8

Анонимен

преди 5 години

Иска да получи излаз но Полша и флангови излаз на Украйна, за да и направи двоен удар от изток и север

7

Анонимен

преди 5 години

Един прекрасен ден Беларус също ще последва Украйна и ще се освободи от руско робство !

6

Гледна точка

преди 5 години

РАссия е като пиявица, която смуче свежа кръв от малки и беззащитни държави. Ще вкарат Беларус в такава зависимост, че бедна фантазия!

5

Анонимен

преди 5 години

Когато се появи Беларус като независима държава,над 70%от беларусите бяха против!В западни издания подиграваха Минск ,че зорлем станали независими!Но какво стана!Минаха години беларусите ,даже въведоха отдавна забравени диалекти в езика си,започна руското заяждане с Украйна!Русия от година на година,иска предоговаряне на доставките на евтини енергоресурси,и беларусите се чувстват обидени!В момента само около 1/3 от населението иска да е част от Русия!Всичко това е заслуга на Путин

4

Анонимен

преди 5 години

До фактНе издължа, а ИЗДЪРЖА.Сигурно не баш 90%, ама е много зависима икономически от Русия.Явно обаче това не ги устройва и сега се мъчат да вкарат и Китай в икономиката си.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази съюзна държава Беларус-Русия отдавна трябваше да има президент,поне такива бяха първоначалните договорки! Беларус първи трябваше да председателства съюза !Време е Путин ,да си има началник!Популярноста на Лукашенко в Русия не е за подценяване и Путин ,явно затова не спазва договорености с Беларус!

2

факт

преди 5 години

Беларус на 90% се издължа от Русия....

1

Анонимен

преди 5 години

За 18 години на власт Путин успя да се изпокара с всички що-годе приятелски народи на Русия. Останаха само белорусите.