120

Анонимен

преди 5 години

,,Специални бригади" имат мутрите.Полицията има специални сили,специални подразделения.По речника ще го познаете!

119

друг

преди 5 години

копач- прав си, но Боко има ужасната потребност да е харесван,Той ина разбиране за света на 10 годишен иска да се харесва и да е супермен а не суперМЕНТ!Ето след трагедията в Своге-кротна и не реже ленти/казаха му че товаа не носи точки/И суджук спря да яде.ЗАтова след евро-предателството се мъчи да блесне когато може.Утря ше сложат 2 чувалая брашно и ще рече ето хванахме 50 кг-дрога.Интелекта не му позволява да прави и мисли нещо смислено.Виж му кадрите виж и него.Факти са това-птосто е пр***ст

118

Гробокопач

преди 5 години

До другТо това, ако е пи-ар е много смешно и посредствено представление;))) Видяхме го как "блесна на червнеото диванче при Славчо, тук направо Светлината Му избива рибата;))) Истината е, че часовникът неумолимо отброява последните часове на 'Борисов 3" а може и на самият Борисов;)))

117

друг

преди 5 години

нищо не са хваналикато им се напече на всички фронтове,..Тиквун решава да отклони недоволството и да блесне.И винаги има нещо което да го героизира него и безсмислената служба МВР,Не са хванали,защото..няма да има осъдени,не се казва и дказва-кой как и къде.Пишат се символи.Н,М, В,Ф..и прочие но зад тях няма хора,Много евтин номер на вожда,Той един Горанов не знае къде живее а толкоз желязо ще намерят,Голям но некадърен Пи-Ар..нищо ново в бостана..тикви ,пъпеши и суджуци

116

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименДа оставим изказването му;))) Ами, издаването на държавна тайна " И специалните барети, нямат толкова". Може ли д ададеш, таков аинфо в ефир?;)))

115

Тинев

преди 5 години

" "От оня ден арестуваме. Една рота автомати, пистолети, гранатомети, бяха броили до 40 хил. патрона, понеже до 40 хил. могат, и сега наново - повече са", съобщи Борисов."П.П.Добре де, ГЕРБ като МОГАТ да броят САМО до 40 хил., защо не назначат образовани хора ?А те да ходят да се донаучат.

114

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЩом държавата е платила оръжието, това означава, че хора на високо държавно ниво са замислили преврата срещу Борисов. Нещо като римейк на Горуня срещу Тодор Живков!

113

Анонимен

преди 5 години

Изказването МУ къртиииии...! Хахахах! Трудно, но се разбира: "една рота автомати" е ясно. За броенето до 40 хиляди не е много изяснен въпроса, но е приемливо и почти завършено като мисъл. Еееех, българи, българи! Тоз ли ви е най умния бе , че го избрахте да ви управлява държавата!? Представям си какви тапунгери сте останалите!!! ужс!!!

112

Гробокопач

преди 5 години

Борисов директно си признава, че заловеното оръжие за въоръжен преврат срещу него!

111

Анонимен

преди 5 години

Преди време пак нещо бе напечено в държавата и некоя чужда служба мислела атентат срещу Б, сега нещо взе пак да се напича и хванато оръжие. Като държавата го платила това оръжие що не е у нея тогава?

110

Анонимен

преди 5 години

Аллоууууу, от 10 годин си Премиер Башбакан, а не Началник на участъка!

109

Пенсионер

преди 5 години

Добре, че е Бойко може да нямаме много пари ама поне не ни трепят, начи и затова ние Пенсионерите многу убичаме и оважаваме Бойко щото и той като нас Пенсионерите няма много пари ама поне не го трепят !

108

Анонимен

преди 5 години

"От оня ден арестуваме. Една рота автомати, пистолети, гранатомети, бяха броили до 40 хил. патрона, понеже до 40 хил. могат, и сега наново - повече са" - който хване сложните мисли на премиера от това изказване да разтълкува, че .....нещо ....!

107

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Не съм неграмотен коментиращ на едно място и Готвят ви баня не е *** *** е само Решетников и русофилскиа метеж

106

123

преди 5 години

От бсп-то пак издъниха работата. *** за зеле не става от тях, начи , ама от герб става начи

105

Анонимен

преди 5 години

толкова неграмотни коментиращи на едно място не бях виждал

104

ПроСоТо

преди 5 години

Тиквун гордо каже:-"Премиерът обяви още, че една част от задържаното оръжие е на практика платено от държавата чрез контролирана доставка."Демек "държавата",ТОЕСТ ТОЙ ,е платил за тези оръжия,но...ви го пробутва като ..."успех",а НЕ като ПОВОД ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ!!!!..Какво ви става бе хора?!.."Кемитрейлса" ли побърка съзнанието ви?!?!

103

ПроСоТо

преди 5 години

Я!!!!..."Баштицата" са появи бе!..Има ли лаври за обиране-ТОЙ ПРЪВ !!!!!Без значение,че това НЕ Е РАБОТА на "минпридситателя"!!!!!!!!!!Нема "Служби",нема "Закони"!!!..Има "Баштицата"!-Той е.."Слънцето и въздуха за секо живо същество в България"......българино,българино....До къде та докараха...Срам,срам и резил!..Заличиха та като човек от 21-ви век враговете ти!...Уви,уви,...уви!

102

123

преди 5 години

От бсп-то пак издъниха работата. *** за зеле не става от тях, начи.

101

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Е, днес бях решил да си почина. Уви, нашия премиер е решил друго. Що си мисля ,че този човек не е на ред!Все някой му е виновен/ от хан Аспарух та до Станишев и Орешарски/.Абе, най-добре ще е да намери някое дълбоко ,,у Искъро ,,и да спре да говори тъпизми. Поне на мен ми омръзна.Затова килия с южно изложение и при Иванчева.