41

Анонимен

преди 5 години

Слабаците в играта, т.н.риалити патриоти си направиха грешна стратегия. Обединиха се около идеята да изгонят най-силният и способен играч, а трябваше просто да мислят как самите те да стигнат до финала като знаят, че там ще ги чака Нури. Сега са изпаднали в ступор.

40

...

преди 5 години

Ей кат чета тука и се кефя много че не гледам поредната простотия от типа "риалити" по телевизията! Лошото тука е, че все повече и повече "умници" в таз държава гледат "риалититата" и се плюват и си мислят, че "техния" чоек бил спечелил при това понеже нещо е зависело от тях! ЕХ СЪВЪРШЕНА ПРОСТОТА! Дай на народа хляб и зрелища ще допълня и му гледай сеира! Но за "по-умните" тука ше допълня, че това е поговорка казана преди повече от 2к години и то в древен Рим!

39

Анонимен

преди 5 години

За100 хил.лева и аз ставам "патриот".

38

ДА

преди 5 години

До CkМи то е същото като да кажеш-Бог е велик,Бог с мен и т.н.Просто ние,не се обръщаме към нашият Бог ,освен ако не си неизлечимо болен или задължително-по празници!Тогава всички се моляти кръстят и на черква ходят.Иначе никой не се сеща за него.Какво се дразните,че човека се обръща непрекъснато към неговия Бог,гледайте си вашия!За сведения-православен християнин съм!Но уважавам и чуждата религия,не агресивната,разбира се,а човешката!

37

Анонимен

преди 5 години

Патриоти били. Патриотизмът е последното убежище на негодника. Просто видяха, че Нури ги превъзхожда във всичко и се обединиха да го плюят. Фармери като Райно вече няма.

36

Анонимен

преди 5 години

Роман е изпаднал в тих ужас. А и кибиците отстрани загубиха звук и картина като видяха Нурито как размаза лаладжията.

35

ДА

преди 5 години

Така,така!Един по един,"групата на Шаро" да си ходи!Първо Милена,сега Жроко-високопарко.Жалко,че Александра има имунитет и не може да изхвръкне.Тя направо предаде Лили-направо я гилотинира!Какво плюете по Нури!?"Патриоти" били!Знаем ги тия патриоти,ми те ни и управляват даже в момента.Ваня трябва да спечели,или Нури-могат хората,с никого не се карат.Айде-давайте с минусите!

34

KOKO

преди 5 години

Къде видя да пиша присъствие бе човек? За мен думата е владичество. Относно Под Игото, не забравяй, че това е авторско произведение, а не исторически извор. Не може да вземеш авторско произведение за доказателство. Относно Батак е същото. Станало е нещо но след това е силно подсилено с авторски творби. А за групите на Доган не разбрах какво общо имат!? Да не забравяме, че Доган е отроче на нашите служби.

33

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли злобата в очите на Жорката когато осъзна колко смешен го направи Нури? Вечната злоба на роба. Такива като него ако някога проумеят, че не са били роби ще се самоубият. Тежко и непоносимо е за психиката да осъзнаеш, че за това което си никой друг не е виновен, а единствено и само ти самият. Същото се отнася и за позитивите, заслугата за тях пак е само твоя.

32

1

преди 5 години

До Чувствителна,сякаш миризмата идва от,поничката на ***..***..ти..

31

Анонимен

преди 5 години

Дано Жорето е научил урокът, че само с високопарни слова не се стига далече. Нури е по-българин от него.

30

Анонимен

преди 5 години

До ксеноВече са 10

29

Ксено

преди 5 години

До OsmanАма как се усети, че в темата се включиха точно 6 броя *** платени от ДПС/БСП... Нямаше ви около 30 минути, влезнахте и изведнъж коментарите против Нури получиха по 6 минуса, а твоя коментар 24 получи 6 плюса...

28

Анонимен

преди 5 години

Видяхме как големият "патриот" е въздух под налягане.

27

Готино

преди 5 години

Нямаше да е зле и двамата да напуснат фермата,като цяло тази година няма силни участници от ранга на Яни и Стоян от предишните два формата, единствено Алекс е симпатична,но това няма,как да бъде достатъчно за да победи..

26

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

Това е игра телевизионен формат. Ако не е нури, можеше да е Джон. Тоя Георги срами всички с тези религии, щото кво излезе сега, българина християнин за нищо не става. А то просто гошко си е слаб. Много слабо игра, пренавит и разхвърлян в игрите.

25

1

преди 5 години

До BG,***,и сега няма съжителство,като ти постоянно натрапваш на децата си,колко "лоши "са били турците,от малка възраст им насаждаш омраза и към роми и към турци,пишеш ми,че сега имало съжителство.

24

Анонимен

преди 5 години

А дали и продуцентите , излъчили изреченото от гьорето не са за затвора ?

23

Osman

преди 5 години

Ксенофобите бяха другите, не Нури, и най вече Георги. Защо да не може да каже, че не е имало робство? А това е самата истина. Роби е имало в Америка - нямаш нищо и си стока, животът ти принадлежи на господаря ти. Кога в България е имало такова нещо - никога! Силата на Нури идва от вярата му и българите затова му се възхищават, но и ненавиждат, защото е мюсюлманин. Дай Боже, повече такива помаци. Братя, вземете Нури за пример и Аллах да ви води и брани. Дръжте здраво Корана и суната на Пророка.

22

1

преди 5 години

До BG,къде да прочете,за клане и иго,всичко е написано,за да се плаши народа,,няма капка истина,впрочем,защо никъде не пише ,за гръцкото иго,което е продължило два века,ето от там идват и съмненията за клане и други дивотии,извършвани по време на присъствието.