34

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ.

33

Василев

преди 5 години

Бойко е велик политик и държавник.

32

Ние

преди 5 години

Тия взимат 1500 евро минималната и пак протестират, а българина гладен, няма пари да искара от заплата до заплата и си трае. Навеждайте си главата, да не я отсече Бойко.

31

Анонимен

преди 5 години

Ех мъдри философи ако толкова и бачкахте...

30

Гледна точка

преди 5 години

Едните гледат, да си съхранят благоденствието, другите гледат да им го разрушат, защото те са свикнали само и единствено да рушат!!!

29

преди 5 години

В съвременните "независими" медии за да може да бъде манипулирано дадено събитие или някоя личност, те трябва да се поставят в определени категории.Ако тези категории са от полит. правилните следват похвали. Ако ли пък са от неправилните следват нападки.Проблем възниква когато някой или нещо не се вписва в полит. планът.

28

Yudeo= fahist

преди 5 години

..STRANATA NA BEDSTVASHTITE RABOTESHTI?....FRANCIYA! PARIS E EDIN NOV BOMBAY.....MRUSNO...SHUMNO...BEDNI I ALKOHOLITCI DO GOLEMITE SUPERMARKETI I METROTO...

27

777SS

преди 5 години

..La France...l,fromage qui pue a la merde...La 5em puisance mondiale....Bla...bla..bla! Mizeriyooooo! Tupat se po gurdite...Che sa veliki...a imat 6 miliona super bedni...pod 709?/mesechno

26

House M.D.

преди 5 години

Trans penem mihi est! - отговори Макарон на питането "Колко волта е напрежението в Париж?"

25

Трол

преди 5 години

Давай Боко ние сме с теб! Вдигай цени и данъци, че искаме да сме като Париж. Поне нещо хубаво накрая да дойде от запад, т.е. протести та да те свалят!

24

Анонимен

преди 5 години

80% от народа мрази герб, останалите са *** или заинтересовани материално.

23

Vive la France

преди 5 години

Така де, сега забранете и киберпространството. Нали то ви пречи да си развявате безнаказано кирливите ризи... Стягайте по-бързо чиповете, че без тях трудно ще докарате новия ред. И да си знаете - " Все пак тя се върти" Галилео Галилей

22

до цензура

преди 5 години

***, ислямизиран! Ще ви видиме сметката дори преди ***!

21

БАЧКАТОР

преди 5 години

Аз твърдя че народа е против ББ. Президентските избори го доказаха. А uдиotckaта политика на правителството към старите ни коли ще го прати на *** завинаги.

20

Анонимен

преди 5 години

А червените и *** първи ще ги националсоциализираме! белене трябва да се дострои все пак!

19

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е за ***! Бъдещето е на национал-социализма! Скоро!

18

Анонимен

преди 5 години

Париж ще падне. Кабинета ще гласува импийчмънт на Макрон защото се вижда че неможе да се справи с протестите.

17

Анонимен

преди 5 години

Ти що говориш от името на народа? Говори от свое име. Аз не съм с Бойко, а също съм част от народа.Защото ти си един, а аз говоря за народа като цяло! Ти кой си, че не те познавам?

16

Анонимен

преди 5 години

явно ситуацията и там е същата,хората не вярват,че партиите ги представляват,освен това партиите са с втвърдена позиция една спрямо друга и не мелят брашно в една обща посока.Хората имат много общи искания и възприятия и очакват всички да работят за тези общи цели без да се дърлят и разцепват,каквито са обичаите на професионалните чиновнически душички заели партийни позиции.Така,че ще има все повече движения разграничаващи се от партиите

15

Кому Принадлежи

преди 5 години

Държавата !?на юдо-масонския елит или на хората - за това е този бунт !