕТ ОТ ГЕРБ, че тя е виновна и сега се опитват ВСЯЧЕСКИ да убедят стадото, че разбираш ли то това не е ПОЛИТИЧЕСКИ АРЕСТ И ПРОЦЕС а е, че тя била виновна! Ех ех стари, мноого стари похвати на ДС! Но инак така странично, да взема дапопитам абре ко стана с ремонтите на НДК и 17 млн.лв. дето изчезнаха там! А ко стана с апартаментите на Цвъ Цвъ!? А ко стана с съджука!? А с бирата ко стана!? И още и още и още ...

112

Хей Цачева

преди 5 години

Полицията на Борисов обискира и арестува адвокат затова че си позволил да защитава своя обвиняем!А на адвокатката на тази и лепят некролози!Между другото така правеше Садам Хюсеин!

111

наблюдател

преди 5 години

Това дело ще остане в историята с това, че новото поколение вижда истинския образ на социалиста. Не от книги и манипулативни филми, на на живо в образ и подобие.Азне мога да обвиня от форума че всички социалисти са престъпници, но от личен опит зная че всички престъпници гласуват за социалистите.

110

1

преди 5 години

До Реалист какви доказателства те гонят,бе другарю гербер-комунисте,нищо няма,ако имаше досега,да бяхте,я вкарали в затвора,но нямате нищо,Иванчева ще бие на местните избори фандъкова,и кражбите с евросредства,в община София ще секнат,и тогава,ще видим слънцето ви,какво ще прави.

109

1

преди 5 години

И това ще стане другари-гербери-комунисти,на местните избори,Иванчева,ще отсвири учителката по руски език,другарката фандъкова.

108

До Морски

преди 5 години

Още си махмурлия. Оди да спиш!Ела пак като изветрееш!

107

Анонимен

преди 5 години

До морски. В тези десет години слагаш ли и 2013-2014?