14

АзГ

преди 5 години

Политиката в Германия се диктува от партията на Зелените, тръгнали да оправят целия свят, но за сметка на германците, които целенасочено са подложени на геноцид. Втълпяването от 70 години за вечната вина за Холокоста направи германците хора немислещи и страхливи да си защитат националните и личните интереси. Ако бяха Французи или Поляци веднага хиляди да са излязли на улицата. Германците само мънкат и се оплакват, подобно на нас Българите, но не предприемат решителни действия.

13

Анонимен

преди 5 години

Хайде честито европейските *** и на нас ни готвя59т същото

12

а

преди 5 години

с трепет очакваме дизеловите им печки да цъфнат у нас:)))

11

Анонимен

преди 5 години

Скоро и пълна забрана всички автомобили с ДВГ !Богатите партийни членове и чорбаджиите ще карат само съвременни електрически коли.А на пролетариата партията ще раздаде безплатни велосипеди и тротинетки. Да се радват.

10

ААА

преди 5 години

А защо не карат с олио и подобни?

9

анонимен

преди 5 години

за да няма сътресения, всички забрани не трябва да са внезапни, а със солиден срок, по същия начин вкараха съвсем чужди хора в Европа /във всяко отношение чужди на нас, а и ние на тях/, а истинатае, че трябват стотици години, за да се приемаме нормално и от двете страни.......

8

fake news

преди 5 години

До Анонимен 6еми то с тия цени реално вече го правим. в швейцария от 40 години са така. под наем то смърт поколения наред. знам че официално не са еврогейци но дефакто са

7

Анонимен

преди 5 години

Бил Гей тс още преди години каза, че населението трябва да се намали с 90% за да спрат климатичните промени.

6

Анонимен

преди 5 години

До fake newsЧастната кола в града трябва да е лукс!

5

Анонимен

преди 5 години

До fake newsПосле ще искат да живеем в ковчези от 15 квадрата за да спасим света.

4

fake news

преди 5 години

До Анонименв комунистическа еврогея, днес дизелите, утре колите над 50кс, следващия ден всички бензинки. след седмица забрана на частни коли.---нещо май не четеш много?

3

fake news

преди 5 години

в комунистическа еврогея, днес дизелите, утре колите над 50кс, следващия ден всички бензинки. след седмица забрана на частни коли. а групата либерални овце блее и скача, а 90% от стадото клати рамене и търпи и чака избори. и на изборите, пак за кликата гласува за да не го набедят че е расист/радикалист. това господа, е комунизъм и фашизъм сляти в едно в най чистата си форма. честито!

2

Анонимен

преди 5 години

Франция,Белгия и Холандия горят, а дойчовците пак дремат докато ги ограбват.

1

Елемаг

преди 5 години

Изтрещяла Германия.И Ние 3-ти път ,пак с тях...