9

ССС

преди 5 години

Европейците мечтаят за по-големи заплати и по-голяма сигурност!!!Европа се превърна в катун управляван от толерасти!!!

8

мнение

преди 5 години

Либерална Европа главоломно се срива. И всичко, което не е в съзвучие с джендерските и *** практики либералната Европа го нарича "популизъм". Само че истината е съвсем друга. Новата Европа е на патриотичните страни и народи. Чакаме и поддържаме новата Европа. Либералната Европа, на яловите лидери, джендерите и прикритите "хомо" като Макарон вече "бере душа" и чака неизбежния си край. И да не си мислите, че Юнкер е пияница :)

7

Гледна точка

преди 5 години

Още една платена..!АзГ може да стане първа, а в най-лошия случай и втора политическа сила в новите източни германски провинции.Но тук нещо автора на статията намигааааа! Той визира всички източно- германски неyдачници, чийто основна работа е да се натаралянкат като cвини и да ходят само по протести. Едно време като не видели прескачаха берлинската стена за да избягат от дом и род, в мръсният, гнил и порочен Запад!

6

Ел Коменданте!

преди 5 години

Ползвам флага на ЕС за изтривалка с кеф :)

5

Анонимен

преди 5 години

значи който не е съгласен с политиката на сегашните правителства се нарича популист , е това е вече найстина новина

4

Шнорхел

преди 5 години

Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати.Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти... Защото ние навремето подценихме този въпрос...

3

Анонимен

преди 5 години

Политиците започват да си "смаляват мустаците".Нали преди години актьор гримиран като Хитлер беше тръгнал из Германия и хората го спирали да му се оплакват от какво ли не.

2

Ел Коменданте!

преди 5 години

Европейците копнеем за краха на тоталитарният и антидемократичен ЕС,час по-скоро!

1

Кефя се...

преди 5 години

Пси хо патската Европа Отново се надяна..След Ангела като след Адолф - кееееф...