287

Dr. Strange

преди 5 години

Дойче веле и друга по тролска организация за дезинформация и нагнетяване на напрежение няма!Само цитирам:German Marshall Fund (GMF), която наблюдава в Туитър потребителски профили, за които се предполага, че са под руско влияние.Предполага и наблюдава, да ви и знайните и незнайни неправителствени организации и това, че хората в някои страни са с по-будна съвест и могат да си отстояват правата е тема, която ви дразни и плющи по лицата!Не им прави чест на всички да са срещу Русия. Отврат!

286

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле вместо немска вълна трябва да се прекръсти на немска лъжа.

285

привет из Германии

преди 5 години

Нормално е от 80 милионна Франция да има стотина хиляди недоволни от живота си и да протестират ! Французите не са яли руска попара и затова протестират и причиняват резмирици ! Но всяко чудо на запад е за 3 дни ! В бившите източноевропейски комунистически страни всички са яли руска попара и никой не се подвежда да протестира защото знае ,че колкото и зле да живее сега винаги е по-добре отколкото под руски ботуш !

284

Анонимен

преди 5 години

Хахаха статия за руски *** и под нея 400 коментара хахахаха дето крещят лъжаааа

283

Факт!

преди 5 години

Четвъртия райх се разпада пред очите ни и умните англичани се изнесоха само простите бугаре седят и си повтарят Германия ке спечели немецо го е измислил германия ке спечели немецо го е измислИл докато кендзаг у кенефо.Няма война която Германия да може да спечели.

282

то ако е за въпрос

преди 5 години

еврейските *** на глобализацията и толерастията не са спирали да торлявят срешу Русияа Макрон е жалък перверзник - типичен носител на европейските "ценности", който изкара полицията и армията да бият народа

281

Анонимен

преди 5 години

*** от *** 20 са на бойна нога.

280

Факт!

преди 5 години

Ако Макрон не беше удобен на Америка досега да са спуснали от въздуха над Париж минохвъргачки базуки и калашници и да са обявили жълтите жилетки за Свободната френска опозиция да са блокирали авоарите на мошю Микрон и да са наложили санкции плюс Зона забранена за полети.Явно обаче Микрон е удобен но не за французите естествено.

279

V

преди 5 години

А дойче веле с американските си партньори защо изоставиха бранда ,,свободна Европа,,??? За такъв бранд се харчат много пари,а с лека ръка го изоставиха ;) Защо дойче веле е създадена със закон ,а не като нормалните медии с инвестиции ??? Защо централата на ,,свободна Европа,,Беше в столицата на четвъртия райх Мюнхен ,а не примерна в Брюксел или Берлин???С кви пари беше създадено мюнхенското радио ??? Това не е ли пропаганда???Или да питаме Коритаров ,нали и той от там почна ;)Само питам де ;)

278

Шмайхел ще умреш ско

преди 5 години

До Сър Пичук-Сър Пичук-Да пада по-скоро този Ес че ми писна да ми казват,какво да правя и ми писна от огромни разлики в заплащанията..българин-немец..

277

Разберете:

преди 5 години

Революции---се правят с пари!Монополи те в Русия, това правят--финансират производството на оръжия и подривната дейност!ТОВА е новият--Комунистически, монополен, Капитализъм!/.... Или национал--руски социализъм... /

276

Анонимен

преди 5 години

Руската "фабрика за ***" на пълни обороти.Че кога е срирала и за минута тази фабрика винаги е била на макс и постоянно увеличава оборотите? Ами тя ако спре и имиджа на Магучая ще падне моментално под морското равнище, единствено тая фабрика крепи величието на Русия.

275

Анонимен

преди 5 години

Льо Пен--получи 3-млн.евро от Путин, за изборите.. И още ще получава, акоНе се прекрати това грубо вмешателство и подривна Дейност от Русия!!!

274

Сър Пичук

преди 5 години

"Жълтите жилетки" започнаха протестите си заради законите които Макрон въведе и абсолютната некадърност на управлението му . .... И какво излиза - МАКРОН Е РУСКИ *** . Нарочно завлякъл страната в мизерия и неадекватно управление за да може да накара хората да протестират и да улесни хакерските и тролски атаки на колегите си от Масква . Браво, другарю Макрон . И да внимаваш и да се пазиш от Дойче веле и разните там "експерти" тръгнали по тролските следи да не ги доведат до теб .

273

Анонимен

преди 5 години

Руските ***, не са толкова важни и интересни. Те са слаби и ограниченоборавят с чужди езици.Проблем е финансирането на крайните, левици и десници, които водят до негативизъм в ЕС!СПРЕТЕ финансирането им--за да има ефект!СПРЕТЕ парите---това е Защитата!!!

272

Българин

преди 5 години

Това на Дойче веле кой им го каза? Като цяло не мисля, че има някакви фабрики за ***. Има достатъчно мотиврирани хора по света да защитават едната страна или другата без пари.

271

BOG S NAMI

преди 5 години

AZ PISCHA ZA RUSIQ I ISTINATA BEZ PARI PUKAITE SE SOROSI NIE SME MILQRDI

270

анонимен

преди 5 години

Ами как няма да са Руски *** .Каквото не ви отърва се е Руско.бай Дончо и той е Руски агент.Не разбрахте ли че хората не ви искат ни в щатите ни в европа .Глобалисти и подобна пасмина.Зинахте да лапните целия свят .

269

Анонимен

преди 5 години

До295Много вярно. Тея убитациии цъфнали тука след 70 год соц ...че тръгнали цял ден да хвалят зимнияя гомор. Сякаш не виждаме 30 години след нас ...къде е Украйна ...На дънотоо.

268

V

преди 5 години

Ако пропагандата се измести от телевизиите в интернет ,с телевизиите е свършено. Не че те не си го заслужават .Като видите само герб и бсп ,а и икономиката ни ,очевидно на телевизиите не може да се разчита ;) А с ЕС е свършено ,той е само временно състояние на континента ни защото не успя да го обедини .Половината Европа не е в съюза .Германия иска да доминира затова изолира СССР .Време е за някакъв вид договор ,без парично раздаване .С единни правила