154

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да отговори защо САЩ налагат визи за България след като САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС а България е пълноправен член на ЕС?

153

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та България имаше една от най-силните и модерни армии в Европа.

152

Анонимен

преди 5 години

"България всички я подритват като мpъcна изтривалка."Ами тя си е такава.. САЩ какво са виновни че в България населението е 15% млади, 60% пенсионери(които до 20 години няма да ги има) и 25% роми, които след 10 години ще са над 50% от населението.

151

Анонимен

преди 5 години

"Въпросът е не дали ще паднат, а дали САЩ спазват договора с ЕС за България или най-нагло плюят в лицето на българите."Не се прави, че не разбираш. ......... при толкова много кГБ служители и лекомислена политика, дори това е много. Не знам за КГБ служители, КГБ не съществува вече 30 години, и КГБ е в Русия, а САЩ имат договор с ЕС за безвизов режим, а с България не го спазват и плюят в лицето на българите с гнусно презрение.

150

Анонимен

преди 5 години

"Рубладжии долни , не изопачавайте ! САЩ нямат договор за безвизов режим с ЕС ,а с Шенген ! "САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, не със Шенген. Дори в Брюксел го признаха, но отказаха да наложат реципрочни мерки срещу като наложат визи на САЩ, защото не си залужава да си развалят отношеният със САЩ заради членка втора категория като България. Така ЕС също не спази договора си с България, България всички я подритват като мpъcна изтривалка.

149

Василев

преди 5 години

А знаете ли, че всяка реформа в Русия или България е удар по сегашната олигархична система, при която селяните прости снасят едни грешни пари на олигарсите, ммонополите и корпорациите!!!ЦРУ!!!

148

Анонимен

преди 5 години

До до 173"А САЩ защо отказват визи на 20% от българите - САЩ считат 20% от българите за боклyци?"Ами може би poми не им трябват? А ЗАЩ защо изобщо налагат визи за Българи, след като имат договор с ЕС за безвизов режим? Защо не го спазват за България, българите според тях втора категория хора ли са, някакви полyчовеци с коити не е нужно да спазваш договори?

147

привет от Германия

преди 5 години

Рубладжии долни , не изопачавайте ! САЩ нямат договор за безвизов режим с ЕС ,а с Шенген ! Когато България влезе в Шенген ще пътувате безвизово до САЩ ! И въпреки това САЩ ви дават достатъчно зелени карти за да може българските рубладжии да отидат да живеят в САЩ понеже не искат в любимата руска *** !

146

до 173

преди 5 години

"А САЩ защо отказват визи на 20% от българите - САЩ считат 20% от българите за боклyци?"Ами може би poми не им трябват?

145

Анонимен

преди 5 години

Ми прав си.20% от българите са русофили-***.

144

хаха

преди 5 години

До ИванИване, никой не се съмнява в руската пропаганда. Сигурни сме, че можеш да постнеш и линкове, че заплатите са по 100000 евро.Ама дали ти вярва някой?Що пиеш лосион тогава?

143

Анонимен

преди 5 години

Отиваш в американското посолство и си вадиш виза.Общо-взето отказват само на най-долнопробните ***.А САЩ защо отказват визи на 20% от българите - САЩ считат 20% от българите за боклyци?

142

Анонимен

преди 5 години

САЩ имат ясно регламентирани правила за визите и всеки който поне малко се интересува може да провери. Мисля че изискването за безвизов режим беше - процента отказани визи за предходната година или две поредни години да е под 5 %, в момента ние имаме над 10% отказани визи, правилата важат за целия свят.

141

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват"Както писах много пъти........ визите ще паднат, когато служителите на рУшкото пасьолство станат по-малко от американските войници в България.Понял? ---Въпросът е не дали ще паднат, а дали САЩ спазват договора с ЕС за България или най-нагло плюят в лицето на българите.

140

Анонимен

преди 5 години

Отиваш в американското посолство и си вадиш виза.Общо-взето отказват само на най-долнопробните ***.Ти такъв ли си?

139

Иван

преди 5 години

Смешно! А знаете ли вие ,че средната заплата в Русия е 700??! Мога и линкове да ви постна ако желаете!) А за какво мечтаят младите във България ми е по интерестно и ме вълнува,едва ли ще е как да изхарчат големите си заплати и да не им се налага да емигрират...

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен162И ти си плюнка.

137

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКойто не е решил, той не е отишъл в САЩ. А как става да отидеш в САЩ? Искат ли визи, защото доколкото знам, САЩ имат договор с ЕС за безвизов режим и България нали е пълноправен член на ЕС, САЩ спазват ли договора с България?

136

руски емигрант в Гер

преди 5 години

Един руснак се обадил на брат си който бил емигрант в Германия и го помолил да го вземе при себе си в Германия ! Отишъл руснака да извади виза на брат си и казал - Искам виза за брат ми за да дойде в Германия понеже съм болен и трябва да се грижи за мене , пък когато оздравея брат ми ще се върне в Русия !Служителят казал - ами отиди ти при него в Русия и когато се оправиш върни се в Германия !Руснака отговорил -Абе аз само съм болен , не съм луд !

135

Анонимен

преди 5 години

Абе факт.Българи мераклии да заминават за русия няма.Що така бе руски тролчета?