17

Анонимен

преди 5 години

А за постоянния радиоактиен облак над София даскалицата смята ли да си подаде оставката?

16

Анонимен

преди 5 години

А фалиралият бизнес?Колко %от рушвета е склонен да даде ,или го е изхарчил вече?

15

Анонимен

преди 5 години

Крусев е свестен и работлив човек и оставката си подаде за да не го замесват в далаверите на ГРОБ и да си петни името човека, ако не беше Крусев Фандъкова нямаше да може да построи Графа щото е неграмотна.

14

Анонимен

преди 5 години

ФАНДЪКА СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С КРУСЕВ.

13

Анонимен

преди 5 години

А основния, който носи отговорност за всички останали е кмета Фандъкова, но ще изгори друг

12

ПроСоТо

преди 5 години

леле!!!..Такава И_ДИОТИЯ може вилнее само из нашата "Измъчена географска територия"...."Гарантирано от гроп":-..Тиквун ИЗБИРА и назначава министрите си..ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за това,че е ПРОБУТАЛ персони,които НЕ СТАВАТ за тая работа..Е,колко НЕГОВИ "министри" СЕ ИЗДЪНИХА?!..-Оставките валят,но ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК за НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ министри,които ТОЙ избира и назначава,СА ПРАИ НА "ВОДА НЕНАПИТА"!..Ето сега и Картофка:-КОЙ ОТГОВАРЯ за действията на подчинените й?..-Баба Пена от Горно Бучино?!

11

...

преди 5 години

Бре не съм Софиянец, ама често ми се налага да ходя до София и знам, че ремонти в София не се извършват! Има разни разкопки като по време на разкопките положението за всички е ужасно, но след въпросните разкопки нещата стават 10-пъти по-ужасни, отколкото преди "ремонтите" - разкопките! Та си мисля, че ремонти няма! Има крадене на едни пари от ГЕРБ и така!

10

Анонимен

преди 5 години

Ако се окаже, че Крусев е невинен Фандъчка да подаде оставка като безполезна и Крусев да е кмет.

9

Геле

преди 5 години

За ръководител (кмет) на мегаград ( за България) като София е необходим квалифициран мениджър, а не партийно послушен директор на училище (филолог по образование)

8

Анонимен

преди 5 години

стига вече с таз учителка, че жалка работа. Сега ще изтърват и София щото мозък нямат и крадат по най- тъпия начин

7

Анонимен

преди 5 години

оставка на фандъкова!

6

33

преди 5 години

Данчето,Данчето!Когато трябва да се обират лаври за нещо в София Данчето е начело-нейна е заслугата,верната пулемьотчица на Боко!А когато става дума за вина и отговорност,нея а няма никаква!Нещо повече-вменява вина на това момче!Главната отговорноства нещата в София е на кмета-и за иванчевки,като и сега!На каво основание?Прокуратурата да несе прави на разсеяна!

5

Мда

преди 5 години

Много ме съмнява самоковската овца да съзнава какво става всъщност в София!Подставено лице отвсякъде.Ама щом им харесва на софиянци да ги мамят-тяхна си работа-милиард и нещо бюджет,а столицата-не струва!Лошото е че целият ресурс на държавата отива там,а регионите мизерстват.Ако един ден хората пожелаят да се отцепят,как да им се сърдиш!?

4

браво

преди 5 години

В този процес всеки един носи своята лична и професионална отговорност-------------------------------------------------------Браво, като пряк началник на Крусев - Фъндъкова да подаде отставка. Ама на нея й се услади властта, освен това защо прокуратура не провери дейността на дъщерята на Фъндъкова.

3

1

преди 5 години

фандъкова ,отговорноста е и твоя,чантичката ,и бегом в клас,учениците те чакат.

2

Анонимен

преди 5 години

Бах.. що народна пара се открадна от тия ремонти.. некой хора осигуриха и внуците си доживот

1

Анонимен

преди 5 години

Бушонът изгаря, за да остане Леля Данче. А това, че не може да се справи ни с трафик, ни с въздух, ни с градски транспорт, ни с ремонти... не се коментира.