19

Василев

преди 5 години

Марешки е другият балон , който се надува , чрез неговите изкуствени бензиностанции от Световния Финансов Капитал и обира недоволните от ГЕРБ!Животът е жесток, петрола е сила, акъла е малко!!!Агент Руби Бентън!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

В СССР нямаше петро-долари и капитализъм и пазарна икономика бензина беше 20 ст. дизела 8 ст. на всяка една бензиностанция билeта за градския транспорт 6 стотинки.

17

Прост

преди 5 години

От 3 дни във Варна на бензиностанции Марешки цената на бензина е 1,89. Те ми говорят другите имали 0,5 ст на литър печалба. Марешки на -20,5 ст на литър ли работи? Мишки такива.

16

Василев

преди 5 години

И аз така мога да управлявам държавата, ще вдигам раменете и ще викам суровината и производителя на горива са частни и са зависими от международния пазар!Когато стане издънка, ще вдигам рамене и ще викам има независима Съдебна система и Прокуратура!Ще вдигам рамене и ще казвам, че от мен нищо независи, трябва големите началници да се разберат!Ами то няма държава, по добре да си поставим един кмет на държавата, и да разпуснем държавната администрация, която гълта нашите милиарди!Брамбахал!ЦРУ

15

Анонимен

преди 5 години

А другите браншове дет надуха цените ,уж заради скъпите горива специална покана ли чакат да почнат да ги свалят...Ваща ...

14

Анонимен

преди 5 години

До Дедо Мъди> Преди либерастотъмния Костов дизела беше по-евтин от бензина и беше 53ст/литър след това Костов основа олигопола и от тогава е нищо евтино не сме видели!Нефтохима дето даде на руснаците ли визираш?

13

избирател

преди 5 години

То това,като българския черен петък,в четвъртък вдигаме с 200 за да свалим с 50-70 процента в петък.Така хем народа щастлив че пазари евтино хем търговеца продава с над 100 и кусур процента печалба.България,какво да правиш........народ български,на всичко вярва,бързо забравя.

12

Евроатлантик

преди 5 години

И 6 лв да стане доволни сме да живее петро-долара и световната криза само САЩ долу Русия.

11

Дедо Мъди

преди 5 години

Преди либерастотъмния Костов дизела беше по-евтин от бензина и беше 53ст/литър след това Костов основа олигопола и от тогава е нищо евтино не сме видели!

10

Анонимен

преди 5 години

Можело значи.

9

Василев

преди 5 години

При това правителство на ГЕРБ цените на горивата и енергийните суровини винаги ще са скъпи!Защо???Защото ГЕРБ са един изкуствено надут балон на Световния Интернационален Финансов капитал, който контролира и петрола в света!ГЕРБ разчисти пазара от малките и средните търговци на горива и монополизира пазара, защото кукловодите на тази изкуствена партия инвестираха в изграждането и финансирането на партията генерал!Животът е жесток, петрола е сила, акъла е малко!!!Агент Джонатан Хейтинга!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Невежеството е слабост, петрола е с пари, трудът е робство! Комунизъма дружбата между народите ии висшите цели те са недоносчета пред лицето на капитализъма.

7

Ф.С.В.

преди 5 години

ХМ -- затова Златев е милиардер - понеже продава на половин стотинка )) Купи цял ОБЗОР и морето - ама то само това да е ) Борисов има собствени рафинерии в Лукойл - дам тениса отваря приятелства ))

6

Анонимен

преди 5 години

С ТАЗИ ЦЕНА НА ПЕТРОЛА, БЕНЗИНА ТРЯБВА ДА Е 1.75. НЕ НА ПРАВЕТЕ НА БАЛАМИ, ПАК ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ, МИШКИ

5

Анонимен

преди 5 години

3-4 стотинки чиста печалба на литър, а? А аз вчера видях извънземни, бяха женкси, но не от Марс, като ще се лъжим и ние можем..

4

Анонимен

преди 5 години

Ае стига с тез цени ве майна, сега нейде акциите на рафинериите и прекупвачите ще паднат в Ню Йорк на стоковите борси краварите ще купят евтино акции другите ще пият една студена вода послE бензина ще стане 3 лв.

3

Гашо

преди 5 години

Да, ама нафтата е 2.30. Сметай как дерът. Нали принципно струва по евтино или колкото бензина.

2

от барикадата

преди 5 години

...."Цената на горивата зависи основно от нефта и облагането".... и е обратно пропорционална на провежданите от хората протести, тяхната интензивност и очертаващите се предсрочни избори

1

Василев

преди 5 години

Тръмп се хвалеше , че е свалил международните цени на петрола към 52 долара за брент!!!В България падат с пет стотинки!!!Защо така???Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!