42

Анонимен

преди 5 години

Близнашки и вие сте странни, но ни управлявате!

41

Анонимен

преди 5 години

Политика е сложно нещо.Не е за слабоумни задклавиатурни човечета.

40

Анонимен

преди 5 години

Нормално е хората да протестират.Някъде ги бият и вкарват в затвора,а на други места ги оставят да си протестират свободно.Не може да се угоди на всички.

39

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

48 Имаш право да се надяваш... - надеждата крепи човека...

38

Членска карта №7

преди 5 години

До бай ИванДа, нека да направи и поправка в Конституцията, която да позволява, когато те хванат на запис, че назначаваш Прокурор на републиката, или обясняваш на Танов как да си гледа работата, да изгниеш в затвора или поне да те пратят след Танов и Мишо Бирата!

37

Анонимен

преди 5 години

Е в Путколандия като не протестират, всичко е наред, тъй ли?

36

Однако

преди 5 години

"Всичко опира до един човек там - и когато той загуби доверието на обществото, нещата се сриват"--------------------Правилно. При актуалната парламентарна форма на управление, каквато е у нас, такова нещо не може да се случи, защото решенията и реалното управление на държавата се осъществяват от един диктатор-кратун, а отговорността за антинародните решения и управление на България е колективна, т.е. никаква-нулева-зеро.

35

Един от Северозапада

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА"Не разбрахте ли, че Путин иска да ни умори... - докато не влезем в евразийския"---Не бе, Странджа. На Путин му е през.....за нас.Корнелия, тази подла жена, клати на най-успешния политик в следосвобожденската ни история столчето! И иска да седне на него!Умаловажава това, че ни извади от дъното, и ни направи 1 в ЕС, по всички икономически показатели, другите ни дишат прахта!Скоро очаквам Макрон пак да дойде, за обмяна на опит и Борисов да го посъветва какво да прави!

34

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Трябваше да запазим мавзолея... - за руско посолство, а не цял хотелски комплекс пълен с агенти... - като прибавим и тия от Позитанои става ясна картинката...

33

бай Иван

преди 5 години

Близнашки да преработи конституцията и законодателството,че законно да се отнеме незаконно краденото от червената олигархия и партийната милиция на ДС.Хората недоволстват от "Берлинската стена" разделяща стандарта на живот от комунисти ала Баневи и сие червени мафиоти и обикновеният отруден човек.Недопостимо е в България,член на ЕС и НАТО ,икономиката,законодателството и средствата за производство да са в ръцете на мафията!

32

Един от Северозапада

преди 5 години

Имам чувството, четейки не само тук, че поредната гербеластка опорна точка е, че който не работи, не трябва да яде. Предишната опорна точка , че протестите са платени от БСП, нещо не потръгна...

31

До Странджа

преди 5 години

Я обясни бре спец, газ от Русия- цената не е мръднала от 2015 г. на хил. куб. метра.А нашите ти увеличават мегават топлина с 200 лв.Я ми обясни този закон на икономиката, а?И петрола падна драстично.Путиновски х$лебарки са ти в главата.Като нямаш грам идея от икономика - замълчи, че се излагаш, както винаги!

30

Анонимен

преди 5 години

Този странен професор се надява да забравим, че всъщност е под ло га на Тиквата и Гоце. Не се забравя с каква мазна усмивка оправдаваше Тиквата за записите Кокинов! Сега пак са го задействали да зомбира предизборно.

29

Анонимен

преди 5 години

Какви глупости е надрънкал тоя... Като че ли, ако се излезе с някакво конкретно искане, управляващите веднага ще се съгласят...

28

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен29Който не работи, да не яде? Да си виждал, вечно интегриращите се да протестират? А повечето от тях не работят, но са на държавни помощи, които щедро им се дават.Само пенсията за дете уж с астма е 380 лева месечно, +за самотна майка,+детски, + енергийни помощи, и така, в многодетно семейство може да влязат към 800-1000 лева.Безплатен превоз и закуски за децата. А ги плащат тези неща, протестиращите в съботите...А пенсионерите, работили по над 40 години, и те ли не трябва да ядат?

27

Анонимен

преди 5 години

Не са странни у нас исканията, а просто медиите постоянно лъжат чрез ей такива обикалящи по медиите.

26

Анонимен

преди 5 години

Има хора на които само като им видиш физиономията, и разбираш че говориш с мошеник и непочтен човек!Вгледайте се в това на снимката, и ще разберете какво имам предвид

25

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не разбрахте ли, че Путин иска да ни умори... - докато не влезем в евразийския...

24

Анонимен

преди 5 години

Господин Близнашки, не плашете хората с президентска република. Макрон е крайно десен и неговите необмислени действия изкараха французите на улицата. А това, че парламента поемал общественото недоволство, ни доведе в класацията за най-беден народ в Европа. Парламента, удобно за управляващите размива отговорността, а при президентската република има персонално отговорен и това е истината за прогреса.

23

Спеца

преди 5 години

Уж сте професор , г-н Близнашки , а не можете да асимилирате множествените конкретните искания на протестиращите българи!Исканията са за по-добро заплащане , не само за чиновниците на Бойко , а и за пенсионерите и работещите в производствената сфера!Даа , май не сте *** като Бойко , но се правите на такъв!