202

Винету

преди 5 години

Е как как ... нямат екс-*** на власт и ДС-ари дето да източват държавата и нейният златен резерв както стана тук вече 74 години нон-стоп източване и няколко фалита и откраднати милиарди и пенсионни фондове !

201

Анонимен

преди 5 години

В Чехия много голям процент работят във Фолксваген, останалото е проституция и туризъм от където също добре се печели. И в Българи чуждите орбаджии плащат по високи заплати както в Чехия, но не са така много както в Чехия с фолксваген, българите които работят в такива фирми живеят на стандарта на чехите.

200

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНали беше влязло в сила и започнаха строеж и работа по сделка с Китай за строеж на завод за евтини и качествени коли българско производство... и какво стана? Убиха човека и българското автомобилно производство умря,както беше започнало!Просто не дават на българския бизнес да диша и се развива,това е истината,поставили са му примка на врата и няма свобода и мърдане,затова няма и развитие в България!И кой би убил човека,ако не конкуренцията в Европа?

199

Анонимен

преди 5 години

Ми нали комунизмът бил рухнал бе, а то какво се оказало - 30 години България комуинзъм управлявана от комунисти, имаче демокрацията не е виновна, виновен е комунизма защото се срина само за заблуда, а реално в Булгария сега е комунизъм.

198

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да произвеждаме собсвени автомобили като фауве и беемве и да конкурираме фауве и беемве и да зимаме големи заплати, никой не ни пречи да развиваме собсвени автомобили и да конкурираме фауве и беемве.

197

Анонимен

преди 5 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, всеки български просяк на Запад живее 10 пъти по-добре от руснака.

196

Анонимен

преди 5 години

Видяхме собствена икономика при евроатлантизма и демокрацията - не само Правец-82, ами табуретка не може да произведе България, всичко се внася, България е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава и 3 милиона българи слугуват като черноработници на Запад.

195

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНорвегия вади нефт и газ за 200милиарда всяка година.Те нямат грешен ход. Даже и комунизъм могат да си позволят.

194

позорно

преди 5 години

До svilen siderovТъй наречен siderov, не търси вината в тарите муцуни" На старите муцуни нше им дадохме нов живот. Защото искахме друг да ни свърши работата. Защото чернехме и плюехме нашето производство, наричахме го непълноценно, затривахме нашите великолепни продукти, внасяхме чуждите ***, унищожавахме индустрията и селското си стопанство срещу подкупи от Запада, а те се отнасяха и към вас и към нас като към диваци, каквито всъщност бяхме - вие - предатели, а ние - кучета, чакащи кокал.

193

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен207Видяхме я собствената икономика на НРБ - правец82, телевизор ВТ, респром и пералня аурика.Всичкото - крадена стара западна технология.Пробван е вече тоя вариант - не става.Иначе никой не ти пречи да се пробваш да си произвеждаш собствени автомобили и да конкурираш VW, BMW. Успех ти желая, но го прави със твои си пари, а не с общи-държавни.

192

Анонимен

преди 5 години

А как е в Норвегия, дай малко с Норвегия да с посравняваме?

191

Анонимен

преди 5 години

Чехия 30те години имаше най-мощната военна индустрия в Европа. Германия нямаше нищо. Именно за това великите сили присъдиниха Чехия към Германия да я въоражат за войната с Русия. А и Чехите не са се много дърпали, присъединиха се почти доброволно.

190

Анонимен

преди 5 години

До svilen siderovМного са ти опашати лъжите и си неграмотен!Чехия НИКОГА не се е присъединила към Хитлер,Хитлер застава с цялат си мош и войска поставяйки ултиматум на чехите,че ако не се предадат ще разруши прага и ше изравни Чехия със земята,след което те се предават!На Хитлер му е била необходима Чехия,заради техниката и заводите,чехите са били доста напреднали техниката и технологиите,затова е една от първо превзетите държави!А в Европа мълчат като на.***,ни и не протестират срещу агресия

189

Анонимен

преди 5 години

На западът му трябват слуги, а не държави с икономика. Чехия също няма икономика, всичко слугува на немците, на Фолксваген. И ние ако слугувахме така масово на Фолксваге, БМВ, Сименс и ние щяхме да сме като чехите, малкото офиси които откриха тук западните фирми плащат добре както фолксваген в Чехия, но това е зависимост и слугинаж, а не собсвена икономика.

188

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен203На 100% не, ама 50% сигурно можеше да се спаси.Макар че кой знае. примерно Кремиковци кой ли не го мъчи - комунисти, капиталисти, индийци, такива, онакива. никой не можа да го докара до печалба. Т.е. задача без решение. Явно лош първоначален замисъл.

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен198Е Боцката е такъв, какъвто казваш, роден и махал филии в Банкя, пробил си път в трудните години.Е, бая години се задържа на власт, време е за нова смяна.Ама кой?

186

Анонимен

преди 5 години

До svilen siderovПрез 1989 г имахме хора образовани и работни места и производство .Трябваше в това производство само да се смени локомотиваТрябваше да се нареже на скрап. Ако се беше сменил локомитива и се беше ориентирал към пазарно проузводство (защото стоките ни бяха качствени, трябваше само да се туннат за пазара по лъскави да станат) какво щеше да стане с немските и западните работници които сега произвеждат стоки за изнас в България.

185

Анонимен

преди 5 години

До СандоканТе щото мислят глобално, затова рублите и лирите им се сгромолясаха и МРЗ в БГ е 2 пъти руската.

184

Анонимен

преди 5 години

Не разбирате ли че България няма нужда от спуснати парашутисти.Кой политик по време на предизборните листи е избран от народа,...никой.България има нужда от Старейшини,хора избрани от измежду народа.Погледнете Сергей Станишев.Роден в една държава,Премиер на друга държава,Председател на някакви организации с неизяснен произход,и още по неизяснена дейност.И този е бил Български Премиер.Бил е такъв,защото сме го допуснали този безродник с мазната си лъщяща физиономия,без една бръчка на челото си.

183

Сандокан

преди 5 години

Не само Чехия, а цяла Европа е военно и политическо джудже без глас или влияние относно делата в БИ!