24

Скептик

преди 5 години

Аууу Български Капиталисти, какво сте построили досега в България че да давате оценка. Нищо нула, зеро, само кражби и преразпределение на активи натрупани от лошия социализъм.

23

Анонимен

преди 5 години

Много лош тоя социализъм и комунизъм, ама Китай задминава САЩ икономически. Тоя пример обаче удобно се пропуска от папагалската пасмина.

22

Анонимен

преди 5 години

По-добър пример до това докъде довежда социализма дори и най-богатите страни на природни ресурси като Венецуела не може да се намери в световната теория и практика на социализма.

21

Анонимен

преди 5 години

3 милиона българи мият улиците на Запад, защото в България е много на добро.

20

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е 28 милиона.

19

Анонимен

преди 5 години

2 милиона напуснали страната - едва ли е от добро.

18

Анонимен

преди 5 години

30-40 годишни мерцедеси вървят по-добре от новите москвичи и лади:)))))))А 40 годишните Ф-16 как летят?

17

Анонимен

преди 5 години

До СкептикГосподин скептик, много зле си информиран. Венецуела е роб на Китай. Преди години още по времето на Чавес а и след него Венецуела взе много кредити в долари от Китай уж да развива петролната си промишленост, като условието беше да изплаща кредитите в петрол. Петролната им промишленост беше баталясана още повече, а кредитите бяха окрадени от Мадуро и изядени от гладните венецуелци. При сегашните цени на петрола тия кредити ще се изплащат от Венецуела поне още 20-30 години.

16

Гардиън

преди 5 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън". Изследването е направено от базирания във Вашингтон Urban Institute. Отбелязва се, че момичетата продават телата си или предлагат "секс за пари" като стратегия, за да свържат двата края.

15

до 11

преди 5 години

30-40 годишни мерцедеси вървят по-добре от новите москвичи и лади:)))))))

14

Василев

преди 5 години

Единственото спасение за Мадуро е да викне великата китайска армия да направи база във Венецуела!!!Агент Рейчъл Майринг!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 5 години

А в членката на ЕС и НАТО България няма какво да се свива.

12

сп. Економист

преди 5 години

Само през 2017 икономиката се свива с около17%, а БВП намалява с 35%!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела при социализма нямат тоалетна хартия и банани а ние при капитализма имаме тоалетна хартия, банани и като демократичен бонус чисто нови 40 годишни Ф-16 за 2 милиарда!

10

Анонимен

преди 5 години

Преди Чавес живееха в отвратителна мизерия. Социалистите не са променили системата и не са правили национализации, икономиката си е старата, но поне имат пари от петрола и хората са нахранени и облечени и живеят много по-добре отколкото преди това, и затова социалистите винаги печелят изборите, защото хората знаят какво ги чака иначе.

9

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е витрината на социализма тя е вдъхновител на световния социализъм. БСП и Нинова трябва винаги да я дават за пример докъде ще доведат България като поемат властта.

8

Скептик

преди 5 години

Пълни измишльотини. Венецуела изнася петрол за Китай и не минава през Долара, нито през английски банки. В Никарагуа се строи нов канал за връзка между Атлантическия и Тихия океан. Това ще облекчи търговията на Венецуела. Ще изкарат няколко трудни години, но ще имат собствена икономика. За разлика от България.

7

фрунзе

преди 5 години

Христоматиен пример как червената идея може да унищожи една богата страна...

6

Анонимен

преди 5 години

Може да има проблеми с някои стоки, но това не са проблеми на правителството, икономиката им е капиталистическа и изцяло частна. Важното е, че социалистите измъкнаха петрола от САЩ и сега имат приходи да помагат на хората, във Венецуела няма беднди и ровещи просяци и мизерия като в България.

5

Василев

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англоскасонските корпорации и банки!!!Къде отивате селяни прости???Непобедим е Бртитанският Имперски Ум!Който е тръгнал на битка срещу нашите корпорации, монополи и банки, не е видял нищо хубаво!!!Къде отивате селяни прости???Агент Джером Мортимър!ЦРУ!!!