21

Анонимен

преди 5 години

С Франция е свършено, либералите съсипаха таз държава за има няма 10 години. Либарализъма е психическо и умствено заболяване, болните от либарализъм в напреднал стадий са или гейове или геронтофили.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕС се превръща в Европейски халифат.

19

Анонимен

преди 5 години

Статията е меко казано неадекватна, да не кажа поръчкова. Тя не отразява проблемите на протестиращите.С две думи хората протестират против повсеместното обедняване, а конкретният данък само преля чашата.Както други анализатори констатираха Макрон бе избран като борец против едрия капитал и статуквото, а си смени кожата и стана пръв защитник на едрия капитал, корпорациийте и против средната и дребната класа.Ето за това протестират хората!

18

Циник

преди 5 години

Във френските училища вече е въведен за изучаване арабския . Gоеtterdaemmerung - "Залеза на боговете" .... народа сринал Бастилията - заминава в историята...мавpите се качват на сцената.Европа се превръща в Евроафриказия!

17

Анонимен

преди 5 години

Водена от САЩ военна коалиция трябва да демократизира режимът във Франция.

16

Анонимен

преди 5 години

Протестите можеха да прераснат в гражданска война но трябваше да има жертви. Тъй като конфликта тръгна спонтанно, то трябваше да бъде убит полицай за да се разпали повече. Коктейли М0л0т0в по детски градини предимно с цветни и по старчески домове ще нагнетят повече напрежение.

15

Анонимен

преди 5 години

Франция болния човек на Европа, Европа болния човек на планетата. Какъв ренесанс? Европа никога не е била по-слаба, икономически, технологичен и военен упадък, тежка демографска криза - въпроса не е дали, а кога Европа ще се сгромоляса под натиска на собствената хипи-гей либерастка глупост.

14

Анонимен

преди 5 години

Вгледайте се в лицата на протестиращите французи и ще видите че там няма нито един от Африка!Там обществото е вече разделено на работещи които не раждат деца и изчезват и на хора на социални помощи с много деца които смучат дохода на работещите и те са бъдещето на Франция! Франция е в най тежко положение в Европа, защото прибра и даде гражданство на милиони от Алжир и Тунис и скоро стандарта на живот там ще се срути.

13

Анонимен

преди 5 години

Жилетките ще изритат Макрон и ще турят Люпен бай *** една улица не може да построи без да сгреши нещо и да открадне.

12

Циник

преди 5 години

Младия геронтофил обучаван при Ротшийлд се беше съюзил с Мурксулската ханъма , и двамката превърнаха Европа в Парижко предградие населено с алжирци и мароканци. Скоро и във Франция и в Германия - избирателното мнозинство ще е с арабскоафрикански произход - и ще е късно за промени ... или връщане към цивилизацията.Така стоят нещата ... а "екстремистките сили" са шепата европейци осъзнали как им отнемат Родините.Вече е късно - ислямизацията на Европа е неоспорим факт!

11

Анонимен

преди 5 години

"...че протестиращите във Франция са част от глобална ответна реакция срещу данъците, свързани с климатичните промени."--------------------Истина е, че протестиращите във Франция са част от глобална ответна реакция срещу данъците, свързани с ескалиращото обедняване на бедните, а не с климатичните промени. Климатичните промени са дъвка за наивници.

10

Анонимен

преди 5 години

Болният човек на ЕС са българите не протестират щото са смъртно болни и знаят, че няма илач за тяхната болест.

9

Кеф

преди 5 години

Ако Макрон беше поне малко умен какъвто не е и никога във Франция няма да има такъв човек с няколко ядрени удара щеше да закрие немската държава и на нейна територия да разположи всички бежанци.За съжаление няма да видим такъв развой.

8

Анонимен

преди 5 години

Време е за Фрекзит, вън Франция от ЕС!

7

Анонимен

преди 5 години

Умът на Боко сече като бръснач, българинът никога няма да работи на запад като чистач.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете кой е основният проблем, а той е че продължават да се вдигат данъците на работещите за сметка на неработещите, а френските работещи трябва да хранят все повече нови французи от Африка с чужда религия от които 80% са на социални помощи.Докато не се реши този въпрос, всичко друго е прах в очите на хората! Екологичния Данък върху горивата е средно около 5 цента на литър гориво, някой вярва че това е причината за протеста?

5

бай ганю

преди 5 години

както и в гърция така и франсетата са професионално нон стоп стакуващииндивиди които искад да получават повече от колкото дават типично за социялно изцеждащи системата психическа нагласа или манталитетклиматичните промени не се влият от ,националност,цвят на кожа,религия,гранници,политическа система и тези промени ще засегнат всяко кътче на палнетата и всяка нация религия и управление негативно,едва когато е прекалено късно ще бъде постигнато съгласие за мерки от всеки

4

123

преди 5 години

Оставете Франция на мира. Това си остава една изключително богата държава в която хората знаят как да защитават правата си. Ние да му мислим...

3

Факт!

преди 5 години

Проблемът на Европа винаги е бил с немската пасмина.Нагли и нахални.А просъществуването им се дължи на подаянията на Сащ и Великобритания които и ги спасяват от кас.риране след ПСВ.Поради опасението че Франция е заплаха за демокрацията с левите си идеи.Но с разрастването на индустриалната им сила и заплашването на американската икономика от немска страна ще ги питам аз къде ще ходят американците.

2

Анонимен

преди 5 години

България е здравия човек на Европа, защото на Бойко му сече пипето.