188

Анонимен

преди 5 години

Ей такива българи на тумби видях лично пред спешното отделение на Университетската болница във Франкфурт миналата година. Гледат като теле в железница и две думи не могат да обелят. Щом са 12г в Германия, значи 3месечното им бебе ще има немско гражданство, значи и от дескриминация не могат да се оплачат. Специално за децата лекарите в Германия никога не чакат полижението да стане непоправимо, имам деца и знам какво е. Най-вероятно детето е било болно и преди това, ама надали ще си признаят.

187

Интересно

преди 5 години

Кога свариха да си напечатат такива професионални плакатиИ кога онзи дето е от 12 години там дойде да даде интервю за БРВЧе и 800 души се събрали#Кой е развързал кесията , Ъ?

186

Анонимен

преди 5 години

Края на третата световна война руснаците обградили Берлин . Предайте се немци . Абдулах попитал Рашко и Нурджан ся от къде да им намеря неци на тези?

185

Иди при руските

преди 5 години

До Анонименлекари и се лекувай там.Ако не те излекуват те, КГБ със сигурност ще го стори.

184

ист

преди 5 години

до 190Селин Дион византийско име ли е или френско.Първият ми коментар е закачка.

183

Анонимен

преди 5 години

В ънглия не ми вярваха, че съм българин, защото съм бял.

182

Анонимен

преди 5 години

Лечението в Германия е едно от най-добрите в света. Германия е цветуща страна, затова хората мигрират там, а не мигрират в България или Русия.

181

пътник

преди 5 години

В Германия лечението е като в Нигерия. Закърпват те в спешното, а специалисти след месец, нищо че плащаш осигуровки като поп, ако оцелеш!

180

Анонимен

преди 5 години

Руските учени като предлагаха през 40-те години на миналия век бактериофагите като алтернатива на антибиотиците не се е приело и антибиотиците са надделяли. Бактериофагите са вируси, които унищожават болестотворните бактерии без да имат вредните и опасни странични действия на антибиотиците. Към тях не се развива резистентост и не предизвикват алергии, поради което са безопасни и по-ефективни от антибиотиците. На Запад само в болница прилагат антибиотиците, за домашно лечение не.

179

Анонимен

преди 5 години

Германия ще стане втората турска държава в Европа и ще се обедини с Турция.

178

Анонимен

преди 5 години

Жалко за детето,но тези "българи" само по поспорт да бяха заминали за Ердогановия рай където им е мястото.Детето щеше да получи адекватна помощ.

177

Православен

преди 5 години

До 191 Къде на запад , във Венецуела може, в западна Европа ако си здравно осигурен нищо не чакаш, а болниците не приличат на кланици!

176

Анонимен

преди 5 години

В случая, за да се изгради правилна епикриза и лечение, от решаващо значение е доколко родителите са адекватни и образовани. Все пак те са хораа, които са проследили състоянието на детето. Като гледам и за другото обаче, не е по-различно.

175

Анонимен

преди 5 години

В майчината им Турция нямаше да се случи. Да почива в мир детето.

174

Бай Иван

преди 5 години

Понеже много плюете българските лекари ,мога да ви кажа ,че на запад е много по-зле ,там чакаш с месеци за специалист ,ако искаш живей ,ако искаш *** ;) !!!

173

Анонимен

преди 5 години

До истИма много Българи с гръцки имена като Александър да речем, че сме били и 200 години под Византийско робство. Те не са ли ти чудни?

172

Evropa

преди 5 години

Taka e v Germaniya davat Nurofen ili Ibuprufen i posle u doma,virusa sam da si minava ama ponyakoga ne minava i stava tova koeto e stanalo s tova dete.nyamam dumi za tezi lekari prosto nyamam dumi.

171

ист

преди 5 години

Българка пък Селин.

170

Анонимен

преди 5 години

Не сьм расист или фашист като някои тука по доле!*** го моля да ме блокира да пиша в сайта на Dnes.bg понеже ме притеснява редакцията ви на Dnes.bg да не ме посочи като инциятор на подбуждане на расова дискриминаця!

169

Анонимен

преди 5 години

До taka e v evropaВ БГ по хубаво лекуват децата защото по хубаво бием лекарите бе оу!