8

Анонимен

преди 5 години

А защо и трите линии (10, 12 и 18) са така нагласени, че трите трамвая се движат вкупом и после се чака 20 мин, за дойдат пак три трамвая заедно?

7

Анонимен

преди 5 години

По-евтино беше метро под графа в посока към студентки град и витоша но пак някой не е взел подкуп от общината.

6

ДО 2

преди 5 години

До АнонименАМи, харесва ни или не...в София сме 2млн. човека.Парите за цяла България се разпределят от София, повечето институции са в София, почти целия голям бизнес, с малки изключения е в София. Ако нещо се случва в София, то засяга основните процеси в държавата- корупционни схеми, правителство, политика.Та, питам, искаш да те занимаваме с проблемите в Павликени или със софийските?

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1лЛошо Седралов много лошо лъжеш . Сега ще имаме един истински Европейски град , а не *** на БКП сега БСП. Каквото и да ти кажа ти си неграмотен червен каскет .

4

Шопа

преди 5 години

До 2Ми, че то всички селяци дойдоха в СФ-то. Има ли останли някъде другаде?

3

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде в България е грозно.Улиците грозни, тротоарите разбити и грозни, трамваите грозни...сградите сиви и грозни..Запустели пространства- сиви, обрасли с трева, кални и грозни...И между цялата тази грозотия, по някоя лъскава сграда...което е още по-грозно.Графа- ремонт му правят, нов го строят...и на края...пак е грозно.Някой ако каже, че не е верно...да погледне снимки от който и да е средноголям европейски град...и пак да си помисли.

2

Анонимен

преди 5 години

Е, и?Графа, Централна баня, таксиджиите, синя зона в Сф, къде няма да има вода...Още нещо за битовизмите Сф няма ли да напишете?

1

Анонимен

преди 5 години

След 40 годишните швейцарски трамваи сега ще ни си имаме и 40 годишни изтребители.