13

Azi

преди 5 години

До 1-2 год сами шяха да научат ,че няма дядо Коледа, както и че бебетата не ги носи щъркела, а трябва мама и тате да се потрудят малко:))

12

Ристу

преди 5 години

До 10: Тук не ядем ли листа и корени? Марули, спанак, картофи и моркови.

11

ined

преди 5 години

Всяка година в продължение от 80 години КокаКола наливат милиони в лъжата "дядо Коледа" за да си рекламират бълвоча и не може няква учителка с лека ръка да развенчава рекламната им къмпания.

10

Анонимен

преди 5 години

Кое не е лъжа?Че Сталин е велик?Американците живеят в лъжа ама бедняците правят повече пари месечно от Бг депутат.Официално.А ние чакаме некой да ни спасява.Преди бяха руснаците сега са гейовете от ЕС.В Турция дефицит на лук в Русия наливат боярщник и се трупират по половин рейс хора.В Северна Корея ядат листа и корени.Във Венецуела както обикновено няма ток и тоалетна хартия.Ест на Мадуро американците са му виновни.Май ное дето не вярваме в дядото Коледа сме по-големи балъци от 5 годишни америк

9

Ристу

преди 5 години

Да. По-лесно е да се живее в лъжа. Че има Дядо Коледа, че има Бог. Когато им кажеш, че няма, реват. Друго си е да живееш в заблуда цял живот.

8

Анонимен

преди 5 години

Дядо Коледа е една популистка лъжа, естествено който казва истината е неудобен. Демократурата се крепи на измислици зайци, феи, снежанки, летящи спажетени чудовища и подобни простотии за жендърските деца.

7

Анонимен

преди 5 години

Правилно, Дядо Коледа е измислица.Жалко че заменихме светлия празник Рождество Христово с капиталистическата Коледа.

6

Анонимен

преди 5 години

Жената е казала истината на хлапетата............да я върнат веднага на работа!Децата трябва да свикват от малки, че животът не е само приказки!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Твърде рано е за такъв шок. Освен това, човек сам трябва да стигне до това прозрение, след като вече е дисциплиниран подобавъчно.

4

Анонимен

преди 5 години

Дядо Коледа е лъжа на масоните истинският е Дядо Мраз.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да поддържа версията за Дядо Коледа, за феята на зъбките и за кацането на Луната. Тогава нямаше да я уволнят.

2

Анонимен

преди 5 години

Правилно са я уволнили.Можеше освен да им каже че няма дядо Коледа и да им показва разложени трупове в моргата с думите ето деца в какво ще се превърнат мама и тати един ден..

1

Анонимен

преди 5 години

"По време на урок педагожката разказала на децата, че подаръците под коледната елха не ги оставя Веселия старец, който не съществува, а техните родители. Учителката отишла по-далеч, като развенчала митовете за летящия еленов впряг, за елфите, за феята на зъбките и за великденския заек"Егати злата учителка. Как не я е било срам да занимава децата с факти, вместо да ги баламосва с врели-некипели за феи и летящи елени.