45

Анонимен

преди 5 години

Защо са извън "Харманли"?

44

Анонимен

преди 5 години

Евроидиотите от дойчо веле какво очакват в най-бедната страна в ЕС, ако не и в Европа.

43

BatBulgar

преди 5 години

Напротив - лъжат. Полицаите ги пазят, не ги бият. Така говорят профилактично. всъщност полицаите затриват нас, а тях ги пазят.

42

до 48

преди 5 години

Точно! Да си ходят в афганистан, какво търсят тук?

41

Анонимен

преди 5 години

Конкуренцията ...Да се надпреварват с индийците от факултета .Аз знам че няма да има българи след 30 -40 години .Тук преднамерено се прави така че българите ДА НЕ ПРАВЯТ ДЕЦА !

40

Анонимен

преди 5 години

И какво сега трябва да се трогна ли? Някакъв заявява пред камера, че живее 4 години в България незаконно! Къде е полицията? Другите избягали от лагера в Харманли, за да търсели работа, но явно търсят от лесната работа. Пенсионерите по селата, на които държавата подхвърля 207 лева, а са работили за същата 40 години, умират от студ и от глад. А вие ми показвате някакви здрави прави мъже, които бягат от закона и искат някой друг да ги издържа! Марш обратно откъдето са изпълзели!

39

Анонимен

преди 5 години

Инструктор Радев на минус 30 ако излезеш ще те призная на тогава ще си на топло и няма да си подадеш и носа гарантирано

38

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми пукаизлизал съм на минус 30 ние се едно да му. мислят бебетата

37

Анонимен

преди 5 години

Бежанци, добре дошли в Бостански Боклукрепублик.

36

Анонимен

преди 5 години

Като не иска навън да бачка нощем да види как се работи на минус 10 а не да мрънка надали некои луд ще излезе 4 сутрин или 6 малко сме

35

Анонимен

преди 5 години

Демек усещат стабилността, значи всичко е точно

34

относно дойче веле

преди 5 години

Влиятелният немски репортер Удо Улфкоте, който миналата година шокиращо заяви, че всички западни средства за масова информация са напълно фалшифицирани (Ние всички лъжем за ЦРУ) и получи бан от Facebook през юли тази година (2016) за разобличаването му на заговора на канцлера Ангела Меркел по наводняването на държавата й с ислямски радикали, бе извикан от Доналд Тръмп за лична среща. Но той не е пристигнал за полета за Ню Йорк в петък вечер (13 януари) и скоро след това бе открит мъртъв в дома

33

к0фе баб0не

преди 5 години

живеех сред бананови палми, но преживях уплах и дойдох в България, където станах милионер и сега живея в жилище за 500 000 евро...

32

Анонимен

преди 5 години

"Бият ни, въпреки че имаме документи в себе си. Престъплението ни е, че се разхождаме свободно по улицата", разказват бежанците пред "Дойче веле".""Ахахах трябваше да се досетя, че на място са изпратени бoклyците от дойче веле. Вместо да се почесват, да кажат на Меркел да си ги прибира и тези, да им се радват там взаимно.

31

Ум

преди 5 години

На които ме им харесва да си ходят от там от където са дошли. Нямаме нужда от още цикламени, имаме си предостатъчно ...

30

Анонимен

преди 5 години

Тази държава по нищо не се различава от бунищата на третия свят, от които идват бежанците.

29

дедо Ташунко

преди 5 години

малко ги бият, трябва по няколко пъти на ден

28

до Митьо

преди 5 години

Митьо, замисли се за спешен профилактчен преглед при психиатър и когато открият проблема и дойдат момчетата с белите ризи, остави ги да ти помогнат.

27

Анонимен

преди 5 години

"Твърдят, че ги тормозят само когато наоколо няма други хора. Вкарвали ги в улички, автомобили и тогава ги биели."Супер! Тормозът трябва да е постоянен, а порциите бой начесто и редовни. Нали помните онзи талибан в Германия, който като чу че ще го връщат в България, избяга от лагера и предпочете да се самовзриви. Тези, дето още стоят тука явно са от по-жилавичките, но ще се пречупят.

26

Роб на влаЗта

преди 5 години

Държавата се прави от хората.Тази *** не може да направи държава ,тя е паразитираща...паразитирала е там и по този начин се оттърваха от тях .Ромите са същите ,ако ние се изнесем и те ще дойдат и пак ще плачат и бият....