61

Анонимен

преди 5 години

*** от ТОЛ системата,само чакат да си вземат заплатите от 1700 лева.А,обикновения шофьор няма ли винетка веднага глоба.Господин Борисов кой сега ще бъде наказан и то с орязване на заплата заради този гаф.При толкова дадени милиони за ТОЛ системата не трябва да има гафове.Който е срешил да плаща.Или Борисов отново ще се оправдае с някоя партия.След 10 години управление все някой му е виновен.Борисов и Цветанов винаги невинни.

60

Анонимен

преди 5 години

До Край 55Точно той е избрал фирмата а Боко само прибира отчисленията.Нали не мислиш че Боко се занима с фирмите??Има си БУШОНИ за тая работа.

59

Анонимен

преди 5 години

Свободните медии не пропуснаха да споменат Орешарски в края на видеото. Орешарски е виновен.

58

Еврейте ще ви скъсат

преди 5 години

от плащане !на всякя крачка - таксана всяко нещо - данъкда-а-а - така е на запад - радвайте се на западната "свобода", "демокрация" и "пазарна" икономика

57

Анонимен

преди 5 години

Самия факт, че на ГКППтата не сте сложили още постерминали говори, че сте уникални ***. Щели да ги сложите много скоро. Е досега какво правихте бе ***? Това требва да си тотален *** да не можете една година да се подготвите с един нормален сървър и оборудване по ГКПП.

56

Анонимен

преди 5 години

Наше момче......ИГРАЧХА-ХАОколо Тиквата са все такива.Жална му майка на бългapakа *** елекТУРАлен.

55

Крадеца на Тиквите

преди 5 години

Старите винетки си бяха ОК. Гербер-бандата са уникални крадци, НАЙ-ЛЕСНО СЕ КРАДАТ ПАРИ ОТ СОФТУЕР.... Даже е по-лесно от пътища... продаваш едни безобразно скъпи "въздушни" неща на "нашите хора" парите се връщат под масата... Че даже от асфялт по-трудно се краде, че при асфалта поне трябва и да има асфалт. Тука няма нищо.... поне 100 милиона чисто са прибрали измамниците. Трябва да си ходят, ама ние сме ***, че си ги избрахме

54

Анонимен

преди 5 години

Антонов отива в кабинета на Борисов да иска още пари за да заработи ситемата. Бойко го изритал с думите: Как смееш да замърсяваш кабинета ми с подобни искания даваш ли си сметка , ако бсп и Корнелия узнаят ще ни свалят от власт изчезвай и да не съм те видял повече или ще те оставя от където те взех магистралата.

53

Край

преди 5 години

Ако само кима, да кима от затвора.

52

Край

преди 5 години

И да не мислите че имат проблем да го уволнят Бушон Антонов. Никакъв. Утре е опразнил бюрото само да му кажат. Бушони много - системата остава.

51

Анонимен

преди 5 години

До пожеланиеЩе сложат друг ***, като такива му са всичките кадри на Тиквата

50

Край

преди 5 години

И тоя бушончо Антонов да не мислите че е избирал фирмата дето да прави софтуера за 180 млн. лева. За такива пари на този му казват отгоре кой да ги получи и той само кима.

49

Анонимен

преди 5 години

Стига сте кратили стабилността!Какво са некакви 180 милиона на фона на четири милиарда от КТБ_?

48

Анонимен

преди 5 години

Освен 180 те милиона за неработеща система ще е интересно да разберем и какви новогодишни бонуси са раздадени в АПИ.

47

пожелание

преди 5 години

На секундата да изчезва *** !!! За тези хора народа е роб за тях !!

46

Винету и бледоликите

преди 5 години

Този гьотферен да си вдига чукалата и да изчезва преди да са го налазили гущери с дисаги.

45

Анонимен

преди 5 години

Абе много знаете как е във Франция.Не гледайте какво ви пишат.

44

Анонимен

преди 5 години

Стига глупави истерии. И винетки се купуват без проблем и тол системата е наред.Естествено, че на тези двамата ще им писне да отговарят на глупави въпроси цял час.

43

Българина

преди 5 години

Материала е свикнал, не се палете. Ако във франция излезе запис на макрон с подобно изказване след преговори с жълтите жилетки, мисля че и айфеловата кула шеше да изгори....

42

Анонимен

преди 5 години

Така, година след започнатата работа по сисстемата, се оказа, че българската администрация е успяла да създаде нова държава - Антарктида, но не и работеща безпроблемно система, която до момента ни струва 180 милиона.Това обощава нивото на Гербелъка!Докато не бъдат изметени от властта, все ще изчезват милиони, а резултата ще е никакъв!