14

до 13

преди 5 години

Запиши се в Боку Харам ... да тъ...и революцинера гладен!

13

Анонимен

преди 5 години

Най-мощно развитие на имперската политика на Франция се установява след Френско-пруската война (1870 1871 г.), когато Франция установява контрол върху цялата територия на Виетнам и Лаос, създавайки колонията Френски Индокитай през 1893 г. През същия период е разширен броя на колониите в Северна, Западна и Централна Африка, като са анексирани Тунис (1881 г.), в края на столетието Мавритания, Сенегал, Гвинея, Мали, Бряг на слоновата кост, Бенин, Нигер, Чад, ЦАР и Република Конго.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименФранцузите и сега крадът. Освен от Афрка източват човешкия ресурс на Източна Европа. Техните фирми впиха корени тук и задушават останалите защото не могат да се конкупипат с тях. Сeдеругите го наричат капитализъм, а аз го наричам съвременен колониализъм и друга форма на робия.

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Аз съм от БКХ и не се срамувам да искам справедливост.

10

Анонимен

преди 5 години

Френския колониален модел се отличавал с по-оголено преследване на печалбата и незачитане на интересите на населението.

9

до 7

преди 5 години

Като си такъв защитник на африканци и араби... запиши се в някое НПО и отивай да ги спасяваш.Белите колонисти си тръгнаха от Африка ... и диваците се върнаха към това, което умеят най-добре - да се самоизбиват.

8

Гюнтер

преди 5 години

Никой не ги е канил африканците, никой не ги е искал. Те дойдоха неканени и нямаше как да бъдат спрени. Това е истината и няма значение дали ви харесва или не.

7

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОПА СЕ ПРЕВРЪЩА В ***, НЯМА БЪДЕЩЕ.ДОБРЕ, ЧЕ ТЪ,ПИТЕ ГЕРМАНЦИ ОЩЕ РАБОТЯТ, ЧЕ ДА НИ ИЗХРАНВАТ.

6

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите от Африка и Арабския полуостров са прави да искат от Франция. Защото французите дори им бяха забранили родния език и ги накараха насила да научат и говорят френски език. Също така французите окупираха тези територии за да грабят и печелят. В момента французите трябва да си платят за дивотиите който са вършели там. Чак през 1965 започват да дават свобода на окупираните територии. След като вече саги изтирбушили и е нямало какво да крадат. Тава никога няма да им бъде простено на француз

5

Анонимен

преди 5 години

Хем ги приемате хем не им създавате условия. Или ги приемайте с ясната цел да им помогнете и да ги превърнете в полезни за обществото или въобще не ги приемайте! Малко ли се издавиха в морето? Европейско безумие. Уж да помогнат, а създадоха мъки за милиони хора - и европейци и бежанци.

4

Пешо

преди 5 години

Трябват им на африканците още 10 години под моста за да се сетят че са нежелани.Но технологиите създават безработица и затова в Африка работа няма.

3

Свестен

преди 5 години

Насочване към Берлин! Там баба Меркел ще ги завива! Германия прави документи за два дни!

2

Не!

преди 5 години

Кастрация и обратно в Судан!!!!

1

Каква

преди 5 години

наглост!