54

Анонимен

преди 5 години

Абе хорица тъпички ако наистина беше виновна нямаше да има такава показност и досега щеше да е в затвора без влобще да ни занимават ако толко се пише и говори за всеки престъпник кво става

53

Анонимен

преди 5 години

Кво стаа с Крусев

52

Цветанов

преди 5 години

И нека раздаването на присъди по телевизора започне сега! Ние от Герберастията, имаме доста опит в това начинание!

51

Анонимен

преди 5 години

А да сте чули за един престъпник - Данаил Кирилов ?

50

Анонимен

преди 5 години

мале тая само в младост, а представям си фандъка колко гепи в цяла София

49

Анонимен

преди 5 години

А защо на мен не ми подхвърлят 500 000 евро в моята кола?По-глупав въпрос имаш ли? Ти на кой град си кмет или си оператор в ТКЗС-то?

48

Анонимен

преди 5 години

къде си спрял , данчето ще ми е да ти ги остави в колата

47

Анонимен

преди 5 години

Иванчева не е спирала строежи, тя ги е пускала, но срещу подкупи.

46

Анонимен

преди 5 години

А защо на мен не ми подхвърлят 500 000 евро в моята кола?

45

ти си аз

преди 5 години

Да бе! иВАНЧЕВА била бяла лястовица... Смях! Изнудвала е наляво и надясно! Дали е било детска площадка или нещо друго, пак си е изнудване! Схемата не е ясна само за глупаСите! За да си получат документите ги е карала да си купуват катерушки, сами се сещате от чии фирми. И нищо не е спряла. А на радетелите някой да плаща за нещо, вие защо не платите за ремонта на улицата пред дома си?От толкова впрегнати *** е ясно само едно, това е ставало в името на партия

44

Гледна точка

преди 5 години

Обществото изпитва човешка симпатия към Иванчева и това тревожи някои хора.Значи тя крала, манипулирала хората и заради човешка симпатия да я оневинят!! Алоуу Марковски имах те за сериозен адвокат, или не се захващай със случаи, които биха те компрометирали. ПАРИТЕ НЕ СА ВСИЧКО!

43

Реалист

преди 5 години

Като ви чета разбирам защо сме толкова изостанали морално и интелектуално и въпреки, че взимам голяма заплата за тези ширини си мисля, че е крайно време да си бия и аз къмшиците от милата татковина. Имам чувството че Иванчева или ви е роднина или се припознавате в нея за да защитавате човек обвинен във взимане на подкуп в особенно големи размери. Сигурно и вие раздавате рушвети наляво/надясно за да не ви взимат талона на колата или детето ви да учи в по-хубаво училище. В Иванчева виждам вас...

42

Анонимен

преди 5 години

Аре ве нали тоя Марков Ски бил най-добрият да го видим не може и домашен арест да и уреди :D

41

Анонимен

преди 5 години

До 46Кое е факт, че й подхвърлиха парите в общата кола, с която се придвижват. Че не е искала пари и за това са щели да я разходят до Витоша...?

40

Селянин с колело

преди 5 години

Много интересно тази Иванчева откъде има има пари за адвокат Марковски, който защитава само мутри и милионери, хонорара му е шестцифрена сума

39

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е като бяла лястовица в кметствата, различните, честните и морални хора биват унищожавани у нас с подмолни мръсни постановки, за да не развалят статуквото на корупцията, която се шири. По същата причина от тук бягат и западните инвеститори. Само мошениците си перат парите в молове и други високи сгради.

38

Анонимен

преди 5 години

защо са тези коментари- хванаха я с голяма сума белязани пари- факт!

37

Анонимен

преди 5 години

Още като я държаха няколко часа пред цялата общественост и това че извикаха всички медии да снимат стана ясно, че всичко е номер и наредена работа!

36

ретро

преди 5 години

споко,адвокатчето..направиха ти услуга с изтичането на сересетата..вижда се,че ваклин и е предложил подкуп (чрез посредника дюлгеров),и чак след като е отказала е отишъл при цвъки да се оплаче и да и спретнат постановката..единственото сигурно от тези сересета е,че ваклин е за затвора (а вместо това той вече застроява местността камбаните - явно от греп са му се издължили за услугата)..

35

панчо

преди 5 години

няма ли кой да бръкне и в останалите общини за да се изкарат още по шокиращи практики?