156

Анонимен

преди 5 години

Защо ли сме най-бедните в Европа?Дачиите до последно бяха с преден мост!! Шкодите бяха толкова зле че чехите се бореха да си купят жигули, защото поне пали през зимата! Продадоха ги (подариха) на мощни западни фирми и те инвестираха в тях. У нас Жан Виденов ги продаде срещу на хората боновите книжки на комсомолчета като Банев с празни джобове и огромно желание за лъскав живот и ей-на. Възможен ли е дори теоретично друг резултат? Като добавим и 1 лев = 1700 долара и става ясно че Бойко е виновен

155

Калеко Алеко

преди 5 години

А кога ще се направи ревизия и на Техноимпекс ... и там е приложена същата приватизационна схема ... !!!

154

А на бас - а на бас

преди 5 години

Още в началото казах, че ще ги оправдаят.Някои ми праскаха минуси, ама: А на бас, че ще оправдаят Баневи!

153

Последователите

преди 5 години

Андрей Луканов е казал:Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но, ние ще бъдем капиталистите другари.И последователите му сътворяват тези думи в дела:САМО ДВЕ ПРИМЕРА:1. Баневи - крадоха-крадоха И СИ ПОСТРОИХА.2. Бойко Борисов - лъга, *** И ВЕЧЕ ДОСТА ГОДИНИ се чеше доволно по корема!Явно са се вслушали в думите на другаря Луканов.

152

Узуна

преди 5 години

Този който каза че "държавата не е най-добрия стопанин" е виновен. Всички предприятия така ги продадоха за без пари. Например дето продадоха "Кремиковци" за 1 лев, че уж имал стотици милиони задължения, а само от желязото дето го има в "Кремиковци" се изкараха милиарди, да не говорим за имоти на предприятието по море, планини и т. н.

151

Анонимен

преди 5 години

Кои пък са били тези дето са му отдали предприятията само заради думичката приватизация и то на държавни предприятия в които държавата е имала заложена програма за развитие на промишленост,индустрално подобрение на производствата и не са оспорили положителните резултати на развитие за времето по направления стокооборот,че чак тогаз при доказан неуспех,че не е умишлен фалит чрез кражби,от друго неможе,да са обявени някои от тях където държавата собственик с дейност в област няма качествени кадри.

150

банани

преди 5 години

Не случайно папата го пазят швейцарци гвардейци.

149

гв

преди 5 години

Найвърлите комунисти са швейцарците, те мълчат като комунист на разпит. Не ми ги разправяйте тия, всички знаят че това е тайна която не се издава.

148

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия банани, твоите деца отидоха и при бананите и при парите, защо ние да нямаме достъп поне до банани? Откъде накъде. След като ми взе парите за да избягат с тях при бананите.

147

1 млрд!

преди 5 години

1 милиард, дами и господа знаете ли колко пари са? Питате ли се защо са в 1 човек, или си стоите и си броите стотинките за хляба? Тези пари не са в икономиката а са скътани в ръцете на един престъпник!

146

До данъкоплатец

преди 5 години

България ще е на опашката на Европа до момента, когато изчезнат и последните безмозъчни тъпaци като теб, които са идеалното гюбре за избуяването на престъпният строй КОМУНИЗЪМ!

145

Анонимен

преди 5 години

Кредитните милионери и милиардери са на свобода всички.За Баневи не вярвам да ги вкарат в затвора.Всичко е червено и съд и власт и финанси.

144

Анонимен

преди 5 години

Всички комунисти са крадци, като ТОЗИ-син на най-младият партизанин /престъпник, избягал на 10.09.44 в гората/.Всички фабрики и имоти след 1989 бяха приватизирани от хора на БКП, ДС и МВР !Няма случайни нещаНяма случайни и в днешното НС, всички са свързани с гореупоменатите репресивни структури.В БГ преходът е ИЛЮЗИЯ за наивници!!!!!

143

Анонимен

преди 5 години

До kuklaХич не си умен.Забогателите от чалга, нямат много общо с приватизацията.

142

Анонимен

преди 5 години

Кого да съдят, как да съдят...като трябва и себе си да осъдят? Още 10 затвора няма да поберат айдуците, които съсипаха цяла държава и сега сме с африкански или латино американски стандарт.

141

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на тези показни акции! Кого лъжете??? "Нашите хора" бяха оставени спокойно да си крадат, да не внасят данъци в хазната, да изнасят парите ..Колкото до Баневи...сигурно ще платят каквото трябва на когото трябва и ще се уктотят нещата. Кой до сега богаташ е бил осъден, че и тези?

140

kukla

преди 5 години

Абе едва ли само Баневи са виновни, сигурно е пълно с помощници. Преди години например бях в един техен курорт на почивка, Русалка. Там беше забранено да се пуска чалга. Та ако тия Баневи бяха толкова могъщи, нямаше да има нашествие от чалга-красавици. Та да подхванат другите могъщи босове, дето направиха империи от чалгата. Иначе сега ще ни замазват очите с Баневи.

139

До 139-Данъкоплатец?

преди 5 години

А този гдето остави в ръцете на ,,драгалевският айдук ",ПРОЦЪФТЯВАЩА ДЪРЖАВА "със изпразнена хазна,5 долара заплата , тежка зърнена криза и държавен банкрут защо не го споменаваш?Трябваше да остане още 3-4 месеца за да измреме от глад и зарлатата да стане 1 долар.Не трябваше ли той ,заедно с този ,,титан" Р.Гечев първи да нахлузят прангите .А Гечев сега акъл дава-гьон сурат.Какво завари ,,драгалевският" бе юнак? Да ти имам аршина ,другарю,все сте невинни бе!И колко пъти и докота ще фалирате ???

138

Анонимен

преди 5 години

Липсваха тоалетна хартия, но не ни и трябваше защото нямаше нищо за ядене и не се заседявахме в клозета като днес.

137

Анонимен

преди 5 години

"""По времето на диктатора Тодор Живков нямахме тоалетната хартия и банани, но сега имаме тоалетната хартия и банани и много чисти пари."""още един младеж който вярва, че по времето на комунистическата диктатура единственото което е липсвало по магазините е тоалетна хартия и банани; такъв юнак ако го върнем 35 години назад няма въобще да оцелее в оня "лагерен рай"