37

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Не бойте се брачо србе до 15 године ще си узмете сва земля до Искъро и до Ихтимано и ке опрайте и ова криза -

36

Анонимен

преди 5 години

С призиви и лозунги не става. С нормална среда става, ама на Балканите такова животно като "нормална среда". Те затова и нищо не става от нито една балканска държава.

35

Sina

преди 5 години

Do 32: Glupak, sujalivam te

34

само да кажа

преди 5 години

вече станахте банални изтъркахте се за демографската криза в българия и подхванахте чуждите държави да им правите великите си анализи ли!?!?.....а демографския взрив в нашата родина ще я оправят пенсионерите които и работят вземат от две места те са бъдещето от тях младите хора не могат да работят ама те пенсионерите работели много...ми то тогава нямаше да бъде измислено пенсионирането!та работещите пенсионери вземат по големи заплати от младите....те ли ще са бъдещето на българия??????

33

Анонимен

преди 5 години

Деца лесно се не гледат.Затова като се жените гледайте да е за някоя дето ще върти домакинство и ще гледа деца,а не някоя кариеристка.Айде чао,че отивам да правя трето дете .

32

Анонимен

преди 5 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНА ОТ НАЙ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ НА ТОЗИ СВЯТ! ГЛЕДАШ ГО, ХРАНИШ ГО 20 ГОДИНИ, ТРЕПЕШ СЕ ЗА НЕГО ОТ БАЧКАНЕ И ЛИШЕНИЯ, А НАКРАЯ ВЗЕМЕ ТА СТАНЕ АЛКО.ХОЛИК ИЛИ НАРКО.МАН, НЕ МЕРСИ! ЧАО!

31

v

преди 5 години

Путин виновен.

30

Анонимен

преди 5 години

До ястреба. Това целия квартал го прави с твоята майка, както и по-големият ти брат, но по-добре да няма деца отколкото такива като тебе да се раждат...

29

Анонимен

преди 5 години

Ние скоро под 5 млн ще паднем, нашият министър за просперитет и стандарт от 10 години говори. За съжаление 2млн лунатици избиращи по-малкото зло са достатъчни да таковат майката на държавата. Сръбските политици не им ли е ясно, че беден и образован европеец деца не създава? Хубаво гледат шиптарите как имат по 5-6 деца, ама тея са фанатизирани калъфи (повечето). Дано да греша но взаимно ще се гледаме как се разяждаме и изчезнем - македонци, българи и сърби...Липса на корупция му е майката

28

Ястреб Османлията

преди 5 години

Един съвет към мъжете на балканските племена, преживяващи демографска криза - опитайте секс и с жени! Може и да ви хареса, и със сигурност ще разреши и демографската криза!

27

до 23

преди 5 години

*** да видиш какъв е прираста на ромеите по новозагорските и сливенските села и в много други области страшно е има по 10 бабички в селото другото все ромеи

26

Василев

преди 5 години

Чалгата,Простотията,Рекета,Крадливата Приватизация,Корупцията,Унищожаването на Икономиката,Поръчковата Прокуратура, Криминално Олигархичния Модел, всичко това накара милион и половина българи да избягат и да не искат да се върнат в родината!!!Добър вечер селяни прости, отивам да си лягам, толкова сте прости, че е трудно човек да спори или да види че някъде шава някоя мозъчна гънка!!!Агент Гаред Бенсън!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 5 години

И Сърбите като нас не могат да се простят с рассията.

24

Анонимен

преди 5 години

хиени

23

Анонимен

преди 5 години

И това за раждаемостта на ромите не е вярно. Прирастът им е по-малък от този на българите.

22

анонимен

преди 5 години

при нас няма такава опасност ромеите раждат и заради българите след 20 години ще са повече от нас

21

Наблюдател

преди 5 години

Ей, сърбите да не видят нещо от нас.

20

Анонимен

преди 5 години

В България този проблем вече е история и няма нижда да повтаряте хибридните опорки. Има огромен брой семейства с по три деца, а жена без деца над 27-8 години е трудно да се намери. Лошото е, че много са разведени и самотни майки.

19

АнонимеН

преди 5 години

До Народна Просвета:D БЕЗГРАНИЧНА БЕЗПЛАТНА ВЕЧНА ПРОГРАМА ЗА ИП-АДРЕСИ! ВСЕКИ МОЙ ПОСТ Е С РАЗЛИЧНО ИП И ТО ОТ ДЪРЖАВИ КАТО МАЛАЙЗИЯ, ИНДОНЕЗИЯ , БАНГЛАДЕШ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ ПО-ПРОПАДНАЛИ И ЗАТЪНТЕНИ :DТОЗИ ПОСТ Е С ИП ОТ ТАЙЛАНД ;D

18

Анонимен

преди 5 години

Да им пратим всичките си ман'говци хем ще се отървем от тях хем ще им раждат деца нон стоп.