179

Анонимен

преди 5 години

То вече стана, мама носи мама меси

178

програмист

преди 5 години

България създава негодници - родителите им хранят до 30г.. Аз на 20години взимах повече пари от родителите си.

177

Анонимен

преди 5 години

В същото време обаче едва 29% разполагат със собствен автомобил. Нали ревяхте, че са много автомобилите

176

Forever

преди 5 години

А защо пък не вземете да се отблагодарите на родителите си,да ги заведете някъде или пък да им направите подарък те да попътуват,вместо да плащате високите лихви на банките,техните жилища ще останат ваши жилища.

175

Стамат

преди 5 години

Я съм на 52 и с мама живея!

174

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли защо в САЩ няма безплатно здравеопазване и хората умират като пилци, ако нямат пари. Защото американците са с промити от капитализма мозъци, за тях конкуренцията създавала качество, сиреч ако имаш пари, значи си успял и заслужаваш да се лекуваш, ако нямаш пари, значи си загубеняк и не заслужаваш. Затова и капиталистическите тръмпанари си изритват децата от вкъщи щом станат на 18. За да ''станели хора''. За щастие ние все още не сме стигнали дотам и затова живеем с родителите си.

173

Анонимен

преди 5 години

Като взема заплатата и си платя тока и парното започвам да си мечтая за следващата ! - за това ми стигат парите.

172

До Батман

преди 5 години

Разликата между нас двамата е,че за мен приоритет са децата,а ти се гордееш,че си изкарал пари за жилище.И на 35 години си сам.Не е само твой приоритет,на много младежи е така.И предполагам,че живееш в блок с десетки съседи.На които им е през оная работа за теб.А моите единствени съседи са хората, които биха дали живота си заради мен.

171

Пенка

преди 5 години

Италианците са така до 44 години...

170

Анонимен

преди 5 години

До ForeverАбе прав си да знаеш.Защо да не си попътуваш докато можеш,тоест докато живееш при мама и тате и те се грижат за теб? Защо пък да се напъваш да създадеш свой собствен дом,със собствените си ръце след като можеш да живееш наготово? Те вашите са се трепали цял живот за да ти осигурят на маминото детенце дом,ти обаче не си балък като тях ти можеш да си пътуваш. Има стара приказка според която ако човек през живота си не създаде семейство и не построи къща значи е живял напразно.

169

Анонимен

преди 5 години

До Forever 177по-добре си похарчете тези пари---"похарчете" ? а не може ли да ги "спестят", за черни дни, т.е. да "да спестят енергия" за понататък? като ги похарчи, после какво ще прави?

168

Константин

преди 5 години

До ForeverДори и да искаш да изтеглиш кредит за апартамент, няма банка, която да ти отпусне. В нашия блок в нормален квартал, апартамент се продава за 85 хиляди евро - 2 стаи, кухня и баня, златен апартамент. Каква заплата трябва да изкарваш, за да ти отпуснат кредит?

167

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите са държавни сигурни а заплати няма и зависи от чорбаджията.

166

Forever

преди 5 години

Няма нищо лошо да си живеете при родителите,не се чувствайте виновни за това,не бъдете роби и на банките,по-добре си похарчете тези пари за пътувания,живота е кратък.

165

Трагедия

преди 5 години

А до 30 друг път. Познавам такива и на 40-50 сбе цял живот си живеят в къщата на родителите. Мързи ги да строят, не искат и кредити да плащат. Нехранимайковци.

164

ддд

преди 5 години

О, възможно е. Аз имам такива познати. НО дори и да работят, защо пък да не си живеят с родителите.

163

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОфффф, прочети темата на статията, а не разтягай локуми. Знам че основната цел в живота не е покупка на жилище, но статията е за това как младежите не могат да си позволят жилище. Аз просто давам личен пример.

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160Намери си хора, които да ти работят! Хем пишеш, че не работели и си ги търпял, хем не ги уволняваш. Как става това? Кой ти работи? По думите ти да си фалирал досега. Ама не си фалирал, значи хората работят, а ти ги очерняш и клеветиш, за да не им плащаш.

161

123

преди 5 години

Нямам вяра на това проучване. Не е възможно до 29 да не работят ***.

160

Анонимен

преди 5 години

Просто не знам с какви очи се пишат тези работи.А и нали жилището ще остане на тях,какво срамно има.Ама що не плащат кредити и наеми това ли е хубавото