173

ЛОШО

преди 5 години

Истината за БГ Работника и Бизнеса .Работника заработва БРУТО 1520 лева , НЕТО взима 1000 лева - това са разходите на Бизнеса за един Работник - 52% ДАНЪЦИ .Бизнеса заработва Печалба 1520 лева БРУТО , НЕТО взима 1444 лева - това са разходите на Бизнеса 5%Кога ще се каже че Царя е ГОЛ .Всички Депутати знаят това че генерира Корупцията и Подкупите - Ниските Данъци за Бизнеса и Високите за Работниците .

172

анонимен

преди 5 години

Сорос по примера на Ердоган се заканил да затрие Фейсбук защото нелицеприятните новини се разпространяват през там.По официалните медии всичко е по мед и мастило.То Май че и Тръмп си говори с американците през Туитър

171

Василев

преди 5 години

Робите в Египет са ги клатили цели 100 години за да търкалят и дялкат камъните и после да ги опъват и строят, за да се построи хеопсовата пирамида и след 3000 години на еднодолоровата банкнота да има пирамида с всевиждащото око!!!Какво означава това селяни прости, без роби и експлоатация нама цивилизация и напредък!!!Агент Патрик Грейзър!ЦРУ!!!

170

Анонимен

преди 5 години

Учете за програмисти , че ще умирате от глад и мизерия..

169

абсолютно вярно

преди 5 години

Лукойл--е единственият "монополист" на пазара на горива в България, защото е единствения производител и всички данъчни складове са негова собственост!"ЛУКОЙЛ"---ЩЕ ВИ КЛАТИ С ЦЕНИТЕ ...КОГАТО И ...КАКТО СИ ИСКА!

168

абсолютно вярно

преди 5 години

Дребния и средния умират , защото се създават във всяка сфера "МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ"!ТОВА Е --"НОВИЯТ КОМУНИЗЪМ"!!!!КОМУНИСТИТЕ , МОГАТ ДА ВИРЕЯТ , САМО В УСЛОВИЯТА НА "КАПИТАЛОВ И СТОПАНСКИ МОНОПОЛ" ---КОЙТО ИЗКЛЮЧВА ПРИНЦИПА НА "КОНКУРЕНЦИЯТА"!ОБРАТНО--В УСЛОВИЯ НА "АКТИВНА КОНКУРЕНЦИЯ"---НЯМА "МОНОПОЛ" , НЯМА И ..."КОМУНИЗЪМ"!ПРИМЕР:"ЛУКОЙЛ"...Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПАЗАРА НА ГОРИВА И ВСИЧКИ ЗАРЕЖДАТ ОТ НЕГОВИТЕ СКЛАДОВЕ!ЗАТОВА И ЦЕНИТЕ СА ВИСОКИ В БЪЛГАРИЯ!

167

Василев

преди 5 години

Какви заплати бе, вие една стачка не може да направите като хората, как няма да ни праскат за жълти стотинки!Хората във Франция протестират цял месец, запалиха Париж, за да клекне правителството и да няма по-високи акцизи, след като взимат най-малко пет пъти повече пари от вас!!!Така наготово Банев или някой друг да си отвори портфейла и да ви вдигни заплатите!!!Не само че сте жалки, но сте смешни и трагични едновременно!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

166

татул

преди 5 години

Ще минат 100-150год. и тогава ще станеясно ,че да правиш роб човека на базакомплекси, освен него завличаш и себеси към дъното.Съветвам,щом има тор-моз, минаваш към тихата италиянскастачка.То е измислено.

165

Василев

преди 5 години

А онези сметки по един милиард как се трупат в швейцарските бизнесмени от българските бизнесмени???Когато имаш гладни селяни прости, лесно се работи с тях!!!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!!!

164

Констатиращ

преди 5 години

До ВасилевГНИДОООО,ЕДИН ДЕН ЩЕ СТАНЕ ЯСНО кой си!!!!!!!!

163

Maks

преди 5 години

Преди малко прегледах в ***.bg обявите за работа. Много изисквания, а обявени ниски заплати или изобщо не обявени ( конкурентно възнаграждение или по договаряне). После се оплакват, че няма хора за работа, е ... няма да има. В нито една обява не видях някой да предлага обучение, иска да вземе готово " винтче " и директно да го постави в неговата машина и то да работи ! Проблемите с намирането на служители ще стават все по сериозни и ще са за сметка на работодателите.

162

MEN

преди 5 години

ZA KAKVI HORA SE GOVORI TUK? BALGARIJA SHTE SE NAPALNI S HORA,AKO IM SE PLASHTA DOSTATA4NO ZA TRUDA-KATO V DRUGITE,,NORMALNITE DARZAVI,, NIKOI NE ZAMINAVA OT RODINATA SI,BILA TJA I ,,MARS,, AKO VSI4KO MU E TO4NO. TA KOJA P4ELA BJAGA OT MEDA? V NASHATA KRASIVA RODINA SE SLU4I TAKAVA,,DEMOKRAZIJA,, 4E VSI4KI,NA KOITO OSHTE IM RABOTEHA KRAKATA I GLAVITE SE IZNESOHA OT BALALGARIJA SAS SALZI NA O4I,PO PRINUDA.

161

Василев

преди 5 години

Стига сте мрънкали бе, селяни прости, китайците,афроамериканците построиха половината жп линии,пътищата и небостъргачите в САЩ, и са работели за жълти стотинки, а вие хленчите от сутрин до вечер само за пари!!!Агент Вал Колимор!ЦРУ!!!

160

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюАми нали се опитаха да направят фирми хората и ги смачкаха,бе умнико,а на други им унищожиха бизнеса по един или друг начин!Вината не е в народа,рибата се вмирисва откъм главта!

159

бай ганю

преди 5 години

на страната ни е нужна висококвалифицирана образована работна ръка която сегашната ни образувателна система не генерира.днес университети завършват по традиция 80% връзкари,тройкаджии и едва 20% излизат като наистина що годе усвоили знания специалисти които бягат за реализация на запад.днешния българин живее с манталитета че трябва да работи за някого и предприемаческото качество е силно затъпяло и изгубено,90% си се представят и задоволяват с работа от 8 до 5 в 5 раб.дни и 2 почивни за ракийка

158

Ъ

преди 5 години

Липсва достойното плащане на хората,които са хора и разбират от работата си.Не някакви си инжинерчета завършили с парите на мама и тати,неразбирайки нищо ,но на ръководен пост.Отделно трябва и подобаващо заплащане за извършената работа.

157

Анонимен

преди 5 години

На всеки нормален, образован българин, мога да кажа само: Не се е родил още бизнесмена, който да ви оцени ТУК!

156

Анонимен

преди 5 години

От кога разправям, че няма глад за кадри,ама като сте уфце, ще ви стрижат и лъжат!

155

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми много ти здраве и успехи, няма да плачем за теб.

154

Анонимен

преди 5 години

А не на Вас - и ще си даде парите там, където съм аз, а не където сте Вие. И аз пак ще имам къща, три коли и доходна работа, и аз пак ще съм със семейството си, но този път и роднини и приятели, и аз пак ще водя децата си на състезания по математика и плуване и те пак ще ги печелят, но не за Вас! И Вие няма да имате мен!