53

Анонимен

преди 5 години

Как е е в еврокочинката? Дойде ли мечката да играе и у вас?

52

Анонимен

преди 5 години

тоя да си гледа собствената държава,където още живеят в средновековието и всеки по-напредничъв го подлагат на мъки.Интелигенция вече няма в ердогания.

51

Анонимен

преди 5 години

Сега ще таксуват изторна Европа като най-богати и мирни като овчици може и в Шенген да влязат.

50

Анонимен

преди 5 години

Бай Иване, туркофилите са си български турци, които тролят срещу заплащане, правят турска пропаганда у нас. Ако българин прави пропаганда за България в Турция, той ще бъде арестуван и тикнат в затвора. Но Ердоган смята, че всичко му е позволено, да е арогантен към Европа и да е много толерантен към собствения си терор в самата Турция.

49

Ha

преди 5 години

Някой помни ли дришльовците протестъри отпреди три години ? Ами оная пикла дето прегръщаше полицая пък после и двамата се оказаха гей ? Ако БГ полицията ги беше подкарала като френската какво ли щеше да бъде...

48

Анонимен

преди 5 години

ЕС ще се разпадне в ЕС има голям проблем с демокрацията и незачитането на човешките права и на туй отгоре еврохомосексуалистите искат още пари от данъците. Ердоган смъкна данъците в Турция с 5% и Световната банка и Ротшилд загубиха много пари.

47

Амуджа

преди 5 години

Ердоан както винаги не робува на измислени ценности и критерии.Затова е мразен от мнозина,но и почитан от мнозина именно защото винаги е за истината и за справедливостта.

46

Анонимен

преди 5 години

Напротив, именно защото има демокрация протестират.Ако беше като в Турция 2 г. извънредно положение и забрана за протести...А за "хуманността" на турската полиция може да се съди по реките от кръв по асфалта при протестите за парка "Гези".

45

Киро Скалата

преди 5 години

Ердоган и демокрация..Несъвместими понятия..

44

Анонимен

преди 5 години

Заглавие като за Радев - ефенди.

43

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията от това което наблюдавам в различни европейски страни е нещо неприятно. Такъв терор над населението. Рафиниран терор наречен демокрация. Виждаме какво е в България - хиляди видове глоби, камери на всяка пресечка, тотално разголване на човешкото битие. Както законово, така и противозаконно. Все нови и нови видове репресивен апарат. Гражданите станаха "хамстери" на които е отредено да въртят колелото под строгия поглед на властта. Личен живот НЯМА И НЯМА И ДА ИМА!!!

42

Анонимен

преди 5 години

До ШопоШопе, не е от значения КОЙ го казва, а дали е ВЯРНО казаното!Дано го разбираш!

41

Анонимен

преди 5 години

Ами не само Турция е против полицейското насилие над демонстрантите, обаче, пита се, къде по дяволите е демократичния ЕС да защити протестиращите и да нахока Микрона?Или Микрон е "нашия *** син"?

40

Анонимен

преди 5 години

Прав си е ЕРдушмана.Друго си да колиш и бесиш като в Средновековието.

39

Шопо

преди 5 години

И това го казва човек,в чиято държава затворите са пълни с политически противници.

38

akud

преди 5 години

хахахха аз помня и едни турски протести с потресаващи средства за потушаване то им

37

999

преди 5 години

След толкова пропаганди,клевети и лъжи по медиите свързани с Турция - Е НАИСТИНА ДНЕС ДАДОХТЕ СУПЕР МАТЕРИАЛ ЕРДОГАН ДА ВИ КЪЛВЕ ОТВСЯКЪДЕ!ЗАЩОТО ВИЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДНЕС ДЕМОНСТРАТИВНО ПАКОЗВАТЕ ЩО Е ВАШАТА КУЛТУРА И ЦЕННОСТ?!И ТАКА ХУБАВО ВИ ЗАХАПА ЕРДОГАН - ЧЕ ПРЕДВИД ВАНДАЛИЗМА ВИ КОЙТО ГЛЕДАМЕ ПО МЕДИИТЕ - ЧЕТЕЙКИ И ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ - СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТОВА, КОЛКО ЗДРАВО ЕРДОГАН ВИ НАСТЪПВА!"МИ ТО КВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!НЯКОЙ ДА ПОИСКА МНЕНИЕ И ОТ ПУТИН ЗА ЕВРОДЕМОКРАЦИЯТА!

36

Смях

преди 5 години

Ердо си прави гаргара с надутите франсета. Не е приятно да ви призовават и поучават за хуманност и за човешки права, нали кокошки? :))))

35

Анонимен

преди 5 години

ITALIYA pred ***

34

Анонимен

преди 5 години

Belgiya e pred vustanie